HOME
GUESTBOOK



WRITE
BURIT BURIT MARI CARI BURIT!!!!
 
10446 of 10446
Post on : 31 July 2015 02:07:42 [ 113.210.130.180 ]
Homepage : http://lapaq b_dah
Detail : Detail : Nak cari burit2 yang duduk kawasasan sungai petani,klau ada burit yang sangap nak kote,pm saya erk,kote saya dah lama berdiam diri nie,klau ada tu,whatsapp kt no nie 0129636209..perempuan sahaja,.pm2 la klau ada perempuan yg nak.
         Post by : noisy boy  

10445 of 10446
Post on : 31 July 2015 01:07:24 [ 183.171.160.84 ]
Detail : Kpd kaum wanita di area utara tak kira bangsa atau status yg kegersangan boleh call aku di talian 0128289751 utk mengubat buritmu yg kerinduan kote lelaki...boleh call aku skrg....yg mempunyai burit shj di layan
  Post by : aku kat kedah  

10444 of 10446
Post on : 31 July 2015 01:07:53 [ 113.210.130.180 ]
Homepage : http://lapaq b_dah
Detail : Nak cari burit2 yang duduk kawasasan sungai petani,klau ada burit yang sangap nak kote,pm saya erk,kote saya dah lama berdiam diri nie,klau ada tu,whatsapp kt no nie 0129636209..perempuan sahaja,.pm2 la klau ada perempuan yg nak.
         Post by : noisy boy  

10443 of 10446
Post on : 30 July 2015 22:07:42 [ 210.186.55.199 ]
Detail : Nok cari lubang Se.Mana2 gurl atau wanita terengganu,Marang,dungun,besut,setiu dn klate yg sunyi dn gersang Sila whatsapp 0179379747 atau wechat Msyahir15
  Post by : amir13  

10442 of 10446
Post on : 30 July 2015 20:07:26 [ 202.188.229.226 ]
Homepage : http://@gmail
Detail : wahai wanita aku nak bg no jantan ni . tak kedekut main best ,, jikakena batang nya terasa senak tapi best. .. kuat jilat. yg penting di tidak kedekut dn pandai jaga rahsia.. no tel dia 01596056243 .. ..
         Post by : fatin  

10441 of 10446
Post on : 30 July 2015 16:07:35 [ 183.171.168.34 ]
Detail : Cari gadis/janda/sugar mummy yg kesunyian,perlukan belaian..sama2 kita enjoy..sama2 puas sekitar Rawang,Selayang & Tg Malim..
  Post by : Fauzi  

10440 of 10446
Post on : 30 July 2015 13:07:57 [ 70.39.185.155 ]
Homepage : http://untuk wanita sunyi
Detail : id wechat qasehshahputra.
wanita yg sunyi blh wechat saya k.
umur 21-30.
wanita sahaja.
         Post by : iskandar  

10439 of 10446
Post on : 30 July 2015 11:07:37 [ 210.186.55.199 ]
Detail : Nok cari lubang Se,Mana2 gurl dan wanita terengganu,Marang,dungun,besut,setiu dn klate yg sunyi dn gersang Sila whatsapp 0179379747 atau wechat Msyahir15
  Post by : amir13  

10438 of 10446
Post on : 30 July 2015 09:07:24 [ 209.95.52.177 ]
Detail : Hai.. De x student2 yg buad service area kuala terengganu.. Sye nk gne service..wassap sye iz.. 0133856285
         Post by :  

10437 of 10446
Post on : 30 July 2015 08:07:43 [ 60.49.75.114 ]
Detail : Nak cari girl nakal, sangap & manja. lelaki jgn add Jum wechat. Blh tgk I pnya. Id wechat : zaidy_stim
  Post by : Zaidy  

10436 of 10446
Post on : 30 July 2015 08:07:45 [ 60.49.75.114 ]
Detail : Nak cari girl nakal, sangap & manja. Jum wechat. Blh tgk I pnya. Id wechat : zaidy_stim
         Post by : Zaidy  

10435 of 10446
Post on : 30 July 2015 08:07:49 [ 60.49.75.114 ]
Detail : Nak cari girl nakal, sangap & manja. Jum wechat. Blh tgk I pnya. Id wechat : zaidy_stim
  Post by :  

10434 of 10446
Post on : 30 July 2015 08:07:08 [ 60.49.75.114 ]
Detail : Nak cari girl nakal & manja. Jum wechat. Blh tgk I pnya. Id wechat : zaidy_stim
         Post by : Zaidy  

10433 of 10446
Post on : 30 July 2015 08:07:30 [ 60.49.75.114 ]
Detail : Nak cari girl nakal & manja. Jum wechat. Blh tgk I pnya. Id wechat : zaidy_stim
  Post by : Zaidy  

10432 of 10446
Post on : 30 July 2015 07:07:14 [ 210.186.55.199 ]
Detail : Nok cari lubang Se, Mana2 gurl terengganu,Marang,dungun,besut,setiu dn klate yg sunyi dn gersang Sila whatsapp 0179379747 atau wechat Msyahir15
         Post by : amir13  

10431 of 10446
Post on : 30 July 2015 06:07:41 [ 14.192.212.120 ]
Homepage : http://-
Detail : mencari wanita 35 - 50 tahun untuk berkongsi pengalaman, masalah dan bercuti, masej 017 8488132
  Post by : sunyi  

10430 of 10446
Post on : 30 July 2015 04:07:05 [ 58.26.88.78 ]
Detail : Hai.. De x girl2 area terengganu @ kuantan yg buad freelance.. Girl2 student uitm ke.. I nk service u.. Klau de wassap 0133856285...
         Post by : iz  

10429 of 10446
Post on : 30 July 2015 01:07:33 [ 141.0.8.190 ]
Detail : cari kenalan perempuan, ws no 0198949379, sy org sarawak.
  Post by : Liew  

10428 of 10446
Post on : 30 July 2015 00:07:26 [ 203.82.80.109 ]
Homepage : http://fiquddin
Detail : Nak btg besar? Panjang? Thn lama dan nafsu kuat? Sy ada menjual minyak lintah belacak.. berminat add wechat sy id : fiquddin or wassup sy 01116944833.. penghantaran melalui pos laju..
         Post by : idwechat: fiquddin  

10427 of 10446
Post on : 29 July 2015 23:07:14 [ 183.171.172.115 ]
Detail : Saya mencari skandal sekiranya sapa2 berminat. Hanya utk wanita dn studen. Bayaran dlm 2k sebulan kalau berminat. Boley hubungi saya 0123923189,whatsspp,cal
  Post by : Sapari  

10426 of 10446
Post on : 29 July 2015 21:07:40 [ 210.186.55.199 ]
Detail : Nok cari lubang Se, Mana2 gurl terengganu,Marang,dungun,besut,setiu dn klate yg sunyi dn gersang Sila whatsapp 0179379747 atau wechat Msyahir15
         Post by : amir13  

10425 of 10446
Post on : 29 July 2015 20:07:29 [ 14.1.200.163 ]
Homepage : http://www.cgi2you.com
Detail : Hi..kepada semua girl, janda, wife yg lonly, hrny..x kire bangsa bole kenal2...sila add so bole borak mcm2 kt situ..wc izz_bangi, 0172153768
  Post by : Abg_Izz  

10424 of 10446
Post on : 29 July 2015 19:07:42 [ 121.120.122.148 ]
Homepage : http://life.sex
Detail : nk wanita yg like sex..janda,bohsia,ank dara,,,tak kisah janji pompuan,,pm saye 0176995513
         Post by : life sex  

10423 of 10446
Post on : 29 July 2015 14:07:31 [ 1.9.96.6 ]
Detail :
nok lubang se, Mana2 Gadis dn wanita terengganu,marang, dungun,besut, setiu dan klate yang sunyi dan gersang sila ws 0179379747 atau wc Msyahir15
  Post by : amir13  

10422 of 10446
Post on : 29 July 2015 14:07:00 [ 1.9.96.6 ]
Detail : nok lubang se, Mana2 Gadis dn wanita terengganu,marang, dungun,besut, setiu dan klate yang sunyi dan gersang sila ws 0179379747 atau wc Msyahir
         Post by : amir13  

10421 of 10446
Post on : 29 July 2015 13:07:31 [ 175.140.26.74 ]
Detail : Inginkan janda atau dara dan wanita yang kehausan air mani dan layanan manja,,area johor bahru dan sekawasan denganya,,sila add id jaiho123456 untuk merebut peluang ini..kepuasaan dan rahsia dijamin..hanya wanita dilayan dan mengunakan dp sendiri..
  Post by : pemuas nafsu  

10420 of 10446
Post on : 29 July 2015 13:07:52 [ 175.140.26.74 ]
Detail : Inginkan janda atau dara dan wanita yang kehausan air mani dan layanan manja,,area johor bahru dan sekawasan denganya,,sila add id jaiho123456 untuk merebut peluang ini..kepuasaan dan rahsia dijamin..hanya wanita dilayan dan mengunakan dp sendiri..
         Post by : pemuas nafsu  

10419 of 10446
Post on : 29 July 2015 13:07:11 [ 175.140.26.74 ]
Detail : Inginkan janda atau dara dan wanita yang kehausan air mani dan layanan manja,,area johor bahru dan sekawasan denganya,,sila add id jaiho123456 untuk merebut peluang ini..kepuasaan dan rahsia dijamin..hanya wanita dilayan dan mengunakan dp sendiri..
  Post by : pemuas nafsu  

10418 of 10446
Post on : 29 July 2015 11:07:07 [ 121.120.125.186 ]
Detail : Inginkan janda atau dara dan wanita yang kehausan air mani dan layanan manja,,area johor bahru dan sekawasan denganya,,sila add id jaiho123456 untuk merebut peluang ini..kepuasaan dan rahsia dijamin..hanya wanita dilayan dan mengunakan dp sendiri..
         Post by : pemuas nafsu  

10417 of 10446
Post on : 29 July 2015 11:07:08 [ 121.120.125.186 ]
Detail : Inginkan janda atau dara dan wanita yang kehausan air mani dan layanan manja,,area johor bahru dan sekawasan denganya,,sila add id jaiho123456 untuk merebut peluang ini..kepuasaan dan rahsia dijamin..hanya wanita dilayan dan mengunakan dp sendiri..
  Post by : pemuas nafsu  

10416 of 10446
Post on : 29 July 2015 11:07:18 [ 121.120.125.186 ]
Detail : Inginkan janda atau dara dan wanita yang kehausan air mani dan layanan manja,,area johor bahru dan sekawasan denganya,,sila add id jaiho123456 untuk merebut peluang ini..kepuasaan dan rahsia dijamin..hanya wanita dilayan dan mengunakan dp sendiri..
         Post by : pemuas nafsu  

10415 of 10446
Post on : 29 July 2015 10:07:34 [ 58.26.181.163 ]
Detail : ada penah dapat ke...?
  Post by : abi  

10414 of 10446
Post on : 29 July 2015 10:07:40 [ 121.120.125.186 ]
Detail : Inginkan wanita janda atau dara dan wanita yang kehausan air mani dan layanan baik area johor bahru dan kawasan yang sama,,kepuasaan dan rahsia dijamin,,sila add id wechat jaiho123456..wanita sahaja dan gunakan dp sendiri akan dilayan.
         Post by : pemuas nafsu  

10413 of 10446
Post on : 29 July 2015 09:07:11 [ 1.9.96.152 ]
Detail : nok lubang se, Mana2 Gadis dn wanita terengganu,marang, dungun,besut, setiu dan klate yang sunyi dan gersang sila ws 0179379747 atau wc Msyahir
  Post by : amir13  

10412 of 10446
Post on : 29 July 2015 08:07:30 [ 115.164.187.189 ]
Detail : nak cari sugermamy add wechat CooLboys99 lelaki xpayah add
         Post by :  

10411 of 10446
Post on : 29 July 2015 08:07:59 [ 115.134.61.225 ]
Detail : Koto baru xdop ko...??? Ejah sore
  Post by : jejakakelate  

10410 of 10446
Post on : 29 July 2015 08:07:06 [ 183.171.174.136 ]
Detail : Mencari wanita tidak kira status dara @ janda @ datin yang berbangsa melayu, india, cina atau berlainan yang teramat kehausan air mani lelaki....jangan malu2 untuk hibungi saya di talian 0128289751

Untuk wanita sahaja....kepada lelaki ataupun shemale pergi ke tempat lain.....

Sy masih menunggu kpd semua kaum wanita
         Post by : ai  

10409 of 10446
Post on : 29 July 2015 08:07:52 [ 115.164.54.173 ]
Detail : Mencari ppuan yg single or janda di area jb... Akn dilayani dgn baik dgn ade pocket money... Kalo minat sila pm i...tq
  Post by : jb  

10408 of 10446
Post on : 29 July 2015 07:07:25 [ 203.106.152.181 ]
Detail : Megah sungguh Mazri atau Marwan bersyarah bab ugama.bila dah buka laman sex ni , memang orang orang tu gila sex.Bila dah alim sangat buka pun tak mau mahupun membaca atau contact.Pergi mampus la,sedarlah sikit......aku tetap aku..Mazni 0147530551
dgn cara aku,Kalau jujur jangan pakai privite no.
         Post by :  

10407 of 10446
Post on : 29 July 2015 07:07:12 [ 60.51.139.121 ]
Homepage : http://SEKS DENGAN ABG...017-4321340
Detail : NAK CARI GAY UMO 15-25 TAHUN...Abg sandarkan syg dkt dinding..cium2 mulut SYG..slurppp...hisap2 leher SYG..jilat2 tetek SYG...buka baju SYG pelan2 jilat2 ketiak syg...gosok2 BATANG SYG...arghhh stimnyerrrr...Msj ABG 0174321340...
  Post by : airil gay  

10406 of 10446
Post on : 29 July 2015 07:07:08 [ 60.51.139.121 ]
Homepage : http://SEKS DENGAN ABG...017-4321340
Detail : NAK CARI GAY UMO 15-25 TAHUN...Abg sandarkan syg dkt dinding..cium2 mulut SYG..slurppp...hisap2 leher SYG..jilat2 tetek SYG...buka baju SYG pelan2 jilat2 ketiak syg...gosok2 BATANG SYG...arghhh stimnyerrrr...Msj ABG 0174321340...
         Post by : airil gay  

10405 of 10446
Post on : 29 July 2015 07:07:47 [ 60.51.139.121 ]
Homepage : http://SEKS DENGAN ABG...017-4321340
Detail : NAK CARI GAY UMO 15-25 TAHUN...Abg sandarkan syg dkt dinding..cium2 mulut SYG..slurppp...hisap2 leher SYG..jilat2 tetek SYG...buka baju SYG pelan2 jilat2 ketiak syg...gosok2 BATANG SYG...arghhh stimnyerrrr...Msj ABG 0174321340...
  Post by : airil gay  

10404 of 10446
Post on : 29 July 2015 06:07:55 [ 60.51.139.121 ]
Homepage : http://SEKS DENGAN ABG...017-4321340
Detail : NAK CARI GAY UMO 15-25 TAHUN...Abg sandarkan syg dkt dinding..cium2 mulut SYG..slurppp...hisap2 leher SYG..jilat2 tetek SYG...buka baju SYG pelan2 jilat2 ketiak syg...gosok2 BATANG SYG...arghhh stimnyerrrr...Msj ABG 0174321340...
         Post by : airil gay  

10403 of 10446
Post on : 29 July 2015 06:07:27 [ 60.51.139.121 ]
Homepage : http://SEKS DENGAN ABG...017-4321340
Detail : NAK CARI GAY UMO 15-25 TAHUN...Abg sandarkan syg dkt dinding..cium2 mulut SYG..slurppp...hisap2 leher SYG..jilat2 tetek SYG...buka baju SYG pelan2 jilat2 ketiak syg...gosok2 BATANG SYG...arghhh stimnyerrrr...Msj ABG 0174321340...
  Post by : airil gay  

10402 of 10446
Post on : 29 July 2015 06:07:58 [ 203.106.152.181 ]
Detail : Girl yg nak rasa sex,takut mengandung,takut hilang dara.hanya nak rasa rasa sex jilat burit,hisap tetek...tak jolok. Kote saya MATI PUCUK ....guna dildo yg bergegar saja jika perlu...sms ke 01123364108
,Kawasan .Penang
hehehehe......girl saja tau.yang nak kepuasan sex.segala gala dirahsiakan.
         Post by :  

10401 of 10446
Post on : 29 July 2015 05:07:24 [ 203.106.152.181 ]
Detail : Girl yg nak rasa sex,takut mengandung,takut hilang dara.hanya nak rasa rasa sex jilat burit,hisap tetek...tak jolok. Kote saya MATI PUCUK ....guna dildo yg bergegar saja jika perlu...sms ke 01123364108
,Kawasan .Penang
hehehehe......girl saja tau.yang nak kepuasan sex.segala gala dirahsiakan.
  Post by :  

10400 of 10446
Post on : 29 July 2015 05:07:38 [ 60.51.139.121 ]
Homepage : http://MESEJ ABG 017-4321340
Detail : NAK CARI JANDA..BINI ORANG..ANAK DARA UNTUK BEROMEN...Abg sandarkan syg dkt dinding..cium2 mulut SYG..slurppp...hisap2 leher SYG..jilat2 tetek SYG...buka baju SYG pelan2 jilat2 ketiak syg...gosok2 pepek SYG...arghhh stimnyerrrr...Msj ABG 0174321340...
         Post by : AIRIL UMO 28  

10399 of 10446
Post on : 29 July 2015 05:07:09 [ 60.51.139.121 ]
Homepage : http://MESEJ ABG 017-4321340
Detail : NAK CARI JANDA..BINI ORANG..ANAK DARA UNTUK BEROMEN...Abg sandarkan syg dkt dinding..cium2 mulut SYG..slurppp...hisap2 leher SYG..jilat2 tetek SYG...buka baju SYG pelan2 jilat2 ketiak syg...gosok2 pepek SYG...arghhh stimnyerrrr...Msj ABG 0174321340...
  Post by : AIRIL UMO 28  

10398 of 10446
Post on : 29 July 2015 05:07:43 [ 60.51.139.121 ]
Homepage : http://MESEJ ABG 017-4321340
Detail : NAK CARI JANDA..BINI ORANG..ANAK DARA UNTUK BEROMEN...Abg sandarkan syg dkt dinding..cium2 mulut SYG..slurppp...hisap2 leher SYG..jilat2 tetek SYG...buka baju SYG pelan2 jilat2 ketiak syg...gosok2 pepek SYG...arghhh stimnyerrrr...Msj ABG 0174321340...
         Post by : AIRIL UMO 28  

10397 of 10446
Post on : 29 July 2015 05:07:15 [ 60.51.139.121 ]
Homepage : http://MESEJ ABG 017-4321340
Detail : NAK CARI JANDA..BINI ORANG..ANAK DARA UNTUK BEROMEN...Abg sandarkan syg dkt dinding..cium2 mulut SYG..slurppp...hisap2 leher SYG..jilat2 tetek SYG...buka baju SYG pelan2 jilat2 ketiak syg...gosok2 pepek SYG...arghhh stimnyerrrr...Msj ABG 0174321340...
  Post by : AIRIL UMO 28  

10396 of 10446
Post on : 29 July 2015 05:07:49 [ 60.51.139.121 ]
Homepage : http://MESEJ ABG 017-4321340
Detail : NAK CARI JANDA..BINI ORANG..ANAK DARA UNTUK BEROMEN...Abg sandarkan syg dkt dinding..cium2 mulut SYG..slurppp...hisap2 leher SYG..jilat2 tetek SYG...buka baju SYG pelan2 jilat2 ketiak syg...gosok2 pepek SYG...arghhh stimnyerrrr...Msj ABG 0174321340...
         Post by : AIRIL UMO 28  

10395 of 10446
Post on : 29 July 2015 05:07:20 [ 60.51.139.121 ]
Homepage : http://MESEJ ABG 017-4321340
Detail : NAK CARI JANDA..BINI ORANG..ANAK DARA UNTUK BEROMEN...Abg sandarkan syg dkt dinding..cium2 mulut SYG..slurppp...hisap2 leher SYG..jilat2 tetek SYG...buka baju SYG pelan2 jilat2 ketiak syg...gosok2 pepek SYG...arghhh stimnyerrrr...Msj ABG 0174321340...
  Post by : AIRIL UMO 28  

10394 of 10446
Post on : 29 July 2015 05:07:06 [ 60.51.139.121 ]
Homepage : http://MESEJ ABG 017-4321340
Detail : NAK CARI JANDA..BINI ORANG..ANAK DARA UNTUK BEROMEN...Abg sandarkan syg dkt dinding..cium2 mulut SYG..slurppp...hisap2 leher SYG..jilat2 tetek SYG...buka baju SYG pelan2 jilat2 ketiak syg...gosok2 pepek SYG...arghhh stimnyerrrr...Msj ABG 0174321340...
         Post by : AIRIL UMO 28  

10393 of 10446
Post on : 29 July 2015 04:07:09 [ 203.106.152.181 ]
Detail : Megah sungguh Mazri atau Marwan bersyarah bab ugama.bila dah buka laman sex ni , memang orang orang tu gila sex.Bila dah alim sangat buka pun tak mau mahupun membaca atau contact.Pergi mampus la,sedarlah sikit......aku tetap aku..Mazni 0147530551
dgn cara aku
  Post by :  

10392 of 10446
Post on : 29 July 2015 04:07:54 [ 123.136.107.120 ]
Detail : mencari wanita/janda yg kehausan sex area kuala lumpur..call/sms/whatsapp sya-01111870122
         Post by : joy  

10391 of 10446
Post on : 29 July 2015 04:07:43 [ 168.235.200.241 ]
Detail : Sy mencari gadis yg suka fonsex atau real..umur 17-23 tahun...PEREMPUAN SAHAJA!!!...sms/whatsapp 014 8156024
  Post by : Zakkir  

10390 of 10446
Post on : 29 July 2015 03:07:05 [ 8.37.226.247 ]
Homepage : http://0196170483
Detail : Saya mahu cari janda Melayu umur 40. 47 tuhan yang gemuk dan kuat sex
         Post by : yah  

10389 of 10446
Post on : 29 July 2015 03:07:49 [ 168.235.197.91 ]
Homepage : http://mirul
Detail : hye sy nk crk gurl yg blh main area batu pahat 0176889524 wassap je di lyn
  Post by : hye  

10388 of 10446
Post on : 29 July 2015 03:07:58 [ 168.235.197.91 ]
Homepage : http://mirul
Detail : sy nk crk gurl yg dok area batupahat yg ley main umo xkesah
         Post by : hye  

10387 of 10446
Post on : 29 July 2015 02:07:11 [ 183.171.174.163 ]
Detail : Whatsup.. 0135325326
  Post by : Geli punai  

10386 of 10446
Post on : 29 July 2015 02:07:52 [ 183.171.174.163 ]
Detail : Girl area kedah.. Jom kongkek..fonsex..0135325326
         Post by : Geli punai  

10385 of 10446
Post on : 29 July 2015 01:07:21 [ 183.171.167.213 ]
Detail : Nok cari lubang Se,,minta Mana2 gurl terengganu,Marang,dungun,besut,setiu d klate yg sunyi dn gersang Sila whatsapp 0179379747 atau wechat Msyahir15
  Post by : amir13  

10384 of 10446
Post on : 28 July 2015 23:07:07 [ 183.171.174.151 ]
Detail : Mencari wanita tak kira janda atau dara yg memerlukan belaian lelaki utk memuas nafsu cari sy kat sini....datin yg gersang juga dilayan...area utara diutamakan....memerlukan belaian lelaki call 0128289751...

Perempuan shj @ girl only
         Post by : pemuas nafsu  

10383 of 10446
Post on : 28 July 2015 23:07:11 [ 183.171.174.151 ]
Detail : Mencari wanita tak kira janda atau dara yg memerlukan belaian lelaki utk memuas nafsu cari sy kat sini....datin yg gersang juga dilayan...area utara diutamakan....memerlukan belaian lelaki call 0128289751...

Perempuan shj @ girl only
  Post by : pemuas nafsu  

10382 of 10446
Post on : 28 July 2015 22:07:02 [ 1.9.96.152 ]
Detail : Nok cari lubang Se:Mana2 gurl terengganu,Marang,dungun,besut,setiu dan klate yg sunyi dn gersang Sila whatsapp 0179379747 atau wechat Msyahir15
         Post by : amir13  

10381 of 10446
Post on : 28 July 2015 21:07:33 [ 113.210.7.77 ]
Detail : Mencari lubang puki yang temban dan sangap batang..siapa yang sudi melayan boleh add wechat id jaiho123456..hanya wanita dilayan..boleh chat untuk pertanyaan lanjut,,arrrrrhhhhhh stim pepagi ni my baby boy..
  Post by : pemuas nafsu  

10380 of 10446
Post on : 28 July 2015 21:07:18 [ 121.120.123.26 ]
Detail : Ejas sore slalu
         Post by : Syahlan Fitri Bin Saleh @Mohd Salleh  

10379 of 10446
Post on : 28 July 2015 18:07:05 [ 107.167.112.218 ]
Detail : jom fonsex..0135235330
  Post by : adam  

10378 of 10446
Post on : 28 July 2015 18:07:59 [ 183.171.172.129 ]
Detail : Aku nk cari adik angkat, kakak angkat or mak angkat... Whatsapp atau msg no ni.. 0124621620... Perempuan je... Jantan jgn gatal.. Aku potong kote nnt
         Post by : Zan  

10377 of 10446
Post on : 28 July 2015 18:07:43 [ 203.82.66.226 ]
Detail : Ade sape2 knl zara?? Bole share info..
  Post by :  

10376 of 10446
Post on : 28 July 2015 17:07:21 [ 14.1.198.7 ]
Detail : Nk gurl jew area pasir puteh, kota bharu. 0145176023
         Post by : Fie  

10375 of 10446
Post on : 28 July 2015 15:07:42 [ 121.120.126.206 ]
Detail : Jom santai2 area klang @sah alam ..wasap 0173198252
  Post by : jelita  

10374 of 10446
Post on : 28 July 2015 15:07:16 [ 183.171.166.84 ]
Detail : Kepada semua yg pernah melihat nama dan nombor saya ni harap dh faham crita sebenar walaupun masih ada lelaki yg tertipu dengan iklan palsu yang
menggunakan nombor dan nama saya . Itulah bila hati dah sakit dan x sanggup menerima teguran org maka manusia akan melakukan apa saja . Namun begitu saya tetap bersabar dan ramai yg menasihati saya utk menukar nombor telefon. Buat apa nk tukar sdgkan saya tdk melakukan kesalahan apa2. Kepada rakan lelaki yg menelefon nombor saya tu biarlah kita mjd rakan saja ye . Kita lelaki mesti tabah hadapi dugaan . Untuk itu saya mengalu2kan wanita utk berhubung dgn saya dan kalau lelaki kita jd rakan forum . Salam aidilfitri mazri 0147530551 .
         Post by : mazri  

10373 of 10446
Post on : 28 July 2015 15:07:05 [ 121.120.122.9 ]
Homepage : http://NAK JANDA ATAU BINI ORANG UNTUK BEROMEN
Detail : Abg sandarkan syg dkt dinding..cium2 mulut SYG..slurppp...hisap2 leher SYG..jilat2 tetek SYG...buka baju SYG pelan2 jilat2 ketiak syg...gosok2 pepek SYG...arghhh stimnyerrrr...Msj ABG 0174321340..
  Post by : Airil 1987  

10372 of 10446
Post on : 28 July 2015 15:07:12 [ 1.9.96.152 ]
Detail : Nok cari lubang Se:Mana2 gurl terengganu,Marang,dungun,besut,setiu dan klate yg sunyi dn gersang Sila whatsapp 0179379747 atau wechat Msyahir15
         Post by : amir13  

10371 of 10446
Post on : 28 July 2015 15:07:30 [ 1.9.96.152 ]
Detail : Nok cari lubang Se: Mana2 gurl terengganu,Marang,dungun,besut,setiu dn klate yg sunyi dn gersang Sila whatsapp 0179379747 atau wechat Msyahir15
  Post by : amir13  

10370 of 10446
Post on : 28 July 2015 14:07:09 [ 121.120.121.204 ]
Detail : Hii pada semua perempuan xkira usia yang perlukan nikmat terbaik. Li sedia bantu memberi nikmat. Li buat semua ...text li di we chat kilaki29....Percuma
         Post by : Li  

10369 of 10446
Post on : 28 July 2015 14:07:53 [ 218.208.254.98 ]
Detail : Ada x service sex kt ipoh...whatsapp 0104656929
  Post by : East  

10368 of 10446
Post on : 28 July 2015 14:07:12 [ 183.171.164.170 ]
Detail : Hye spe nk fon sex call i tngah sangap nie 0174226620 FOR GIRS ONLY
         Post by : boy  

10367 of 10446
Post on : 28 July 2015 13:07:24 [ 70.39.184.168 ]
Homepage : http://0196170483
Detail : Saya cari janda Melayu umur 40. 30
  Post by : yah  

10366 of 10446
Post on : 28 July 2015 12:07:06 [ 1.32.74.239 ]
Detail : Add apiet18 utk vcoll swap pic or notty.. gurl only x kire ap status...
         Post by :  

10365 of 10446
Post on : 28 July 2015 11:07:24 [ 113.210.6.56 ]
Detail : Area jb ..mana mana gadis yang dahagakan kasih sayang dan layanan nafsu,,boleh add id jaiho123456 for sex chat,,serius only,,janda isteri orang or anak dara yang mengidam,,terus add okayh,,area jb,,
  Post by : pemuas nafsu  

10364 of 10446
Post on : 28 July 2015 10:07:20 [ 175.138.251.147 ]
Homepage : http://sex free
Detail : hai wanita gersang..sex free lh kol i..0196267926
         Post by : azrol  

10363 of 10446
Post on : 28 July 2015 09:07:52 [ 175.136.105.135 ]
Detail : Girls2 area ipoh nak sex can whatssap or call 0149996326
  Post by : Vandervick  

10362 of 10446
Post on : 28 July 2015 09:07:26 [ 121.120.127.190 ]
Detail : Shafina back..aku nak servis dia again..dh 7kli aku servis..best gila..yg 3some mmg tbaik..dara pun ada..korg nk wasap 0125173447
         Post by : akmal  

10361 of 10446
Post on : 28 July 2015 09:07:06 [ 121.120.127.190 ]
Detail : Shafina back..aku nak servis dia again..dh 7kli aku servis..best gila..yg 3some mmg tbaik..dara pun ada..korg nk wasap 0125173447
  Post by : akmal  

10360 of 10446
Post on : 28 July 2015 07:07:17 [ 118.101.236.129 ]
Detail : looking for sugar mommy ,

id wc : ShaikMohamadFaiz
         Post by : s.faiz  

10359 of 10446
Post on : 28 July 2015 06:07:17 [ 60.51.139.121 ]
Homepage : http://NAK CARI BINI ORANG..JANDA ATAU ANAK DARA UNTUK BEROMEN 017-4321340
Detail : Abg sandarkan syg dkt dinding..cium2 mulut SYG..slurppp...hisap2 leher SYG..jilat2 tetek SYG...buka baju SYG pelan2 jilat2 ketiak syg...gosok2 pepek SYG...arghhh stimnyerrrr... Msj ABG 0174321340
  Post by : AIRIL 1987  

10358 of 10446
Post on : 28 July 2015 05:07:26 [ 113.210.3.176 ]
Detail : Gadis,janda,isteri2 yg nk layan fonsex,sila call sy skarang,0142032219
         Post by : Boy notty  

10357 of 10446
Post on : 28 July 2015 04:07:20 [ 121.120.120.32 ]
Homepage : http://janda,dara,bohsia,lurah kenikmatan,syurga dunia
Detail : Mencari wanita yang masih dara ,,atau janda yang ingin melepaskan nafsunya yang sudah lama tertungak,,sama sama mencapai kenikmatam nafsu,,sila add id wechat jaiho123456,,no fake no cheating,,gunakan gamba sendiri baru di accept,,
  Post by : pemuas nafsu  

10356 of 10446
Post on : 28 July 2015 04:07:11 [ 107.167.112.217 ]
Detail : hye gurl..jom noty2..fonsex..oral..real pon bleh..area kelantan..0135235330
         Post by : adam  

10355 of 10446
Post on : 28 July 2015 03:07:39 [ 175.141.54.12 ]
Homepage : http://0132332220
Detail : Mencari wife kehausan. Sex..
Damansara kepong
  Post by : man  

10354 of 10446
Post on : 28 July 2015 02:07:44 [ 121.120.127.205 ]
Detail : Gadis2 gersang area Terengganu klantan janda anak dara bleh msj kt i 0145174963. Girls only
         Post by :  

10353 of 10446
Post on : 28 July 2015 02:07:36 [ 60.51.139.121 ]
Homepage : http://NAK CARI BINI ORG..JANDA..ANAK DARA UNTUK BERSETUBUH 0174321340
Detail : Abg sandarkan syg dkt dinding..cium2 mulut SYG..slurppp...hisap2 leher SYG..jilat2 tetek SYG...buka baju SYG pelan2 jilat2 ketiak syg...gosok2 pepek SYG...arghhh stimnyerrrr... Msj ABG 0174321340
  Post by : AIRIL 1987  

10352 of 10446
Post on : 28 July 2015 02:07:34 [ 60.51.139.121 ]
Homepage : http://NAK CARI BINI ORG..JANDA..ANAK DARA UNTUK BERSETUBUH 0174321340
Detail : Abg sandarkan syg dkt dinding..cium2 mulut SYG..slurppp...hisap2 leher SYG..jilat2 tetek SYG...buka baju SYG pelan2 jilat2 ketiak syg...gosok2 pepek SYG...arghhh stimnyerrrr... Msj ABG 0174321340
         Post by : AIRIL 1987  

10351 of 10446
Post on : 28 July 2015 02:07:46 [ 60.51.139.121 ]
Homepage : http://NAK CARI BINI ORG..JANDA..ANAK DARA UNTUK BERSETUBUH 0174321340
Detail : Abg sandarkan syg dkt dinding..cium2 mulut SYG..slurppp...hisap2 leher SYG..jilat2 tetek SYG...buka baju SYG pelan2 jilat2 ketiak syg...gosok2 pepek SYG...arghhh stimnyerrrr... Msj ABG 0174321340
  Post by : AIRIL 1987  

10350 of 10446
Post on : 28 July 2015 02:07:58 [ 60.51.139.121 ]
Homepage : http://NAK CARI BINI ORG..JANDA..ANAK DARA UNTUK BERSETUBUH 0174321340
Detail : Abg sandarkan syg dkt dinding..cium2 mulut SYG..slurppp...hisap2 leher SYG..jilat2 tetek SYG...buka baju SYG pelan2 jilat2 ketiak syg...gosok2 pepek SYG...arghhh stimnyerrrr... Msj ABG 0174321340;
         Post by : AIRIL 1987  

10349 of 10446
Post on : 28 July 2015 02:07:51 [ 60.51.139.121 ]
Homepage : http://NAK CARI BINI ORG..JANDA..ANAK DARA UNTUK BERSETUBUH 0174321340
Detail : Abg sandarkan syg dkt dinding..cium2 mulut SYG..slurppp...hisap2 leher SYG..jilat2 tetek SYG...buka baju SYG pelan2 jilat2 ketiak syg...gosok2 pepek SYG...arghhh stimnyerrrr... Msj ABG 0174321340.....
  Post by : AIRIL 1987  

10348 of 10446
Post on : 28 July 2015 01:07:31 [ 60.51.139.121 ]
Homepage : http://NAK CARI BINI ORG..JANDA..ANAK DARA UNTUK BERSETUBUH 0174321340
Detail : Abg sandarkan syg dkt dinding..cium2 mulut SYG..slurppp...hisap2 leher SYG..jilat2 tetek SYG...buka baju SYG pelan2 jilat2 ketiak syg...gosok2 pepek SYG...arghhh stimnyerrrr... Msj ABG 0174321340...
         Post by : AIRIL 1987  

10347 of 10446
Post on : 28 July 2015 01:07:31 [ 60.51.139.121 ]
Homepage : http://AIRIL
Detail : Abg sandarkan syg dkt dinding..cium2 mulut SYG..slurppp...hisap2 leher SYG..jilat2 tetek SYG...buka baju SYG pelan2 jilat2 ketiak syg...gosok2 pepek SYG...arghhh stimnyerrrr... Msj ABG 0174321340
  Post by : AIRIL 1987  

10346 of 10446
Post on : 28 July 2015 01:07:49 [ 60.51.139.121 ]
Detail : Abg sandarkan syg dkt dinding..cium2 mulut SYG..slurppp...hisap2 leher SYG..jilat2 tetek SYG...buka baju SYG pelan2 jilat2 ketiak syg...gosok2 pepek SYG...arghhh stimnyerrrr... Msj ABG 0174321340.
         Post by : AIRIL 1987  

10345 of 10446
Post on : 28 July 2015 01:07:11 [ 60.51.139.121 ]
Detail : Abg sandarkan syg dkt dinding..cium2 mulut SYG..slurppp...hisap2 leher SYG..jilat2 tetek SYG...buka baju SYG pelan2 jilat2 ketiak syg...gosok2 pepek SYG...arghhh stimnyerrrr... Msj ABG 0174321340
  Post by : AIRIL 1987  

10344 of 10446
Post on : 28 July 2015 01:07:35 [ 121.121.31.214 ]
Homepage : http://www.bigdick.com
Detail : any girl want see my naked dance?please add my wechat id: herrryberryy
         Post by : herry  

10343 of 10446
Post on : 27 July 2015 22:07:13 [ 1.9.96.152 ]
Detail : Mana2 gurl terengganu,Marang,dungun,besut,setiu d klate yg sunyi dn gersang Sila whatsapp 0179379747 atau wechat Msyahir15
  Post by : amir13  

10342 of 10446
Post on : 27 July 2015 20:07:35 [ 183.171.166.26 ]
Detail : Ade pernah dpt ke?
         Post by :  

10341 of 10446
Post on : 27 July 2015 18:07:13 [ 107.167.108.60 ]
Detail : Untuk puan jnda y sudi n open01126792801
  Post by : Din82  

10340 of 10446
Post on : 27 July 2015 17:07:51 [ 203.82.66.228 ]
Detail : Nk cri awek yg buad FL..0133856285
         Post by : iz  

10339 of 10446
Post on : 27 July 2015 17:07:29 [ 64.233.173.204 ]
Detail : Test
  Post by :  

10338 of 10446
Post on : 27 July 2015 17:07:59 [ 141.0.9.171 ]
Detail : add my wchat Aries_hafiz10, nak kenalan dgn awek2 nakal cket..
         Post by : boy lonely  

10337 of 10446
Post on : 27 July 2015 16:07:45 [ 113.210.7.36 ]
Detail : Sesiapa yang inginkan fonsex boleh add id jaiho123456 untuk kepuasan sama2,,serius only,,tiada paksaan,,batang dah mengeras ni,,girl only
  Post by : pemuas nafsu  

10336 of 10446
Post on : 27 July 2015 15:07:35 [ 1.9.96.152 ]
Detail : Nok cari lubang Se....So Mana2 gurl terengganu,Marang,dungeon,besut,setiu dn klate yg sunyi dn gersang Sila whatsapp 0179379747 atau wechat Msyahir15
         Post by : amir13  

10335 of 10446
Post on : 27 July 2015 15:07:14 [ 141.0.9.25 ]
Detail : mencari sugarmummy
area:Kuantan Pahang
wechat id:jackiekuantan
wechat yg bergambar akn di layan
  Post by : Erymushirokie  

10334 of 10446
Post on : 27 July 2015 14:07:01 [ 183.171.167.131 ]
Detail : nak phone sex,girl only,confirm puas hati...wechat dulu...contact_comfirm
         Post by : teringin  

10333 of 10446
Post on : 27 July 2015 14:07:06 [ 203.106.155.9 ]
Detail : Sex sex sex,burit burit .Aku nak kepuasan.call,sms 01110924571....siap tempat sy sampai .hehehe siap sekali duit tambang .ok.
  Post by : Suraya  

10332 of 10446
Post on : 27 July 2015 14:07:39 [ 113.210.2.101 ]
Detail : Kepada gadis,janda,isteri2 yg gersang nak fonsex sambil melacap boleh kol atu sms sy 0142032219
         Post by : Boy fonsex  

10331 of 10446
Post on : 27 July 2015 13:07:30 [ 1.32.74.180 ]
Detail : sedia menjadi pak sanggup awek or janda yg bunting..sms/wassap 0172098750 shah alam
  Post by : nuke  

10330 of 10446
Post on : 27 July 2015 13:07:30 [ 183.171.173.197 ]
Detail : Wechat id: zen_phoenix13 GIRL only!! Lelaki xyah semak..
         Post by : phoenix  

10329 of 10446
Post on : 27 July 2015 13:07:00 [ 202.75.133.46 ]
Detail : Mana~mna GurL yg nak fonsex sambil mlacap,sila call atu SMS sy 0142032219
  Post by : putera fonsex  

10328 of 10446
Post on : 27 July 2015 12:07:01 [ 115.164.217.87 ]
Homepage : http://btang besar
Detail : dh lmo xkeno burit...janda lg best...area kb...wechat rashidiey95 @ call nom 01114979882
         Post by : batang keras  

10327 of 10446
Post on : 27 July 2015 11:07:54 [ 121.120.126.62 ]
Detail : Mana mana yang ingin memuaskan nafsu,,boleh terus chat dekat id jaiho123456, ,yang betul2 serius jek akan dilayan..girl only okayh
  Post by : apish jb  

10326 of 10446
Post on : 27 July 2015 09:07:10 [ 121.120.120.21 ]
Detail : Mencari janda,girl yg nakal @ Bini org yg nk threesum pun OK,area utara saja...no gay,gay p mmpus..boleh chat wasap 0125700243,yg serious je....yg gmbar profile btoi2 baru dilayan,kebanyakan gay bodo menyamar,fake puii...
         Post by : Wan penang  

10325 of 10446
Post on : 27 July 2015 08:07:19 [ 183.171.169.78 ]
Detail : TASHA
-18
-SUNGAI PETANI
-RM300 SEJAM
-0194515782
-FONSEX TAK DILAYAN!!!
  Post by : TASHA  

10324 of 10446
Post on : 27 July 2015 07:07:51 [ 210.186.54.238 ]
Detail :
Post on : 26 July 2015 20:07:10 [ 210.186.54.238 ]
Nok Cari Lubang se.... Mana2 gurl terengganu,Marang,dungun,besut,setiu dn klate yg sunyi dn gersang Sila whatsapp 0179379747 atau wechat Msyahir15
         Post by : amir13  

10323 of 10446
Post on : 27 July 2015 06:07:22 [ 123.136.106.42 ]
Detail : B2B+Blowjob+Anal =Rm 150
Dayang Dilailla area Sungai buloh
kalau nak main free dgn i bwk pergi hotel jer and i dah lama kesepian ni and horny sangat,please anyone abang-abang sado dkt luar sana
number phone:014 5491 055
012 3370 480
  Post by :  

10322 of 10446
Post on : 27 July 2015 06:07:49 [ 123.136.106.42 ]
Detail : cari sugarmummy
area:shah alam/KL
wechat id:hamedaddon
wechat yg ada gambar jer baru layan
         Post by :  

10321 of 10446
Post on : 27 July 2015 06:07:52 [ 175.143.239.142 ]
Homepage : http://Batang Sangap
Detail : Mencari gurl area sepang@nilai yg sangap batang
Whatsapp:0175379135
Wechat:SiNcHaN2308
  Post by : Batang Sangap  

10320 of 10446
Post on : 27 July 2015 06:07:01 [ 183.171.161.188 ]
Detail : Khas utk wanita shj..semua bangsa dan agama,,i akn byar rm100 1 shoot..layanan msti bes,k..?utk wanita perak,penang,kedah,perlis sahaja.jgn malu,jgn segan.
         Post by : joe kedah  

10319 of 10446
Post on : 27 July 2015 06:07:49 [ 175.143.239.142 ]
Homepage : http://Batang Sangap
Detail : Mencari gurl area sepang@nilai yg sangap batang
  Post by : Batang Sangap  

10318 of 10446
Post on : 27 July 2015 04:07:19 [ 64.233.173.204 ]
Detail : Contact no : 0179886574
Girl sahaja.
         Post by : Ming  

10317 of 10446
Post on : 27 July 2015 03:07:19 [ 120.140.226.190 ]
Detail : mencari teman baru 013 527 02 02
  Post by : wan azriel  

10316 of 10446
Post on : 27 July 2015 03:07:29 [ 183.171.168.77 ]
Detail : Utk pmpn yg stim memanjang..korng wasap broader ni 0133602598..sure dia Lyn aslkn korng ni pmpn...xde risiko dn pasti syok
         Post by : aida  

10315 of 10446
Post on : 27 July 2015 02:07:53 [ 203.106.149.204 ]
Detail : hai i zaki kulim.. mana mana awek atau gadis2 yang kesepian dan nak suka2 sila mesej atau wassup saya di no 017-4556142...lelaki jgn duk menyibuk nk kol juga
  Post by : zaki kulim  

10314 of 10446
Post on : 27 July 2015 01:07:21 [ 175.139.217.185 ]
Detail : Lin call me...0137540684...
         Post by : jb  

10313 of 10446
Post on : 27 July 2015 01:07:32 [ 115.164.215.242 ]
Detail : Hi... I teringin na 3sum... Ade abg2 yg sudi ke? Area Jb je taw
  Post by : lin  

10312 of 10446
Post on : 27 July 2015 00:07:43 [ 121.120.121.204 ]
Detail : Emmm pgi2 ni kras btang lak,ad awek nk fonsexs x,bleh chat i 0179668502
         Post by : yie  

10311 of 10446
Post on : 26 July 2015 20:07:10 [ 210.186.54.238 ]
Detail : Mana2 gurl terengganu,Marang,dungun,besut,setiu dn klate yg sunyi dn gersang Sila whatsapp 0179379747 atau wechat Msyahir15
  Post by : amir13  

10310 of 10446
Post on : 26 July 2015 18:07:36 [ 123.136.107.16 ]
Detail : cari sugar mummy
         Post by : wechat id:hamedaddon  

10309 of 10446
Post on : 26 July 2015 17:07:14 [ 175.138.187.135 ]
Detail : mencari awek @ janda yg memerlukan kasih sayang..kalau nak main call la sye..area ipoh wasap 0124699364
  Post by : lan  

10308 of 10446
Post on : 26 July 2015 15:07:24 [ 8.37.225.195 ]
Homepage : http://0196170483
Detail : Saya mahu cari janda Melayu 30.40 yang gemuk
         Post by : yah  

10307 of 10446
Post on : 26 July 2015 15:07:16 [ 1.32.77.48 ]
Detail : Nak janda . Awek atau sugarmommy yg serius bukan main main . Id wc : OhApek_6161
  Post by : eydil  

10306 of 10446
Post on : 26 July 2015 15:07:49 [ 113.210.2.70 ]
Detail : I like girl that can make me hard..open for any girl..wechat me if interested.. Id: SoonYie
         Post by :  

10305 of 10446
Post on : 26 July 2015 15:07:54 [ 115.164.80.94 ]
Detail : nak awek lyan chat sex vediocall sex add Id wechat CooLboys99 utuk para awek2 je..
  Post by : stim  

10304 of 10446
Post on : 26 July 2015 14:07:38 [ 210.186.54.238 ]
Detail : Mana2 gurl terengganu,Marang,dungun,besut,setiu dan klate yg sunyi dn gersang Sila whatsapp 0179379747 atau wechat Msyahir15
         Post by : amir13  

10303 of 10446
Post on : 26 July 2015 12:07:25 [ 183.171.161.103 ]
Detail : Awek2 utara x kesah laa janda ka Dara ka yang gersang sangap kote bleh add aku=batangutara
Kalaw sapa2 nak duet pon bleh jnji bleh rasa cipap
#projilat#prodoggy#kamasutra#riding
  Post by : Batangutara  

10302 of 10446
Post on : 26 July 2015 12:07:39 [ 203.106.157.182 ]
Homepage : http://Zulkifli
Detail : Id wechat :zulkifli1089
Whatsapp :01133271401
Call :0136069172
Hnya utk awek yg sedang kehausan seks dan perlukan seks .dan kesunyian..i boleh layan u ..fonseks sexchat..nak jilat pepk u girl smpai puas2...ssslluurrrppp
         Post by : Zul  

10301 of 10446
Post on : 26 July 2015 12:07:15 [ 210.186.54.238 ]
Detail : Mana2 gurl terengganu,Marang,dungun, besut,setiu dan klate yg sunyi dn gersang Sila whatsapp 0179379747 atau wechat Msyahir15
  Post by : amir13  

10300 of 10446
Post on : 26 July 2015 11:07:24 [ 60.54.94.92 ]
Detail : add wechat aku

ID: mohd_fuad98
         Post by : fu@d  

10299 of 10446
Post on : 26 July 2015 11:07:16 [ 175.140.88.82 ]
Detail : gian seks nk service call 014 3422 494 loc KL
  Post by : Fatin  

10298 of 10446
Post on : 26 July 2015 08:07:18 [ 183.171.167.121 ]
Detail : Menyediakan sex area sg petani kedah. .sms 0194515782
         Post by : tasha  

10297 of 10446
Post on : 26 July 2015 08:07:16 [ 8.37.225.215 ]
Homepage : http://0196170483
Detail : Saya mahu cari janda Melayu 30.40 yang gemuk
  Post by : yah  

10296 of 10446
Post on : 26 July 2015 07:07:54 [ 210.186.54.238 ]
Detail : Mana2 gurl terengganu,Marang,dungun,besut,setiu dn klate yg sunyi dn gersang Sila whatsapp 0179379747 atau wechat Msyahir15
         Post by : amir13  

10295 of 10446
Post on : 26 July 2015 07:07:23 [ 107.167.112.230 ]
Detail : mana2 girl yang nak noty , nak phoneseks , chat seks , bole call , text or whatsapp i kat 0175869832 . i tunggu tau.
  Post by : khairul.  

10294 of 10446
Post on : 26 July 2015 06:07:33 [ 8.37.225.215 ]
Homepage : http://0196170483
Detail : Janda Melayu umur 40 tahun gemuk dan kuat sex free
         Post by : yav  

10293 of 10446
Post on : 26 July 2015 06:07:26 [ 183.171.173.243 ]
Detail : nk cr awek x tinggi dan kurus just nk ringan2 je dkt kota bharu.. add skype markmee4 tq..
  Post by : markmee4  

10292 of 10446
Post on : 26 July 2015 04:07:54 [ 183.171.163.221 ]
Detail : Mana2 gurl terengganu,Marang,dungun,besut,setiu dn klate yg sunyi dn gersang Sila whatsapp 0179379747 atau wechat Msyahir15
         Post by : amir13  

10291 of 10446
Post on : 26 July 2015 02:07:04 [ 103.1.69.254 ]
Detail : mencari preggies @ wanita bertudung labuh yg perlukan batang lelaki melayu

wassap: 0196596876
wechat: N1NJ4WMMT5
  Post by : N1NJ4  

10290 of 10446
Post on : 25 July 2015 23:07:16 [ 175.141.54.12 ]
Homepage : http://0132332220
Detail : Cari mummy kehausan sex
         Post by : Man  

10289 of 10446
Post on : 25 July 2015 22:07:26 [ 175.142.76.225 ]
Detail : Kepada yang ingin join group
Xxx noty lai pm aku 0194964919
No korang maseh banyak kosong
Perempuan diutamakan
  Post by : Jejaka  

10288 of 10446
Post on : 25 July 2015 22:07:31 [ 210.186.54.238 ]
Detail : Saya cari org puan so Mana2 gurl terengganu,Marang,dungun,besut,setiu dn klate yg sunyi dn gersang Sila whatsapp 0179379747 atau wechat Msyahir15
         Post by : amir13  

10287 of 10446
Post on : 25 July 2015 18:07:58 [ 113.23.138.217 ]
Detail : Siapa minay nak jadi pornstar, contact 0176979135
  Post by : PublicAgent  

10286 of 10446
Post on : 25 July 2015 18:07:30 [ 113.210.133.56 ]
Homepage : http://...........
Detail : BIASA AMOI CUN PUN PALING MAHAL RM100 SEJAM .INCLUDE HOTEL SMUA .NI TAK ,CEKIK DARAH BETUL .SAMPAI RM300 SEJAM .TIP TOP SGT KE BODY KAU DOH , DAH LA HARGA TEMPAT LAIN , HARGA TAK KENE LANGSUNG ,TAK BERBALOI BAYAR MAHAL PANTAT DAH RABAK PULAK TU .HADOII GILA BETUL
         Post by : .......  

10285 of 10446
Post on : 25 July 2015 18:07:07 [ 113.210.133.56 ]
Homepage : http:// wechat id - vimaxprogirl
Detail : Nama Aimi
21 tahun
jual produk zakar(vimax)
lepas beli, boleh try pd seller .hrga deal dgn seller sndri okay, berbaloi wa ckp lu .jarang jumpa seller vimax yang betul perempuan ada ppek mntap lgi , add wechat id - vimaxprogirl
  Post by : vimax girl seller  

10284 of 10446
Post on : 25 July 2015 18:07:23 [ 128.199.114.145 ]
Detail : ade gadis gersang x nk phonesex/video call wechat/whtsapp chat? any race any status..girls only. gay, shemale boleh blah..0179878407
         Post by : night stalker  

10283 of 10446
Post on : 25 July 2015 17:07:00 [ 183.171.167.191 ]
Detail : Joe,37thun,sg ptani kedah..mcari partner utk sex.tidak mengira bangsa atau agama.i melayu..i cari gurl shj,area penang,perak,kedah,perlis..umur bpe pun x kisah..yg penting sporting!klo pmpuan yg jnis ganas lg i ske..sex adalah sesuatu yg indah jika di hayati bersama2..i cari pmpuan shj!!wasap i 0195976916..klo perlu di bayar,biar berbaloi..ciayok!hihihi.
  Post by : joe kedah  

10282 of 10446
Post on : 25 July 2015 16:07:48 [ 115.134.198.221 ]
Detail : Hi, saya 18. Mencari kawan perempuan yg open minded and sporting. Tak kisah kalau nak tukar2 pic or vid, tak tunjuk muka pon takpe. Add wechat : jo_zaqwsx
         Post by : jozaq  

10281 of 10446
Post on : 25 July 2015 14:07:14 [ 210.186.54.238 ]
Detail : Mana2 gurl terengganu,Marang,dungun, besut,setiu,d klate yg sunyi dn gersang Sila whatsapp 0179379747 atau wechat Msyahir15
  Post by : amir13  

10280 of 10446
Post on : 25 July 2015 12:07:17 [ 183.171.172.15 ]
Detail : Hai, i tasya 19 area sg petani. .khidmat i 300sejam, harga tak termasuk hotel. .u check in hotel then sms nama hotel dan nmbor bilik. .i akan kesana..0194515782
         Post by : TASHA  

10279 of 10446
Post on : 25 July 2015 12:07:40 [ 183.171.172.15 ]
Detail : Hai, i tasya 19 area sg petani. .khidmat i 300sejam, harga tak termasuk hotel. .u check in hotel then sms nama hotel dan nmbor bilik. .i akan kesana.
  Post by : TASHA  

10278 of 10446
Post on : 25 July 2015 11:07:06 [ 210.186.54.238 ]
Detail : Mana2 gurl terengganu,Marang,dungun,besut,setiu dn klate yg sunyi dn gersang Sila whatsapp 0179379747 atau wechat Msyahir15
         Post by : amir13  

10277 of 10446
Post on : 25 July 2015 11:07:52 [ 175.138.80.90 ]
Detail : For any girl, mummy, janda, tak kira umur yang nak sex, just add my wechat:: haziqqqqq
  Post by : haziqqqqq  

10276 of 10446
Post on : 25 July 2015 10:07:56 [ 175.142.76.225 ]
Detail : Saya ingi tubuhkan group xxx what app jom nak join pm no kat saya... perempuan diutamakan.. 0194964919
         Post by : Awek lailai  

10275 of 10446
Post on : 25 July 2015 10:07:07 [ 175.142.76.225 ]
Detail : Awek2 yang boring tuu
Mai
Add saya kita sembang noty sket...
Jangan kedekut sangat.. mai la kita sembang...
Kalau nak jumpa buat trus pom bole add wc saya :- azrieeqd ..
  Post by : Jejaka  

10274 of 10446
Post on : 25 July 2015 08:07:50 [ 210.186.54.238 ]
Detail : Detail : Mana2 Gurl Terengganu,dungun ,marang,besut,setiu dn klate yg sunyi dan gersang sila whatsapp 0179379747 atau Wechat :Msyahir15
         Post by : amir13  

10273 of 10446
Post on : 25 July 2015 08:07:16 [ 210.186.54.238 ]
Detail : Mana2 Gurl Terengganu,dungun ,marang,besut,setiu dn klate yg sunyi dan gersang sila whatsapp 0170379747 atau Wechat :Msyahir15
  Post by : amir13  

10272 of 10446
Post on : 25 July 2015 08:07:51 [ 115.164.62.212 ]
Homepage : http://Http//mssdx123
Detail : Id wechat=mssdx123
         Post by : Muss  

10271 of 10446
Post on : 25 July 2015 06:07:47 [ 133.254.5.52 ]
Homepage : http://LoneRanger
Detail : mencari kwn pompuan yg ok spoting area peneng tk kita umur status janji senang kuar la
wassap: 0134494974
  Post by : Lone Ranger  

10270 of 10446
Post on : 25 July 2015 05:07:15 [ 203.106.154.115 ]
Detail : Megah sungguh Mazri atau Marwan bersyarah bab ugama.bila dah buka laman sex ni , memang orang orang tu gila sex.Bila dah alim sangat buka pun tak mau mahupun membaca atau contact.Pergi mampus la,sedarlah sikit......aku tetap aku..Mazni 0147530551
dgn cara aku
         Post by : Mazni  

10269 of 10446
Post on : 25 July 2015 03:07:40 [ 113.210.130.178 ]
Detail : Mencari adik angkat, kakak angkata atau mak angkat yg sporting... Hubungi 0124621620.. Taip ANGKAT masa sms... Girls and ladies only...
  Post by : Zan  

10268 of 10446
Post on : 25 July 2015 02:07:22 [ 141.0.8.245 ]
Detail : hello...tolg jgn kacau no 0199158727 lgi..nie no aku..aku laki lar.. bangsat sape post no aku nie..
         Post by : D.luffy  

10267 of 10446
Post on : 25 July 2015 01:07:34 [ 113.210.130.138 ]
Detail : 0173198252 sah alam
  Post by : swinger  

10266 of 10446
Post on : 24 July 2015 22:07:23 [ 210.186.54.238 ]
Detail : Mana2 gurl terengganu,Marang,dungun,besut,setiu dn klate yg sunyi dn gersang Sila whatsapp 0179379747 atau wechat Msyahir15
         Post by : amir13  

10265 of 10446
Post on : 24 July 2015 20:07:38 [ 113.210.7.201 ]
Detail : Nk cr grl yg blh pakai 1 mlm whatsup pls 0173088714
  Post by : rizo  

10264 of 10446
Post on : 24 July 2015 18:07:46 [ 202.75.133.45 ]
Detail : Hai`klu ada gurl yg nak fonsex sambil melacap`sila kol 0142032219
         Post by : boy pemuas nafsu gurl  

10263 of 10446
Post on : 24 July 2015 17:07:32 [ 64.233.173.209 ]
Detail : cri awek or janda yg gersang..i spoting je ape2 pn..add wchat..maxwell_wan
  Post by : syazwan  

10262 of 10446
Post on : 24 July 2015 16:07:44 [ 113.210.131.16 ]
Detail : Sdg cari seorg yg boley teman I bercuti sama x kira Janda,Isteri org atau pelajar. Asalkan sama2 puas. Whatsapp 012-3491885.
         Post by : Dave  

10261 of 10446
Post on : 24 July 2015 14:07:45 [ 183.171.175.225 ]
Detail : Hai gurls, bg sape2 yg nk belaian... i akan lyn u mcm permaisuri... i akan puaskn u... anything for u, but strictly for gurls only... u can add i kt wechat.. lollipopguy123
  Post by : Lollipopguy  

10260 of 10446
Post on : 24 July 2015 13:07:40 [ 183.171.175.225 ]
Detail : Hai mne2 gurls yg perlukn belaian, i akan layan u mcm permaisuri... i akan puaskn u... u can add id wechat lollipopguy122
         Post by : Lollipopguy  

10259 of 10446
Post on : 24 July 2015 13:07:10 [ 115.164.85.175 ]
Homepage : http://harris_ejay penipu
Detail : id wechat HARRIS_EJAY yg siap bg no tuh ,ADALAH PENIPU
xpyh la berangan nkdlt duit .bpe juta gmbr kau bg pun dia tak bg kau duit . dia tu penipu .
  Post by : PERHATIAN !  

10258 of 10446
Post on : 24 July 2015 13:07:09 [ 103.1.70.8 ]
Homepage : http://batang baik
Detail : Hai... Mencari gadis2 yg sudi nk chat sex fon sex video sex sampai terpancut sama2 mai la kol or whatapp no ni 0174461750.. Sunyi xda teman ni... LELAKI DILARANG KOL NO AQ..AQ BUKAN GAY.. Aq hanya mencari gadis2 sahaja...xkira la bini org ka,janda ka,dara ka..semua la... Kol or whatapp no ni 0174461750..
         Post by : fadli  

10257 of 10446
Post on : 24 July 2015 11:07:03 [ 8.37.227.35 ]
Detail : jom kwan, nah whatsapp 0179028140
  Post by : shaz  

10256 of 10446
Post on : 24 July 2015 11:07:42 [ 175.138.252.59 ]
Detail : ada yg perlu pak sanggupx..wassap:0123885149
         Post by : fahmi  

10255 of 10446
Post on : 24 July 2015 10:07:02 [ 183.171.162.3 ]
Detail : Mana2 gurl terengganu,Marang,dungun besut,setiu dn klate yg sunyi dn gersang Sila whatsapp 0179379747 atau wechat Msyahir15
  Post by : amir13  

10254 of 10446
Post on : 24 July 2015 08:07:43 [ 113.210.128.54 ]
Homepage : http://cari gurl ,isteri org utk sex area penang n kedah
Detail : saya cari isteri org ,janda ,anak dara just for fun n sex n skandal,sanggup jd anak ikan..just wasap sy 0195718081 cll 0142593468
         Post by : aman  

10253 of 10446
Post on : 24 July 2015 07:07:54 [ 113.210.5.51 ]
Detail : Kpd gurl-gurl yg sedang gairah,stim nak fonsex sambil melacap,sila call sy 0142032219 dgn segera,krana batang sy kejung/keras sangat dah ni.
  Post by : Jejaka btg kejung  

10252 of 10446
Post on : 24 July 2015 07:07:53 [ 168.235.194.180 ]
Detail : Jom layan seks....girl only...call@ whatssp i..
0172076619
         Post by : boy  

10251 of 10446
Post on : 24 July 2015 07:07:28 [ 183.171.167.187 ]
Detail : Hai kawan2 nk buat pengumuman kepada kaum adam satu iklan yg meletakkan nama mawarni sebenarnya tak benar . Nombor saya telah diviralkan utk perkhidmatan sex. So tk payahlah percaya dgn iklan tu
saya lelaki so rugi masa anda utk benda itu. Kepada insan yg tk bertanggung jawab tu diharap hentikanlah. Alhamdulillah moga Allah akan membalas budi baik awak tu . Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin.
  Post by : mazri  

10250 of 10446
Post on : 24 July 2015 06:07:44 [ 1.32.77.48 ]
Detail : Mencari janda yg masih bergetah add id : OhApek_6161
         Post by : lelaki kesunyian  

10249 of 10446
Post on : 24 July 2015 05:07:54 [ 183.171.161.15 ]
Detail : mencari awek area kedah n penang. utk gir shj ok. nk main n segalanya. pm me . no tel 0194735384
  Post by : n  

10248 of 10446
Post on : 24 July 2015 05:07:35 [ 113.210.3.163 ]
Detail : Klu ada gurl yg nak melacap,layan fonseks,sila kol sy 0142032219
         Post by :  

10247 of 10446
Post on : 24 July 2015 04:07:03 [ 203.106.154.115 ]
Detail : Hello FARAH......hubungi sy....011-23364108
  Post by :  

10246 of 10446
Post on : 24 July 2015 04:07:24 [ 175.141.55.96 ]
Homepage : http://0122883330
Detail : Mencari girl, mama dahaga sex
0122883330
         Post by : Azman  

10245 of 10446
Post on : 24 July 2015 04:07:45 [ 115.164.179.58 ]
Detail : Hi Farah bak wechat id or number fon u
  Post by : roy  

10244 of 10446
Post on : 24 July 2015 03:07:12 [ 210.186.54.238 ]
Detail : Mana2 gurl terengganu,Marang,dungun,besut,setiu dn klate yg sunyi dn gersang tu whatsapp 0179379747 atau wechat Msyahir15
         Post by : amir13  

10243 of 10446
Post on : 24 July 2015 03:07:45 [ 113.210.3.63 ]
Homepage : http://sex
Detail : Wanita yg gersang n perlukn sex lh kol sy 0196267926.. area seremban/pd
  Post by : azrol  

10242 of 10446
Post on : 24 July 2015 03:07:47 [ 115.164.90.9 ]
Homepage : http://Tiada
Detail : Kesunyian dan Kegersangan. Hello Laju2....
         Post by : FARAH  

10241 of 10446
Post on : 24 July 2015 00:07:41 [ 121.121.31.214 ]
Homepage : http://www.bigdick.com
Detail : any girl want see my naked dance?please add my wechat id: herrryberryy
  Post by : herry  

10240 of 10446
Post on : 23 July 2015 22:07:43 [ 210.186.54.238 ]
Detail : Mana2 gurl,gadis terengganu Marang.dungun,setiu,besut n Kelsey yg sunyi dn gersang Sila whatsapp 0179379747 atau wechat Msyahir15
         Post by : amir13  

10239 of 10446
Post on : 23 July 2015 21:07:32 [ 175.140.79.135 ]
Detail : Any girl nk kena jolok dgn kote tebal..wechat : xikrill
  Post by : Kote  

10238 of 10446
Post on : 23 July 2015 20:07:13 [ 180.74.230.221 ]
Homepage : http://weechat - rezz11 / whatsapp 0172665351
Detail : KALAU ADA GIRL YG PREGNANT LUAR NIKAH DAN PERLU DUIT & TEMPAT TINGGAL BOLEH CONTACT I DIRECT

WHATSAPP 0172665351
WECHAT rezz11
         Post by :  

10237 of 10446
Post on : 23 July 2015 18:07:31 [ 113.210.7.219 ]
Detail : Chop2...bace ni...heeee...pade awek2 tu...jom phonesex..jom jom ^^ ..konfem i layan best punyer ^^..jom..meh copy no ni 0127594776..whatapp pon boley..kol pon boley...cept copy..auwmmm...abg tggu ^^
  Post by : haikal  

10236 of 10446
Post on : 23 July 2015 17:07:45 [ 66.249.82.154 ]
Detail : add wc: mr_crazie
utk gadis2 selangor dan KL sahaje
         Post by :  

10235 of 10446
Post on : 23 July 2015 17:07:06 [ 113.210.3.72 ]
Detail : Hai,gadis,janda,isteri2 yg nak fonsex n melacap,sila kol sy 0142032219
  Post by : Boy fonsex  

10234 of 10446
Post on : 23 July 2015 16:07:27 [ 60.50.251.162 ]
Detail : Hi , sy nk cari teman sex perempuan sahaja , tak kira status Dara , janda , Bini org atau sugar mummy , add wechat id eimrider55 , lelaki please tlg jgn add , Aku nk perempuan sahaja
         Post by : eyem  

10233 of 10446
Post on : 23 July 2015 16:07:45 [ 14.192.209.184 ]
Detail : awek2 yg nakal semua~ add aq kat wc~ kinf1995 atau wassap 0126986225~ aq area selangor~ yg laki2 tu belah... x minat
  Post by : Foo  

10232 of 10446
Post on : 23 July 2015 15:07:37 [ 107.167.112.218 ]
Detail : hye girl..jom knal2..0179798489
         Post by : aiman  

10231 of 10446
Post on : 23 July 2015 15:07:05 [ 141.0.9.159 ]
Detail : hye girl..jom knl2..0179798489
  Post by : aiman  

10230 of 10446
Post on : 23 July 2015 14:07:35 [ 183.171.166.94 ]
Homepage : http://www.www.mu
Detail : hye awek2 i will pay for sex with you.:-) add my wc:abgnakal69
         Post by : adam  

10229 of 10446
Post on : 23 July 2015 13:07:43 [ 210.186.54.238 ]
Detail : Mana2 gurl terengganu,Marang,dungun,besut,setiu yg sunyi dn gersang Sila whatsapp 0179379747 atau wechat Msyahir15
  Post by : amir13  

10228 of 10446
Post on : 23 July 2015 13:07:17 [ 210.186.54.238 ]
Detail : Mana2 gurl terengganu,Marang,dungun,besut,setiu yg sunyi dn gersang Sila whatsapp 0179379747 atau wechat Msyahir15
         Post by : amir13  

10227 of 10446
Post on : 23 July 2015 12:07:58 [ 1.9.102.118 ]
Detail : nak cari anak dara yg sedapp , sporting dan open mind....nk yg umur 18-20......izz hornyyy nii....batang sedappp.....puasss dpat.....nk fonsex dan chatsex.......izz banyak video blue yg gempakk.......hornyyy niii sayngg.....ni whatapp iz 0136056414 atau wechat yoseob13....izz tunggu tau.........jommm laaa....
  Post by : izz  

10226 of 10446
Post on : 23 July 2015 12:07:02 [ 107.167.108.173 ]
Detail : hye gul..jom noty2..0135235330
         Post by : adam  

10225 of 10446
Post on : 23 July 2015 11:07:04 [ 115.164.210.159 ]
Detail : Wanita2,janda2,isteri2 yg gersang mau Amput bole area KK dan sekitarnya bole add wc male_Gigolo untuk kepuasan
.
  Post by :  

10224 of 10446
Post on : 23 July 2015 10:07:37 [ 103.1.70.168 ]
Detail : Hai Awk semua sy ain... sy sangap la.. kalau ada mana2 laki nk try sy boleh cari sy area sabab.. ni id wechat sy sastera465 and ni no fon sy 011 314502910.. tp jangan kol hari ni..fon rosak k..lg 2 hari bru fon siap.. i gersang gila abang2.. i nk tngok butuh abg2 kat luar sana besar x..
         Post by : Nazatul Ain Mustafa  

10223 of 10446
Post on : 23 July 2015 08:07:24 [ 203.106.214.118 ]
Homepage : http://0147530551
Detail : Saya Marwani mencari teman yg dapat memberi kepuasan diranjang semalaman.Call atau sms 0147530551
  Post by : Marwani  

10222 of 10446
Post on : 23 July 2015 08:07:15 [ 183.171.161.103 ]
Detail : massage for ladies,especially yoni massage.area puncak alam,shah alam.ws 0136247781
         Post by : vasan  

10221 of 10446
Post on : 23 July 2015 06:07:35 [ 210.186.54.238 ]
Detail : Mana2 gurl terengganu,Marang,dungun,besut,setiu yg sunyi dn gersang Sila whatsapp 0179379747 atau wechat Msyahir15
  Post by : amir13  

10220 of 10446
Post on : 23 July 2015 05:07:40 [ 113.210.133.246 ]
Detail : MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN REALSEX BERBAYAR
-TASHA
-19
-AREA SUNGAI PETANI,KEDAH.
-RM300 SEJAM
-0194515782
-SERIUS SAHAJA BOLEH CALL FOR SERVIS.

         Post by : TASHA  

10219 of 10446
Post on : 23 July 2015 04:07:34 [ 123.136.107.25 ]
Homepage : http://janda
Detail : Mahu cari janda area ipoh. Add wechat Id syakirtrg
  Post by : syakir  

10218 of 10446
Post on : 23 July 2015 04:07:07 [ 113.210.135.60 ]
Detail : HI, siapa nak servis saya, saya boleh fonsex,video call n real sex, area kuantan je kalau nak real sex.. Ni no saya 0147946605 n siapa nak video call my wechat id farez1234... Batang tegang sangat Ni.. Hanya untuk perempuan sahaja,x kira umur
         Post by : farez akmal  

10217 of 10446
Post on : 23 July 2015 03:07:26 [ 175.139.176.245 ]
Detail : mencari preggies @ girl yg bertudung labuh yang perlukan batang sbb da lama xmerasa dr hbby/bf..kalau anda perlukan btg pls ctc

wassap: 0196596876
wechat: N1NJ4WMMT5
AREA KL & SELANGOR SAHAJA

#bertudung@ preggies shj
  Post by : N1NJ4  

10216 of 10446
Post on : 23 July 2015 03:07:33 [ 183.171.168.230 ]
Detail : Girl yg xde bf tp nafsu kuat; wasap abg ni 0133602598.. Apa korng mintak dia buat free..janji korng pompn. Kalu jantan kena maki..berbaloi...itu hobi dia..
         Post by : pencinta lelaki  

10215 of 10446
Post on : 22 July 2015 23:07:37 [ 210.186.54.238 ]
Detail : Mana2 gurl terengganu,Marang,dungun,besut,setiu yg sunyi dn gersang Sila whatsapp 0179379747 atau wechat Msyahir15
  Post by : amir13  

10214 of 10446
Post on : 22 July 2015 23:07:50 [ 175.143.171.41 ]
Detail :
         Post by :  

10213 of 10446
Post on : 22 July 2015 22:07:02 [ 113.210.135.206 ]
Detail : .
  Post by :  

10212 of 10446
Post on : 22 July 2015 21:07:29 [ 107.167.112.225 ]
Detail : Lalalala
         Post by : nick  

10211 of 10446
Post on : 22 July 2015 20:07:47 [ 202.162.24.10 ]
Detail : nak cari girl
  Post by : hazama  

10210 of 10446
Post on : 22 July 2015 19:07:57 [ 113.210.134.83 ]
Detail : Nak 3some
         Post by :  

10209 of 10446
Post on : 22 July 2015 18:07:45 [ 1.32.77.48 ]
Detail : Mncari janda . awek atau sugarmummy yg lazat sila ws 0175598093
  Post by : tupaijetrod  

10208 of 10446
Post on : 22 July 2015 17:07:08 [ 202.188.229.226 ]
Homepage : http://@gmail.com
Detail : hai ada ke wanita kat sini
         Post by : btgkeras  

10207 of 10446
Post on : 22 July 2015 17:07:00 [ 183.171.169.204 ]
Detail : Mencari gadis single area alor setar ,perlis ,peneng....saya benar2 kesunyian....whatsapp 0124513224
  Post by : Fikboy  

10206 of 10446
Post on : 22 July 2015 17:07:25 [ 113.210.132.72 ]
Homepage : http://hadi
Detail : hi, gadis yg mau duit .boleh add wechat sy - id kaiserchief
tak kesah area mana sy boleh ,
         Post by : hadi bm  

10205 of 10446
Post on : 22 July 2015 16:07:50 [ 168.235.196.216 ]
Homepage : http://amri
Detail : nk awek area batu pahat ...yg ley main wassap 0176889524
  Post by : dak jb  

10204 of 10446
Post on : 22 July 2015 14:07:16 [ 198.7.58.142 ]
Detail : Cipap denyut abg...ws 0199158727
         Post by : Siti  

10203 of 10446
Post on : 22 July 2015 14:07:37 [ 175.140.162.189 ]
Detail : sapa sudi nak share bini,wassap 0175685164,we keep it secret..
  Post by : usop  

10202 of 10446
Post on : 22 July 2015 12:07:27 [ 118.101.200.182 ]
Detail : Cari gadis yg blh main...
         Post by : Kira  

10201 of 10446
Post on : 22 July 2015 11:07:01 [ 210.186.54.238 ]
Detail : Mana2 gurl terengganu,Marang,dungun,best,setiu yg sunyi dn gersang Sila hubungi abg Mat 0179379747 atau wechat: Msyahir15
  Post by : amir13  

10200 of 10446
Post on : 22 July 2015 08:07:15 [ 219.92.70.83 ]
Detail : Tengah cari awek untuk meluangkan mase ,
Kalau perlukan khidmat saya , sila hubungi ,

+6 014 330 2217 ,

Best regards .
         Post by : KalisPeluru  

10199 of 10446
Post on : 22 July 2015 06:07:08 [ 106.185.35.39 ]
Detail : Mencari mummy or janda or gurl area batu pahat, kluang
Pm 0143257651
  Post by : Zack  

10198 of 10446
Post on : 22 July 2015 06:07:23 [ 168.235.200.241 ]
Detail : Sy mencari gadis yg suka fonsex atau real...umur 17-23 tahun perempuan sahaja...pondan pergi main jauh2...Sms/whatsapp 014 8156024
         Post by : Zakkir  

10197 of 10446
Post on : 22 July 2015 06:07:40 [ 168.235.200.241 ]
Detail : Sy mencari gadis umur 17-23 tahun yg suka fonsex atau real...perempuan sahaja...Pondan pergi main jauh...Sms/whatsapp 014 81t6024
  Post by : Zakkir  

10196 of 10446
Post on : 22 July 2015 04:07:18 [ 115.164.12.70 ]
Detail : Awek2 kdh terutama sp,gurun dan as sila add wc sy maxpayne2014
         Post by : Max  

10195 of 10446
Post on : 22 July 2015 04:07:17 [ 183.171.163.158 ]
Detail : abg2 yg kurus...sila la add wechat ira k... kyra-bohsia .....tapi yg kurus je tau....mmmuuuaahahhhh
  Post by : fathirah  

10194 of 10446
Post on : 22 July 2015 04:07:34 [ 210.186.54.238 ]
Detail : mana2 gurl or janda terengganu,dungun,marang,besut,setiu yg sunyi sila pm abg 0179379747 atau wechat:Msyahir15
         Post by : amir13  

10193 of 10446
Post on : 22 July 2015 03:07:30 [ 168.235.200.41 ]
Detail : Hi awek2 , jom kite check in hotel , kite main puas2 , ape2 hal sy tanggung , tak kira status Dara , janda , or Bini org yg sedang sunyi n horny , area kl n Selangor , add wechat id eimrider55 tuk deal nk jumpe , perempuan sahaja bleh add k , lelaki jgn add n jgn cuba2 nk mintak stock konon , psl Aku bukan bapak ayam....ada fhm
  Post by : mieeim lelaki  

10192 of 10446
Post on : 22 July 2015 02:07:51 [ 210.186.54.238 ]
Detail : mana2 gurl or janda terengganu,dungun,marang,besut,setiu yg sunyi sila pm abg 0179379747 atau wechat:Msyahir15
         Post by : amir13  

10191 of 10446
Post on : 22 July 2015 00:07:20 [ 218.208.254.240 ]
Detail : hai ...saya ingin mencari awek2 yang kesepian dan nak ber suka2 dangan saya di kawasan kulim , perda ,sbrang jaya ka sp .area2 utara la sila wasap/call/masej 017-4556142......yang jantan2 jgn duk menyibuk la ye
  Post by : zaki kulim  

10190 of 10446
Post on : 21 July 2015 22:07:07 [ 210.186.54.238 ]
Detail : Mana2 gurl terengganu,Marang,dungeon,besut yg sunyi Sila hubungi abg Mat 0179379747 atau wechat:Msyahir15
         Post by : amir13  

10189 of 10446
Post on : 21 July 2015 20:07:01 [ 107.167.99.190 ]
Detail : Aii Girl..Boleh Kenal
  Post by : joe  

10188 of 10446
Post on : 21 July 2015 19:07:53 [ 113.210.128.127 ]
Detail : Girl girl semua , mari bekenalan dgn i , girl yg layan i , i akan bagi dia tpp and duit . Dah 5 orang dapat rm400 cuma hantar gambar bogel . kalau nk duit ni wc id i : harris_ejay , whatsapp : 0175247482
         Post by : boy  

10187 of 10446
Post on : 21 July 2015 19:07:31 [ 113.210.133.19 ]
Homepage : http://lapa burit
Detail : Takdok ko burit2 alah kot kota bharu nie,acu ejah gak..hok tino 2 jange malu2,mari la kalu sero nk pele..gapo2 kto whatsapp.0129636209.orang perempuan shaja,jate aku tende
  Post by : noisy boy  

10186 of 10446
Post on : 21 July 2015 19:07:36 [ 113.210.133.19 ]
Homepage : http://lapa burit
Detail : Takdok ko burit2 alah kot kota bharu nie,acu ejah gak..hok tino 2 jange malu2,mari la kalu sero nk pele
         Post by : noisy boy  

10185 of 10446
Post on : 21 July 2015 19:07:53 [ 113.210.128.127 ]
Detail : Perempuan perempuan yang mahu mencari duit lebih sila hubungi saya , 3 gambar bogel saya boleh membayar sebanyak rm400 . Kalau nak real sex saya boleh bayar sebanyak rm800 , ramai perempuan yg saya sudah bayar tak percaya hubungi saya . Ws : 0175247482 , wechat : harris_ejay
  Post by : boy  

10184 of 10446
Post on : 21 July 2015 17:07:43 [ 175.142.115.102 ]
Detail : sapa yang sudi bg pinjam isteri,boleh wassap 0175685164
         Post by : usop  

10183 of 10446
Post on : 21 July 2015 17:07:52 [ 113.210.5.120 ]
Detail : Hai awek2,, jom kenal2 i nk carik awek untuk jadik gf i.. Sapa yg sud whatsapp i or add wechat,, ikhmal9877..
  Post by : Fuxkthatass  

10182 of 10446
Post on : 21 July 2015 16:07:23 [ 107.167.103.77 ]
Detail : hye gurl...jom noty2..0135235330
         Post by : adam  

10181 of 10446
Post on : 21 July 2015 15:07:21 [ 210.186.54.238 ]
Detail : Mana2 gurl terengganu,Marang,dungun,best,setiu yg sunyi dn gersang Sila sms abg Mat 0179379747 atau wechat:Msyahir15
  Post by : amir13  

10180 of 10446
Post on : 21 July 2015 14:07:40 [ 113.210.130.128 ]
Detail : hiii
         Post by :  

10179 of 10446
Post on : 21 July 2015 11:07:01 [ 14.192.213.232 ]
Detail : awek2 yg nakal semua~ add aq kat wc~ kinf1995 atau wassap 0126986225~ aq area selangor~ :3
  Post by : Foo  

10178 of 10446
Post on : 21 July 2015 08:07:42 [ 168.235.200.41 ]
Detail : Hi girls , jom kite check in hotel mlm Ni , area kl n Selangor , tak kira status Dara , janda n Bini org yg sedang sunyi n horny , add wechat id eimrider55 , perempuan sahaja bleh add k , lelaki tak pyh add , Aku tak nk!!! Ade fhm....
         Post by : brother besar  

10177 of 10446
Post on : 21 July 2015 08:07:57 [ 168.235.200.41 ]
Detail : Hi girls , jom kite check in hotel ngan sy , dh lame dh tak dpt , air dh byk sgt kumpul , tak kira status Dara , janda n Bini org yg sedang sunyi n horny , area kl n Selangor , add wechat id eimrider55 tuk deal , perempuan sahaja bleh add , laki Aku tak nak fhm
  Post by : abang best  

10176 of 10446
Post on : 21 July 2015 08:07:47 [ 168.235.200.41 ]
Detail : Hi girls , jom add sy dh lame tak dpt , air pun dh kumpul byk , tak kira status Dara , janda n Bini org yg sedang sunyi n horny , area kl n Selangor , wechat id eimrider55 , Aku nk perempuan sahaja , laki tak pyh add k
         Post by : abang best  

10175 of 10446
Post on : 21 July 2015 06:07:13 [ 115.164.187.175 ]
Detail : seks ank dara atau janda sahaja diterima ws 01117622446
  Post by :  

10174 of 10446
Post on : 21 July 2015 06:07:43 [ 183.171.173.172 ]
Detail : ibu sunyi boleh call 0192492020
         Post by : bad  

10173 of 10446
Post on : 21 July 2015 06:07:53 [ 115.164.189.46 ]
Homepage : http://id wechat vimaxprogirl
Detail : aimi , 21 , sunway piramid, chubby,pepek byk air
need money for -lesen kereta&motor
wechat id - vimaxprogirl
(ADA JUAL VIMAX/SEX TOY)
lebih info for sex add wechat eh .
  Post by : single  

10172 of 10446
Post on : 21 July 2015 03:07:07 [ 210.186.54.238 ]
Detail : Mana2 gurl terengganu,Marang,besut,setiu yg sunyi dn gersang Sila sms 0179379747 atau wechat : Msyahir15
         Post by : amir13  

10171 of 10446
Post on : 21 July 2015 02:07:14 [ 113.210.3.144 ]
Homepage : http://sex
Detail : Wanita gersang n sangap x kira usia n bangsa lh kol i 0196267926..area pd/seremban
  Post by : azrol  

10170 of 10446
Post on : 21 July 2015 02:07:10 [ 113.210.3.144 ]
Homepage : http://sex
Detail : Hii..kepada wanita gersang sex n sangap lh kol i n wassup.x kira usia n bangsa..0196267926
         Post by : azrol  

10169 of 10446
Post on : 21 July 2015 00:07:30 [ 183.171.173.252 ]
Detail : jom msj2 4 fun 0195146275
  Post by : razif  

10168 of 10446
Post on : 21 July 2015 00:07:29 [ 115.133.0.29 ]
Homepage : http://0122883330
Detail : Cari gadis wife kehausan. Sex
         Post by : Azman  

10167 of 10446
Post on : 20 July 2015 23:07:52 [ 1.9.96.5 ]
Detail : Mana2 gurl terengganu yg sunyi dn gersang sms Abg 0179379747 atau wechat : Msyahir15
  Post by : amir13  

10166 of 10446
Post on : 20 July 2015 22:07:10 [ 113.210.1.186 ]
Detail :
         Post by :  

10165 of 10446
Post on : 20 July 2015 22:07:12 [ 1.9.96.5 ]
Detail : Mana2 gurl terengganu yg sunyi dn gersang Sila hubungi abg Mat 0179379747 atau wechat:Msyahir15
  Post by : amir13  

10164 of 10446
Post on : 20 July 2015 22:07:21 [ 1.9.96.5 ]
Detail : Mana2 gurl terengganu yg sunyi Sila hubungi abg Mat atau wechat; Msyahir15
         Post by : amir13  

10163 of 10446
Post on : 20 July 2015 19:07:35 [ 133.254.5.52 ]
Homepage : http://Putra V6
Detail : Mana2 gurl area utara (Perlis - Penang) yg sunyi dan perlukan teman bermanja..Dont Shy2..:). Sila sms abg di 0125056942
  Post by : Putra V6  

10162 of 10446
Post on : 20 July 2015 18:07:41 [ 183.171.162.131 ]
Detail : Nk cari skandal tk kira usia. Ada ke yang berusia 45tahun yang nk enjoy dan stay di hotel buat teman.
jom whats app kita plan sama2 . 0147530551 .
         Post by : Marwan  

10161 of 10446
Post on : 20 July 2015 18:07:24 [ 183.171.169.73 ]
Detail : Nak cari gadis sunyi , single area alor setar...whatsapp 0124513224
  Post by : Boyman  

10160 of 10446
Post on : 20 July 2015 17:07:12 [ 107.167.113.148 ]
Detail : nak teman perempuan untuk mesej and jadi kawan, add wc ariff232
         Post by : aaaa  

10159 of 10446
Post on : 20 July 2015 17:07:06 [ 1.9.98.84 ]
Homepage : http://bosan..btg naik
Detail : Nak id..bosan stim sorang
  Post by : jom  

10158 of 10446
Post on : 20 July 2015 17:07:04 [ 1.9.98.84 ]
Homepage : http://bosan..btg naik
Detail : Nak id
         Post by : jom  

10157 of 10446
Post on : 20 July 2015 14:07:12 [ 107.167.103.137 ]
Detail : hye gurl..jom noty2..01797978489
  Post by : aiman  

10156 of 10446
Post on : 20 July 2015 13:07:34 [ 1.9.96.5 ]
Detail : Mana2 gurl terengganu,Marang,dungun,besut,setiu yg sunyi Sila sms abg Mat 0179379747 atau wechat:Msyahir15
         Post by : amir13  

10155 of 10446
Post on : 20 July 2015 11:07:59 [ 113.210.128.217 ]
Detail : HI, siapa nak servis saya, saya boleh fonsex,video call n real sex, area kuantan je kalau nak real sex.. Ni no saya 0147946605 n siapa nak video call my wechat id farez1234... Batang tegang sangat Ni.. Hanya untuk perempuan sahaja,x kira umur
  Post by : farez akmal  

10154 of 10446
Post on : 20 July 2015 10:07:23 [ 8.37.225.58 ]
Homepage : http://wanita sahaja.saya bukan gay.
Detail : id qasehshahputra
wasap 01123390761
wanita yg sunyi x kira status blh wasap atau wechat.
         Post by : kal  

10153 of 10446
Post on : 20 July 2015 09:07:18 [ 110.159.74.46 ]
Detail : Fast servics for women and shemale with big tits...not free but pay....pay as many u want...big dick here...area terengganu...whatsapp only 013-9013143
  Post by : Irfan  

10152 of 10446
Post on : 20 July 2015 09:07:47 [ 103.1.70.79 ]
Homepage : http://sangap
Detail : Hai... Mencari gadis2 yg sudi nk chat sex fon sex video sex sampai terpancut sama2 mai la kol or whatapp no ni 0174461750.. Sunyi xda teman ni... LELAKI DILARANG KOL NO AQ..AQ BUKAN GAY.. Aq hanya mencari gadis2 sahaja...xkira la bini org ka,janda ka,dara ka..semua la... Kol or whatapp no ni 0174461750...
         Post by : batang baik  

10151 of 10446
Post on : 20 July 2015 09:07:46 [ 175.140.90.212 ]
Detail : jom nakal2 bosan la cuti raya ni. ramai girl nakal luar sana sangap2 tapi segan2. jom xyah segan2 ngan I. girl only ok. serlahkan kesangapan mu. whatsapp 013-4291284
  Post by : Naz  

10150 of 10446
Post on : 20 July 2015 09:07:01 [ 1.9.96.5 ]
Detail : mana2 gurlz terengganu,besut,setiu, dungun yg sunyi pm lah abg mat di 0179379747.atau wechat:Msyahir15
         Post by : amir13  

10149 of 10446
Post on : 20 July 2015 01:07:18 [ 1.9.97.170 ]
Detail : Mana2 gurl terengganu,Marang,setiu yg sunyi Sila hubungi abg di 0179379747 atau wechat:Msyahir15
  Post by : amir13  

10148 of 10446
Post on : 20 July 2015 00:07:32 [ 58.26.88.78 ]
Detail : Stim r pg2 cmni,wsap sy 0199158727
         Post by : Siti  

10147 of 10446
Post on : 20 July 2015 00:07:49 [ 175.139.179.141 ]
Detail : hai good morning,selamat hari raya aidilfitri.
  Post by : fazlan  

10146 of 10446
Post on : 19 July 2015 23:07:27 [ 180.74.230.6 ]
Detail : Ccgv
         Post by : ccgvvvhj  

10145 of 10446
Post on : 19 July 2015 23:07:20 [ 1.9.97.170 ]
Detail : Mana2 gurl or janda terengganu,Marang,Sedih yg sunyi Sila hubungi abg Mat atau sms 0179379747 atau wechat :Msyahir15
  Post by : amir13  

10144 of 10446
Post on : 19 July 2015 22:07:27 [ 113.210.131.50 ]
Detail : tau x kat mana hotel yg line clear kat ipoh ni iye?
         Post by : steve  

10143 of 10446
Post on : 19 July 2015 19:07:52 [ 183.171.171.170 ]
Detail : Hi
  Post by : batang 5 inci  

10142 of 10446
Post on : 19 July 2015 18:07:58 [ 113.210.4.70 ]
Detail : janda,gadis,isteri2 yg tengah gairah&gersang ingin fonsex sambil melacap?sila call sy 0142032219;open 24 jam.
         Post by : Putra fonsex  

10141 of 10446
Post on : 19 July 2015 17:07:21 [ 210.186.55.224 ]
Detail : Nme sy razman..umur 21 tahun..tnggl area trengganu..sy ske makcik2 or janda2..klau mkcik2 sudi bleh lah jdi kn sy anak angkt..sy jnji ikut kate2 makcik2 n akak2..sy msih study lgi..klau ad mkcik or akak2 yg sudi wsapp lah sy..no sy 0145181967
  Post by : razman  

10140 of 10446
Post on : 19 July 2015 17:07:57 [ 115.164.91.68 ]
Detail : Nak cari awek jande or datin yg nak kan belaian n batang...add wechat putracr77
Area kdah n pneng.a..yg lain pon ok...msg 01116225948
         Post by : putrasepi  

10139 of 10446
Post on : 19 July 2015 17:07:26 [ 107.167.112.140 ]
Detail : test
  Post by : luffy  

10138 of 10446
Post on : 19 July 2015 14:07:10 [ 175.143.171.41 ]
Detail :
         Post by :  

10137 of 10446
Post on : 19 July 2015 14:07:24 [ 113.210.6.212 ]
Detail : Sy nak cari gadis,janda,isteri-isteri yg perlukan teman lelaki untuk layan fonseks sambil melacap sampai air mani pancut kuar.kol je sy dgn sgera 0142032219
  Post by : Batang ku kejung  

10136 of 10446
Post on : 19 July 2015 13:07:11 [ 1.9.96.112 ]
Detail : Mana2 gurl terengganu yg sunyi Sila hubungi abg Mat,0179379747,atau wechat:Msyahir15
         Post by : amir13  

10135 of 10446
Post on : 19 July 2015 13:07:09 [ 107.167.112.73 ]
Detail : Untuk puan janda y open2 je 0172960248
  Post by : Amir  

10134 of 10446
Post on : 19 July 2015 13:07:35 [ 175.143.171.41 ]
Detail :
         Post by :  

10133 of 10446
Post on : 19 July 2015 12:07:08 [ 113.210.2.44 ]
Detail : Kepada gadis,janda,isteri2 yg tengah gersang,gairah,stim n perlukan teman layan fonsex n melacap,sila sms atau call sy 0142032219
  Post by : Boy pussy  

10132 of 10446
Post on : 19 July 2015 12:07:09 [ 118.100.232.93 ]
Detail : ade sapa2 gegirl nk nakal2. whatsapp or phonsex jom. ramai gersang tapi segan2 kan. kalau nk main btol ppn apa salahnyaaa. whatsapp 013-4291284
         Post by : naz  

10131 of 10446
Post on : 19 July 2015 11:07:43 [ 180.74.230.221 ]
Detail : KALAU ADA GIRL YG PREGNANT DAN PERLU TEMPAT TINGGAL/PERLINDUNGAN/JAGAAN BOLEH CONTACT I DIRECT

WHATSAPP 0172665351
WECHAT rezz11
  Post by : RASHID  

10130 of 10446
Post on : 19 July 2015 11:07:21 [ 113.210.0.121 ]
Detail : Gadis,janda,isteri2 yg gersang nak fonsex,pussy/mlacap,sila kol sy 0142032219
         Post by :  

10129 of 10446
Post on : 19 July 2015 11:07:25 [ 1.9.96.112 ]
Detail : mana2 gurlz Terengganu yg sunyi jom kite enjoy,hbgi mat.-0179379747/ wechat :Rihays
  Post by : amir13  

10128 of 10446
Post on : 19 July 2015 09:07:49 [ 107.167.99.170 ]
Detail : batang besor suka sex
area k.terengganu
whtaps 01121088067
         Post by : ikan  

10127 of 10446
Post on : 19 July 2015 09:07:15 [ 107.167.99.170 ]
Detail : nk isap burit whtaps 01121088067
  Post by : ikan  

10126 of 10446
Post on : 19 July 2015 08:07:59 [ 113.210.134.107 ]
Detail : : awek2 yg nakal semua~ add aq kat wc~ kinf1995 atau wassap 0126986225~ aq area selangor~ :3
         Post by : Foo  

10125 of 10446
Post on : 19 July 2015 06:07:38 [ 183.171.171.101 ]
Detail : Hi uolls n all penang girls, 0134427663. Kacau jantan nie, area penang. Fresher, licking from him so sexy. Ite boleh threesome if nak.
  Post by : Aifie  

10124 of 10446
Post on : 19 July 2015 04:07:10 [ 210.186.54.1 ]
Detail : Mana2 gurl terengganu yg sunyi Sila hubungi abg Mat 0179379747,atau wechat : Rihays
         Post by : amir13  

10123 of 10446
Post on : 19 July 2015 04:07:04 [ 1.9.101.112 ]
Detail : Mmuuaahh buat awek yg pepek nye tgaa basah bila dapat batang konek i..nak kan kepuasan bermain sex..boleh whatsapp i 01133271401..and add wechat i Zulkifli1089
I nak jilat pepek u girl yg tgaa sanggap batang nk kena jilat sampai pncut u i kerjakn..i sggup jilat air mani u girl..uurrrmm ssuurrrpp ..i akan bgi u puas2
  Post by : zulkifli  

10122 of 10446
Post on : 19 July 2015 00:07:57 [ 175.143.171.41 ]
Detail :
         Post by :  

10121 of 10446
Post on : 18 July 2015 21:07:16 [ 203.106.214.118 ]
Detail : Girl yg nak rasa sex,takut mengandung,takut hilang dara.hanya nak rasa rasa sex jilat burit,hisap tetek...tak jolok. Kote saya MATI PUCUK ....guna dildo yg bergegar saja jika perlu...sms ke 01123364108
,Kawasan .Penang
hehehehe......girl saja tau.yang nak kepuasan sex.segala gala dirahsiakan.
  Post by :  

10120 of 10446
Post on : 18 July 2015 19:07:12 [ 8.37.225.25 ]
Homepage : http://wanita sahaja.lelaki sory....
Detail : id qasehshahputra
untuk wanita sahaja
         Post by : iskandar  

10119 of 10446
Post on : 18 July 2015 17:07:50 [ 60.48.223.140 ]
Detail : sangap batang,no girls okay....area Sekinchan..wechat id Zaidy_stim
  Post by : Zaidy  

10118 of 10446
Post on : 18 July 2015 17:07:10 [ 60.48.223.140 ]
Detail : sangap batang,no girls okay....area Sekinchan..wechat id Zaidy_stim
         Post by : Zaidy  

10117 of 10446
Post on : 18 July 2015 17:07:28 [ 60.48.223.140 ]
Detail : sangap batang,no girls okay....area Sekinchan..wechat id Zaidy_stim
  Post by : Zaidy  

10116 of 10446
Post on : 18 July 2015 16:07:31 [ 210.186.54.1 ]
Detail : Mana2 gurl terengganu yg sunyi Sila hubungi abg Mat 0179379747 atau wechat: Rihays
         Post by : amir13  

10115 of 10446
Post on : 18 July 2015 16:07:16 [ 210.186.54.1 ]
Detail : Mana2 gurl terengganu yg sunyi Sila hubungi abg Mat 0179379747 atau wechat : Rihays
  Post by : amir13  

10114 of 10446
Post on : 18 July 2015 15:07:16 [ 70.39.186.143 ]
Detail : nak akak,adik and mum angkat je.. klau ada whatsapp 0128657159.. girls only..
         Post by :  

10113 of 10446
Post on : 18 July 2015 09:07:59 [ 103.1.70.77 ]
Homepage : http://BatangBaik
Detail : Hai... Mencari gadis2 yg sudi nk chat sex fon sex video sex sampai terpancut sama2 mai la kol or whatapp no ni 0174461750.. Sunyi xda teman ni... LELAKI DILARANG KOL NO AQ..AQ BUKAN GAY.. Aq hanya mencari gadis2 sahaja...xkira la bini org ka,janda ka,dara ka..semua la... Kol or whatapp no ni 0174461750...
  Post by : Sangap  

10112 of 10446
Post on : 18 July 2015 06:07:43 [ 60.54.85.206 ]
Detail : wanita2 yg gersang area kk,inanam dan sekitarnya bole add wc id male_Gigolo..add laju2
         Post by : lone_dick  

10111 of 10446
Post on : 18 July 2015 05:07:40 [ 183.171.170.137 ]
Detail : Perlukn cipap segera.. X than nk maen, nk noty2, nk jilat2...
Add kingofzinge
Girl only yer
  Post by : zach n9  

10110 of 10446
Post on : 18 July 2015 04:07:49 [ 113.210.133.66 ]
Detail : HI, siapa nak servis saya, saya boleh fonsex,video call n real sex, area kuantan je kalau nak real sex.. Ni no saya 0147946605 n siapa nak video call my wechat id farez1234... Batang tegang sangat Ni.. Hanya untuk perempuan sahaja,x kira umur
         Post by : farez akmal  

10109 of 10446
Post on : 18 July 2015 04:07:17 [ 115.164.208.72 ]
Detail : Nak cr awek utk sex...n noti2...kikikiki...area kl klang pun best gakk...muaxxx...add i kat wecet eahh...mudman501
  Post by : habynackkal  

10108 of 10446
Post on : 18 July 2015 03:07:20 [ 113.210.5.85 ]
Detail : wanita2 yg gersang area kk dan sekitarnya bole add wc id male_Gigolo..add laju2
         Post by : lone_dick  

10107 of 10446
Post on : 17 July 2015 23:07:05 [ 210.186.54.1 ]
Detail : Mana2 gurl terengganu yg sunyi Sila hubungi abg Mat 0179379747,atau add wechat: Rihays
  Post by : amir13  

10106 of 10446
Post on : 17 July 2015 23:07:05 [ 113.210.128.190 ]
Detail : Test
         Post by : test  

10105 of 10446
Post on : 17 July 2015 23:07:58 [ 113.210.128.190 ]
Detail :
  Post by :  

10104 of 10446
Post on : 17 July 2015 18:07:34 [ 113.210.130.246 ]
Homepage : http://kkkkkk
Detail : Kkkkk
         Post by : kkkk  

10103 of 10446
Post on : 17 July 2015 18:07:44 [ 1.32.72.40 ]
Detail : Test
  Post by : akmal  

10102 of 10446
Post on : 17 July 2015 18:07:17 [ 115.132.197.56 ]
Detail : Kepada awek,janda atau isteri yg gersang sunyi di pinang...bleh WhatsApp wechat sy anytime....horny boleh vcall or jumpa

017 5069434 whatsapp
         Post by : Mat penang  

10101 of 10446
Post on : 17 July 2015 17:07:08 [ 183.171.175.253 ]
Detail : I am vape,I am smoke,I am interest for spoting ggirl.
syam.0192797691
  Post by : syam  

10100 of 10446
Post on : 17 July 2015 17:07:05 [ 183.171.174.58 ]
Detail : Salam aidilfitri . Saya sdg mencari teman wanita sekitar utara . Skandal pun ok . Semua ditanggung dan bayaran blh dibincang . Jom kawan dan enjoy . 0147530551.
         Post by : Rafiq  

10099 of 10446
Post on : 17 July 2015 17:07:06 [ 183.171.174.58 ]
Detail : Salam aidilfitri . Saya sedang mencari teman sekitar utara . Skandal pun ok . Semua akan ditanggung dan boleh dibincang bayarannya . Jom kawan dan enjoy
  Post by : Rafiq  

10098 of 10446
Post on : 17 July 2015 16:07:37 [ 14.192.215.58 ]
Detail : awek2 yg nakal semua~ add aq kat wc~ kinf1995 atau wassap 0126986225~ aq area selangor~ :3
         Post by : Foo  

10097 of 10446
Post on : 17 July 2015 15:07:50 [ 107.167.102.165 ]
Detail : ade awek yang nk noty fonsek?mcj , wasap i , 0172463557 ... girl jr
  Post by : laki_kaki_fonsek  

10096 of 10446
Post on : 17 July 2015 15:07:47 [ 141.0.11.109 ]
Detail : ade awek yang nk noty , fonsek x?mcj saya , wasap saya , 0172463557 ..girl saja
         Post by : laki_kaki_lancap  

10095 of 10446
Post on : 17 July 2015 15:07:45 [ 192.95.25.199 ]
Detail : 0179146629,utk girl yg prlukan tmn fonsex,wsap i
  Post by : Fais  

10094 of 10446
Post on : 17 July 2015 12:07:08 [ 115.164.181.95 ]
Detail : Perlu kan surga mammy area penang,xkira asia..please wassup me 0169840856..Girl n lady only...
         Post by :  

10093 of 10446
Post on : 17 July 2015 12:07:09 [ 115.164.181.95 ]
Detail : Perlu kan surga mammy area or many,please wassup me,xkira asia,0169840856..Girl n lady only
  Post by :  

10092 of 10446
Post on : 17 July 2015 12:07:47 [ 60.48.223.140 ]
Detail : I teruna nakal. Aummm. Girl add i. boy jgn.. wechat id : zaidy_stim
         Post by : zaidy  

10091 of 10446
Post on : 17 July 2015 12:07:54 [ 60.48.223.140 ]
Detail : I teruna nakal. Aummm. Girl add i. boy jgn.. wechat id : zaidy_stim
  Post by : zaidy  

10090 of 10446
Post on : 17 July 2015 12:07:28 [ 115.164.181.95 ]
Detail : Hh
         Post by :  

10089 of 10446
Post on : 17 July 2015 12:07:07 [ 60.48.223.140 ]
Detail : I teruna nakal. Aummm. Girl add i. boy jgn.. wechat id : zaidy_stim
  Post by : zaidy  

10088 of 10446
Post on : 17 July 2015 12:07:15 [ 210.186.54.1 ]
Detail : Mana2 gurl terengganu yg sunyi,Sila sms 0179379747 Satu wechat:Rihays
         Post by : amir13  

10087 of 10446
Post on : 17 July 2015 12:07:39 [ 60.48.223.140 ]
Detail : I teruna nakal. Aummm. Girl add i. boy jgn.. wechat id : zaidy_stim
  Post by : zaidy  

10086 of 10446
Post on : 17 July 2015 12:07:47 [ 60.48.223.140 ]
Detail : I teruna nakal. Aummm. Girl add i. boy jgn.. wechat id : zaidy_stim
         Post by : Zaidy  

10085 of 10446
Post on : 17 July 2015 11:07:35 [ 115.133.0.29 ]
Homepage : http://0122883330
Detail : Mencari Gadis wanita wife kehausan sex kl Selangor. 0122883330
  Post by : Azman  

10084 of 10446
Post on : 17 July 2015 10:07:06 [ 115.164.94.197 ]
Detail : Hao
         Post by :  

10083 of 10446
Post on : 17 July 2015 07:07:03 [ 113.210.138.247 ]
Detail : Utk prempuan gersang di taiping..wechat id..kimtan1988..girl only..
  Post by : zack88  

10082 of 10446
Post on : 17 July 2015 02:07:40 [ 60.49.73.35 ]
Detail : I teruna nakal. Aummm. Girl add i. boy jgn.. wechat id : zaidy_stim
         Post by : Zaidy  

10081 of 10446
Post on : 17 July 2015 02:07:31 [ 60.49.73.35 ]
Detail : I bohsia tanjung karang. Add i kat wechat. Rmai-!! Add tau. Aummm. Id wechat : nur_eekaa
  Post by : Ekaa  

10080 of 10446
Post on : 17 July 2015 02:07:37 [ 60.49.73.35 ]
Detail : nak cari girl nakal. Sex chat & others. nk tgk video i pncut pon blh. i teruna. serius ni. tapi tgk dulu i pnya. 16 thun. Lelaki jgn add. id wechat : zaidy_stim
         Post by :  

10079 of 10446
Post on : 17 July 2015 02:07:10 [ 60.49.73.35 ]
Detail : nak cari girl naughty. i blh lyan u all. nk tgk video i pncut pon blh. i teruna. serius ni. tapi tgk dulu i pnya. 16 thun. Lelaki jgn add. id wechat : zaidy_stim
  Post by : Zaidy  

10078 of 10446
Post on : 17 July 2015 02:07:52 [ 60.49.73.35 ]
Detail : nak cari girl naughty. i blh lyan u all. nk tgk video i pncut pon blh. i teruna. serius ni. tapi tgk dulu i pnya. 16 thun.. lelaki jgn add. id wechat : zaidy_stim
         Post by : zaidy  

10077 of 10446
Post on : 16 July 2015 19:07:44 [ 8.37.225.3 ]
Homepage : http://wanita yg sunyi dan muda sahaja x kira status
Detail : id qasehshahputra
lelaki tolong jgn id k.
harap paham
  Post by : kal  

10076 of 10446
Post on : 16 July 2015 19:07:40 [ 103.1.70.8 ]
Homepage : http://BatangBaik
Detail : Hai..Bulan Puasa dh habis.. So sekarang nk cari teman tak kira awek ka janda ka bini org ka semua gadis la... Nk cari yang boleh nafsu sama2.. Call or whatapp kat no 0174461750
         Post by : Sangap  

10075 of 10446
Post on : 16 July 2015 18:07:10 [ 113.210.131.157 ]
Detail : Area kuantan only..important just u and me...hehehe
Add my wechat id \"zulz_1991\"
  Post by : Zulz  

10074 of 10446
Post on : 16 July 2015 15:07:48 [ 60.50.242.113 ]
Detail : Gadis-gadis, janda-janda or isteri orang area Manjung Lumut Seri Iskandar n Ipoh. kalau sudi jom kuar ngan saya... Bole gak hilangkan Boring.. call/wasap/wechat 0146886301
         Post by : boy  

10073 of 10446
Post on : 16 July 2015 15:07:45 [ 60.50.242.113 ]
Detail : Kepada gadis2, isteri2 dan janda2 area manjung jangan lepaskan peluang... jom sama2 kita merasai kenikmatan...
Whatsapp 0146886301...
  Post by : boy  

10072 of 10446
Post on : 16 July 2015 14:07:27 [ 203.106.148.108 ]
Detail : Kepada yg gersang x kira janda, anak dara, single atau isteri org yg nak kepuasaan sex DI sekitar perlis/ kedah.... sila whatsapp-(0104656929
         Post by : East  

10071 of 10446
Post on : 16 July 2015 11:07:03 [ 183.171.171.46 ]
Detail : I sanggap batang konek..area klang or shah alam. Siapa cepat dia dpt..malam raya dpt batang pun sedap..0123500820
  Post by : Sheila Klang  

10070 of 10446
Post on : 16 July 2015 06:07:58 [ 1.9.96.104 ]
Detail : Sy cari seseorg lelaki yg bersih,btng tahan lama..suke jilat bawah dan blh bg kepuasan kat wife I..blh email detail kat sy....putrabest00@gmail.com
         Post by : Best00  

10069 of 10446
Post on : 16 July 2015 02:07:31 [ 203.106.156.8 ]
Detail : Haii add wechat i utk awek horny zulkifli1089
  Post by : zul  

10068 of 10446
Post on : 15 July 2015 22:07:48 [ 115.164.190.250 ]
Homepage : http://cipap melayu
Detail : Nak awek sangap sorang..pliss call me at 0176183159
         Post by : fahmi  

10067 of 10446
Post on : 15 July 2015 21:07:16 [ 113.210.129.252 ]
Detail : Nur
Wechat: kucen_00
  Post by : nur  

10066 of 10446
Post on : 15 July 2015 21:07:03 [ 183.171.172.184 ]
Detail : 0123500820..real deal.. Whatapps for real sex. I am fucking horny lady..
         Post by : Sheila  

10065 of 10446
Post on : 15 July 2015 21:07:31 [ 183.171.172.184 ]
Detail : Whatapps or PM me for sex. Real deal. 0123800820
  Post by : Sheila  

10064 of 10446
Post on : 15 July 2015 20:07:18 [ 183.171.163.51 ]
Detail : Sangap ah , pantat berair je ni teringin nak kena jilat , ahhhh chatsex jom , bak id wechat nk add , boleh video call lancap
         Post by : Me  

10063 of 10446
Post on : 15 July 2015 18:07:11 [ 219.92.195.239 ]
Detail : wechat me for anything. Im a guy. thank you
id- hamizreen
  Post by : zen  

10062 of 10446
Post on : 15 July 2015 17:07:48 [ 183.171.177.255 ]
Homepage : http://awek jer
Detail : Janda,adik,kakak,smua yg awek sy terima..mai la chat aku..wc id soonyie
         Post by :  

10061 of 10446
Post on : 15 July 2015 17:07:34 [ 175.138.217.189 ]
Homepage : http://iz_izan
Detail : Jum romen kuat2..
Nh id:iz_izan
  Post by :  

10060 of 10446
Post on : 15 July 2015 15:07:10 [ 14.192.210.66 ]
Detail : awek2 yg nakal semua~ add aq kat wc~ kinf1995 atau wassap 0126986225~ aq area selangor~ :3
         Post by : Foo  

10059 of 10446
Post on : 15 July 2015 14:07:43 [ 37.228.107.140 ]
Detail : hye..ade gul ske noty?jom knal2..0179798489..
  Post by : adam  

10058 of 10446
Post on : 15 July 2015 11:07:30 [ 1.9.96.228 ]
Detail : Mana2 gurl terengganu,Marang,dungun,besut,Sedih,yg Sunni,hubungi abg Mat kt wechat :Rihays
Atau sms 0179379747
         Post by : amir13  

10057 of 10446
Post on : 15 July 2015 10:07:03 [ 1.9.97.97 ]
Detail : Mana2 Gurl,Terengganu,besut,setiu,marang,dungun yg sunyi.
Sila hubungi abg Mat kt wechat :Rihays
Satu sms me 0179379747
  Post by : amir13  

10056 of 10446
Post on : 15 July 2015 08:07:43 [ 1.9.101.231 ]
Detail : Hi..i nk rasa burit2 yg basah berair..i nk isap jilat pepek u yg basah tu..please batang i dah tegang ni..i perlukan u utk i puaskn nafsu i dan u pon i jnji akan puaskan u smpai u pncut2 air pepek u..sslluurrpp..call me dan whatsapp 0136069172..ni id wechat i zulkifli1089
         Post by : abg layan awek  

10055 of 10446
Post on : 15 July 2015 07:07:22 [ 123.136.111.2 ]
Detail : Kpd awek2 / pempuan sunyi n gersang,, pls hubungi sy 0182996342.., sexchat,, ponesex,,
  Post by : azmir  

10054 of 10446
Post on : 15 July 2015 05:07:41 [ 115.164.220.215 ]
Homepage : http://id - kime994
Detail : siapa nk duit raya lebih add wechat sy id - kime994
* masa add tulis *batang kimie sedap* bru sy accpt.
         Post by : kimie  

10053 of 10446
Post on : 14 July 2015 22:07:17 [ 1.9.97.97 ]
Detail : Mana2 gurl Terengganu yg Sunyi Sila hubungi abg di 0179379747 Satu we chat: Rihays
  Post by : amir13  

10052 of 10446
Post on : 13 July 2015 01:07:37 [ 23.236.125.178 ]
Detail : test!!!!
         Post by : test.....  

10051 of 10446
Post on : 12 July 2015 17:07:40 [ 60.49.48.82 ]
Detail : Nak cari wang lebih? Wechat bossy0908566
  Post by : bossy  

10050 of 10446
Post on : 12 July 2015 17:07:20 [ 203.106.159.39 ]
Detail : nk awek dari melaka under 40.. student melaka yg nk gne duit raya ke..sy stim add id wechat sy: kelambu7
         Post by : amar..  

10049 of 10446
Post on : 12 July 2015 17:07:36 [ 203.106.159.39 ]
Detail : nk awek dari melaka. anytime. under 40
  Post by : amar  

10048 of 10446
Post on : 12 July 2015 13:07:01 [ 64.233.173.209 ]
Detail : Cari teman. Wanita sahaja. Semua peringkat umur.
0179886574
         Post by : Ming  

10047 of 10446
Post on : 12 July 2015 08:07:44 [ 168.235.198.218 ]
Homepage : http://bad boys
Detail : Hye sy umor 20 sy nk crk sugar mumy or jnda yg leyh bg kepuasan sex.... n bg sy duit....just wassap 0176889524
  Post by : sugar mummy or janda  

10046 of 10446
Post on : 12 July 2015 07:07:07 [ 203.82.90.222 ]
Detail : Sy lelaki 21 thn msih study..ingin mncari ibu angkat or sugarmummy yg bleh jaga sy dgn baik..sy akan melakukan ap shje khendak akak2 smua..wsap sy 0145181967
         Post by : razman  

10045 of 10446
Post on : 12 July 2015 07:07:45 [ 203.82.90.222 ]
Detail : Mencari ibu or akak2 or sugarmummy untuk mnjdi kn ibu angkat sy dan bleh jdi kn sy anak ikan asalkn dpt ksih syg dan sdikit duit..sy lelaki umur 21 msih study..sy akn melakukan ap sahaja yg diminta oleh akak2 dan janda2 sklian trmasuk lah sugar mummy
  Post by : razman  

10044 of 10446
Post on : 12 July 2015 07:07:04 [ 175.142.51.31 ]
Homepage : http://seks partner
Detail : saya mencari lelaki yang sanggup seks dgn saya dpn suami saya..saya 25..
add wc : hana_chan90
         Post by : hana  

10043 of 10446
Post on : 12 July 2015 06:07:03 [ 203.106.153.12 ]
Detail : I orang utara,me Julia ...cari teman sex bila i perlu kepuasan.
Call me or sms me.hp0126212752
  Post by : Julia  

10042 of 10446
Post on : 12 July 2015 04:07:25 [ 113.210.129.249 ]
Detail : Jom santai2 0173198252 sah alam...
         Post by : jelita  

10041 of 10446
Post on : 11 July 2015 23:07:23 [ 175.139.160.95 ]
Detail : Hi girls...
Cari scandal dan rakan lepakĀ².. Pempuan je... Lonely plk...
Watsapp sy 0102771290... Yg laki aku block
  Post by : Harish  

10040 of 10446
Post on : 11 July 2015 22:07:53 [ 203.82.80.10 ]
Detail : Sy berumur 20 thn dan seorg lelaki tp msih student..sy memerlukn duit..jdi mane2 ibu atau sugarmummy ke yg nk jdi kn sy anak angkt or anak ikan sy trime asl kn bgi ksih syg scukupny kat sy n duit..sy ak bt ap sje utk pnuh kn hjat makcik n ibu2 smua..wsap sy 0145181967
         Post by : razman  

10039 of 10446
Post on : 11 July 2015 20:07:03 [ 175.138.184.144 ]
Homepage : http://iz_izan
Detail : Abg jnji abg akn pncut bnyk2 at you kayh..muah..
Nh id:iz_izan
#perempuan sahaja
  Post by :  

10038 of 10446
Post on : 11 July 2015 20:07:33 [ 14.192.210.147 ]
Detail : awek2 yg nakal semua~ add aq kat wc~ kinf1995 atau wassap 0126986225~ aq area selangor~ :3
         Post by : Foo  

10037 of 10446
Post on : 11 July 2015 19:07:59 [ 183.171.169.119 ]
Detail : Kepada gadis penang yg free raya ke6 ni...yg sporting.. Nk ajk teman sy jalan di penang sehari semalam je.. Mane2 yg open blh sms 0199661636.. Girl only..18-25.. 2 orang
  Post by :  

10036 of 10446
Post on : 11 July 2015 19:07:16 [ 58.71.139.23 ]
Detail : Hey.,
Saya achik .. umur 23.. kelantan kota bharu.. saya nak cari Awek/Janda/Isteri yg boleh jumpa dan seks .. secepat mungkin.. add wechat : akmaralif dan whatsapp 01117865383.. umur xkisah.. harga kita bincang private.. thanks..
         Post by : Akmar alif @ achik  

10035 of 10446
Post on : 11 July 2015 19:07:30 [ 58.71.139.43 ]
Detail : Hey.,
Saya achik .. umur 23.. kelantan kota bharu.. saya nak cari Awek/Janda/Isteri yg boleh jumpa dan seks .. secepat mungkin.. add wechat : akmaralif dan whatsapp 01117865383.. umur xkisah.. harga kita bincang private.. thanks..
  Post by : Akmar alif @ achik  

10034 of 10446
Post on : 11 July 2015 19:07:36 [ 183.171.169.119 ]
Detail : Ade awek Penang yg open nkk teman sy jalan2 di Penang x raya ke6 ni... Kalau ade wassap 0145186360
         Post by : fam  

10033 of 10446
Post on : 11 July 2015 18:07:17 [ 113.210.1.40 ]
Detail : Sy jejaka tgah mencari gadis,janda,isteri org yg tggal area sabah,tengah sedang stim,gairah nak melakukan seksual/bekentot secara live/real.jika ada yg nak,sgera kol sy 0142032219
  Post by : Jigolo sex  

10032 of 10446
Post on : 11 July 2015 18:07:05 [ 113.210.1.40 ]
Detail : Sy jejaka tgah mencari gadis,janda,isteri org yg tggal area sabah,tengah sedang stim,gairah nak melakukan seksual/bekentot secara live/real.jika ada yg nak,sgera kol sy 0142032219
         Post by : Jigolo sex  

10031 of 10446
Post on : 11 July 2015 16:07:02 [ 113.210.128.184 ]
Homepage : http://hmmm
Detail : Add kalu sudi..Id: shajril_hakimie94
  Post by : kapik  

10030 of 10446
Post on : 11 July 2015 14:07:40 [ 113.210.1.30 ]
Detail : Sy mencari gadis atau janda yg memerlukan layanan fonsex.klu ada gurl yg teringin nak fonsex kol sy 0142032219
         Post by :  

10029 of 10446
Post on : 11 July 2015 14:07:51 [ 210.186.54.8 ]
Detail : Mana2 gurl or Janda Ganu yg sunyi Sila hbgi abg Mat 0179379747
  Post by : amir13  

10028 of 10446
Post on : 11 July 2015 14:07:53 [ 210.186.54.8 ]
Detail : Mana2 gurl or janda Ganu yg sunyi boleh hbgi abg mat 0170379747
         Post by : amir13  

10027 of 10446
Post on : 11 July 2015 12:07:15 [ 107.167.112.186 ]
Detail : tak bnyak kisah watsap 01133657921 only girl
  Post by : ozian  

10026 of 10446
Post on : 11 July 2015 11:07:28 [ 113.210.1.202 ]
Detail : Servies khas untuk wanita-wanita yg masih bujang n yg dah berkhawin,jika ada yg teringin n memerlukan teman untuk layan fonsex sambil melacap,sy bersedia melayani anda dgn segera.jika ada wanita yg nak layan servies ni,sila kol sy 0142032219:
         Post by : Putra borneo  

10025 of 10446
Post on : 11 July 2015 08:07:24 [ 203.106.156.149 ]
Detail : Hai syg2 awek yg nak layan group sex nk share video aex ke gmbar atau nk knal dgn pasangan seks boleh la add sy 0136069172..whatsapp sye taw.special awek janda,dan dara pompuan shje
  Post by : abg zul  

10024 of 10446
Post on : 11 July 2015 08:07:34 [ 123.136.107.78 ]
Detail : girl yg notty tuu boleh laa add id sye ni hazry_amirul99,this is just for fun and sye ni selalu horny tau
         Post by :  

10023 of 10446
Post on : 11 July 2015 07:07:15 [ 113.210.2.5 ]
Detail : Hye girl...spe yg sngap batang...gersang sangat ad je wechat nie azrin979..atau whatsapp 01123082382...jngn malu-ii ok...bolh lw nk gambar sex...
  Post by : izwan  

10022 of 10446
Post on : 11 July 2015 07:07:18 [ 175.142.16.207 ]
Detail : any girl yang horny ley wtsp or msg kite tapi kite amatur n saiz just 5inci-p 4inci lebar...hoho 0145176023
         Post by : mad  

10021 of 10446
Post on : 11 July 2015 07:07:51 [ 175.142.16.207 ]
Detail : any girl yg horny ley wtspp or msg sye ;-)
  Post by : fie  

10020 of 10446
Post on : 11 July 2015 06:07:24 [ 183.171.162.83 ]
Homepage : http://1
Detail : sape2 yg rase nk kenekan budk alim ni no dy 01123377133...serius hebat sape dpt dy ..aq pon x dpat huhu
         Post by : liza  

10019 of 10446
Post on : 11 July 2015 05:07:36 [ 124.13.62.111 ]
Detail : Any girl yg noty boleh wassup me 0169840856
ONLY girl,laki aku block
  Post by :  

10018 of 10446
Post on : 11 July 2015 02:07:04 [ 123.136.106.88 ]
Detail : add id aku dalam we chat hazry_amirul99,untuk girls yg nak real sex,klau tanak kte tukar gmbr je pon boleh,hntr sight ke,auuuuummmmm
         Post by : konek tegang sangat ni  

10017 of 10446
Post on : 11 July 2015 02:07:04 [ 113.210.137.157 ]
Detail : Cari Awek kelantan...bertudung ... boleh WhatsApp sya 01116876238 .sya umur 17...Tegang dah batang...Girl only
  Post by : Amirul  

10016 of 10446
Post on : 11 July 2015 02:07:15 [ 123.136.106.88 ]
Detail : add id aku dalam we chat hazry_amirul99,for real sex,klau tanak kte tukar gmbr je pon boleh,hntr sight ke,auuuummmmm...
         Post by : konek tegang sangat ni  

10015 of 10446
Post on : 11 July 2015 00:07:27 [ 14.192.215.83 ]
Detail : awek2 yg nakal semua~ add aq kat wc~ kinf1995 atau wassap 0126986225~ aq area selangor~ :3
  Post by : Foo  

10014 of 10446
Post on : 11 July 2015 00:07:22 [ 115.164.218.141 ]
Detail : Hai area penang... Girlz yg free tu nak nak bleh la contact ...
Sangap2 just only girlz ok..bob_63.. Wechat id...
         Post by : boby  

10013 of 10446
Post on : 10 July 2015 21:07:12 [ 120.139.150.98 ]
Detail : mencari gurl yang sepi sahaja . buat kawan . buat bini buat yg happy sahaja . add wecht shah_login .
  Post by : saf  

10012 of 10446
Post on : 10 July 2015 21:07:20 [ 113.210.129.42 ]
Detail : girl yg nk rasa btg tanam biji(bearing) blh add i.oi72433060
         Post by : fendy  

10011 of 10446
Post on : 10 July 2015 20:07:05 [ 107.167.112.33 ]
Detail : kpd awek2 nakal yg nk tukar3 picture seksi n noty3 . .meh ad id wchat sy matpek17
jnji lyn punye asalkan awek jerr ✌
  Post by : pujangga  

10010 of 10446
Post on : 10 July 2015 20:07:36 [ 113.210.4.80 ]
Detail : Hye... le ade pmpuan yg sngap ke nk main ke ...nk chat sex ke.. ad wechat nie azrin979...atau whatsapp 01123082382...girl only
         Post by : izwan  

10009 of 10446
Post on : 10 July 2015 20:07:08 [ 115.164.83.254 ]
Detail : Awek sarawak or sabah add saye...nak seks or chat sex..jom dgn sy...sma2 nak puas...