HOME
GUESTBOOK



WRITE
BURIT BURIT MARI CARI BURIT!!!!
 
8443 of 8443
Post on : 27 April 2015 13:04:19 [ 203.106.159.191 ]
Detail : saya cari
Awek sex chatting
x kisah pasal paras rupa dan umur 16-19
spoting
open minded
x kisah nk share gmbr private

whatsapp sy atau chat sy kt wechat
Whatsapp:0136056414/01123035467
Wechat:yoseob13
password: jom kita aauummmmm

JOMMM PHONESEX MLMM NII.....I SANGAPPPP.....JOMMMM GIRLL...
i wait u sms or whatapp me......jommm i dhh hornyyy gilerr
         Post by : abg izzz  

8442 of 8443
Post on : 27 April 2015 12:04:59 [ 141.0.9.180 ]
Detail : nak noty girl
klau ada whatsapp 0128657159
  Post by : ailee  

8441 of 8443
Post on : 27 April 2015 09:04:56 [ 183.171.171.166 ]
Detail : Add wechat sy k ijatjat87
         Post by : Ijat  

8440 of 8443
Post on : 27 April 2015 09:04:36 [ 124.13.188.160 ]
Detail : Open for vcol.. add weechat apiet18...
Tgh keras ni swjuk2
Janda aweks or pe2 asl bkn sjnis add la
  Post by :  

8439 of 8443
Post on : 27 April 2015 07:04:20 [ 141.0.9.8 ]
Detail : girl meh add wc id ibrahim_siraj male 19
         Post by : baim  

8438 of 8443
Post on : 27 April 2015 05:04:12 [ 113.210.6.214 ]
Detail : Haii jom kenal ngan dye nie.. Mencari teman seks nama dye ikhmal.. Umur 17 dye x kesah paras rupa.. Add dye kt wechat or whatsapp dye..
Wechat: ikhmal9877
Whatsapp: 0177749941
  Post by : hariss  

8437 of 8443
Post on : 27 April 2015 04:04:57 [ 141.0.11.76 ]
Homepage : http://jeffhunter
Detail : kpd wanita di kl yg nak btg besar, mail I ur no n detail,
ade hadiah utk yg terpilih,
jasfarali57@gmail.com
         Post by : jeff  

8436 of 8443
Post on : 27 April 2015 03:04:31 [ 113.210.129.119 ]
Detail : Ad awek kntan x,kt sni
  Post by : yie  

8435 of 8443
Post on : 27 April 2015 01:04:32 [ 183.171.167.21 ]
Detail : Abg hendak cari awek sexy. Pakai seluar lengging ketat sendat. Boleh nampak cipap. Kalau ada wechat ld. Leggings.
         Post by : jogger  

8434 of 8443
Post on : 27 April 2015 01:04:33 [ 141.0.11.113 ]
Detail : fatin, jom fonsex, add wc i nar_eems101, i am waiting for u my sexy lady
  Post by : nar_eems  

8433 of 8443
Post on : 26 April 2015 23:04:36 [ 180.75.112.68 ]
Detail : Bestny dpt kne jilat bjik i nie yg tgah bsah,,tetek i pun bsar jugk,,i stim lh syg,,i just minx topup,,i lyn u,,mmuuaahh..vcol klw nk tgk ,kechik563
         Post by : bby_mnje  

8432 of 8443
Post on : 26 April 2015 19:04:07 [ 113.210.131.4 ]
Detail : klau ade sugar mummy kt dlm ni meh la wechat sy..ahmadkamil92
  Post by : mirul  

8431 of 8443
Post on : 26 April 2015 18:04:13 [ 141.0.10.5 ]
Detail : im looking for a nice girl...add my wechat:kaoniaw
         Post by : fafa  

8430 of 8443
Post on : 26 April 2015 15:04:18 [ 203.106.149.183 ]
Homepage : http://3gpmelayuonline.blogspot.com/
Detail : Stim plak layan blue malam..Thorbaiklah blog nie
  Post by : yusri  

8429 of 8443
Post on : 26 April 2015 15:04:10 [ 183.171.160.46 ]
Detail : nk cri girl yg mmrlukan kepuasan...xkira status kecuali bini org...add me whatsap 0135276002...jom kwn n knal2...sama2 cri kepuasan...jgn biar hidup diselebungi kesangapan untuk rasa dan hidup...hanya rahsia antara kita dua...
         Post by : mr man  

8428 of 8443
Post on : 26 April 2015 12:04:34 [ 8.37.224.229 ]
Detail : dua2 tipu..klu nk nurul..cari kt kelantan..mlm nie nurul ade kt airport..naik skyline r34 warna kuning..dlm kul 12mlm
  Post by : nurul  

8427 of 8443
Post on : 26 April 2015 12:04:39 [ 8.37.224.229 ]
Detail : tipu tu,nie nurul..id wechat onani
         Post by : nurul  

8426 of 8443
Post on : 26 April 2015 12:04:13 [ 8.37.224.229 ]
Detail : kol nurul erk..012-9667241..ckp,aku sangap burit..baru nurul lyn.xnk mati pucuk..sent pic btg ngah melancap tau
  Post by : nurul  

8425 of 8443
Post on : 26 April 2015 10:04:59 [ 113.210.132.90 ]
Detail : Mne2 gadis xkira status sama ada sngle,jnda or wife orgbyg sngap..leh wchat men ngn sy..no fon..0199088761..wchat id..maxwell_wan
         Post by : syazwan  

8424 of 8443
Post on : 26 April 2015 09:04:00 [ 101.114.11.216 ]
Detail : Nak cari girl or janda yg Blh noty2...tkar2 pic..wechat id azri99999
  Post by :  

8423 of 8443
Post on : 26 April 2015 08:04:27 [ 113.210.134.87 ]
Detail : Cik nurul macam mana nak call u?
         Post by :  

8422 of 8443
Post on : 26 April 2015 05:04:20 [ 124.13.215.108 ]
Detail : Hai...i sunyilah nk teman...sy nk girl yg noty , sporting dan open minded , boleh sembang seks, boleh kuar jalan2 ke nnti, ada rupa skit , okay lah, klu nk fonseks atau webcam ke boleh jgk...add wechat id : EncikZiq ..girls only tau...TQ are : PJ, Puchong , Kelana JAya , Shah Alam dan lain2 tgk tempat..terima kasih

Cepat2 ye..hehe
  Post by : Encik Ziq  

8421 of 8443
Post on : 26 April 2015 05:04:53 [ 203.106.159.237 ]
Detail : saya cari
Awek sex chatting
x kisah pasal paras rupa dan umur 16-19
spoting
open minded
x kisah nk share gmbr private

whatsapp sy atau chat sy kt wechat
Whatsapp:0136056414/01123035467
Wechat:yoseob13
password: jom kita aauummmmm

JOMMM PHONESEX MLMM NII.....I SANGAPPPP.....JOMMMM GIRLL...
i wait u sms or whatapp me......jommm i dhh hornyyy gilerr
         Post by :  

8420 of 8443
Post on : 26 April 2015 03:04:31 [ 175.136.19.40 ]
Detail : Hi girls , I betul2 serius nk cari teman sex yg serius , tak kisah umur , tak kisah status dara, janda n isteri org yg horny n sunyi , area kl n Selangor , bleh berkenalan ngan I n berjumpe ngan I , add wechat I eimrider55 , perempuan jer leh add k , I tggu u all girls k , klau bleh kite dpt jumpe sekarang pun bleh
  Post by : eyem  

8419 of 8443
Post on : 26 April 2015 00:04:24 [ 107.167.103.77 ]
Detail : mencari jnda wife y open 01126792801
         Post by : amiruddin  

8418 of 8443
Post on : 25 April 2015 22:04:32 [ 107.167.103.181 ]
Detail : girl meh add wc id ibrahim_siraj male 19
  Post by : baim  

8417 of 8443
Post on : 25 April 2015 20:04:37 [ 101.114.8.211 ]
Detail : Nak cari girl or janda yg Blh noty2...tkar2 pic..wechat id azri99999
         Post by :  

8416 of 8443
Post on : 25 April 2015 20:04:05 [ 60.51.21.201 ]
Detail : Id wechat: kalatapui
Sangap janda only.. pls add.. ty
  Post by : lookingjanda  

8415 of 8443
Post on : 25 April 2015 16:04:57 [ 124.13.52.216 ]
Detail : jom buat group seks..
wechat only
id:im_useless
         Post by : seks4life  

8414 of 8443
Post on : 25 April 2015 15:04:37 [ 141.0.10.69 ]
Detail : girl2 yg horny...bole chat kat 0179515600...
girl je ye...
  Post by : batangforgirl  

8413 of 8443
Post on : 25 April 2015 15:04:30 [ 113.210.7.78 ]
Detail : De spe2 awek or jnda yg snggp mlm nie blh pm sy,,,sy akn lyn smpai puss utk area kulai pm trus no id:keyrul_JDT utk girl only
         Post by : Mr_noty  

8412 of 8443
Post on : 25 April 2015 15:04:47 [ 175.136.19.40 ]
Detail : Hi girls , I betul2 serius nk cari teman sex yg serius , tak kisah umur , tak kisah status dara, janda n isteri org yg horny n sunyi , area kl n Selangor , bleh berkenalan ngan I n berjumpe ngan I , add wechat I eimrider55 , perempuan jer leh add k , I tggu u all girls k , klau bleh kite dpt jumpe sekarang pun bleh
  Post by : eyem  

8411 of 8443
Post on : 25 April 2015 14:04:47 [ 141.0.10.16 ]
Detail : cari girl yg horny...bole wsap kat numbo 0179515600 yg horny je...tgh sangap ni...chat ye...gurl only keyh
         Post by : batangforgirl  

8410 of 8443
Post on : 25 April 2015 14:04:41 [ 115.164.218.132 ]
Detail : Nak cari awek sekitar alor setar yg boleh hisap batang saye, nak 10 round pun boleh saye layan sampai puas. Nak phone sex pun boleh, klo ade mai add wechat saye, ni id wechat saye, id wechat : dauzquiksilver
  Post by : daus  

8409 of 8443
Post on : 25 April 2015 14:04:21 [ 175.140.91.216 ]
Detail : Sape nk vc noty add me now weechat apiet18... gurl only
         Post by : zack  

8408 of 8443
Post on : 25 April 2015 11:04:39 [ 77.68.40.185 ]
Detail : Hello girl yg sunyi abg bleh jadi kawan blh peneng ke kulim ke klu ada mis cll no ni 0124959762
  Post by : zaki  

8407 of 8443
Post on : 25 April 2015 10:04:40 [ 101.114.9.93 ]
Detail : Nak girl yg Blh noty2...kta tkar2 pic
         Post by :  

8406 of 8443
Post on : 25 April 2015 08:04:18 [ 115.164.186.238 ]
Homepage : http://ewin93yc
Detail : wechat id ewin93yc
more detail add first
i can pay more if u want
for girl only, port dickson tq
  Post by : need girl  

8405 of 8443
Post on : 25 April 2015 08:04:15 [ 175.137.168.103 ]
Detail : Ni no awek..sape nak..sila amik..
0193311517
0162090334
0193311526
         Post by : congo  

8404 of 8443
Post on : 25 April 2015 04:04:10 [ 175.136.19.40 ]
Detail : Hi girls , I betul2 serius nk cari teman sex yg serius , tak kisah umur , tak kisah status dara, janda n isteri org yg horny n sunyi , area kl n Selangor , bleh berkenalan ngan I n berjumpe ngan I , add wechat I eimrider55 , perempuan jer leh add k , I tggu u all girls k , klau bleh kite dpt jumpe sekarang pun bleh
  Post by : eyem  

8403 of 8443
Post on : 25 April 2015 04:04:19 [ 141.0.11.4 ]
Homepage : http://watchaa
Detail : fatin or nurul contact i,i di pantai timur anytime 0199339118 i wait 4 u all just 4girl
         Post by : riqki  

8402 of 8443
Post on : 25 April 2015 02:04:03 [ 202.75.133.24 ]
Detail : Cik nurul...contact I. .I berminat...area kuantN
  Post by : issacz  

8401 of 8443
Post on : 25 April 2015 02:04:28 [ 113.210.133.15 ]
Detail : Awek kntan ad x nk fonseks 0179668502
         Post by : yie  

8400 of 8443
Post on : 25 April 2015 02:04:15 [ 103.1.71.63 ]
Detail : bgi lah nob fatin
  Post by : nazz  

8399 of 8443
Post on : 25 April 2015 02:04:17 [ 103.1.71.63 ]
Detail : bgi lah nob fatin
         Post by : nazz  

8398 of 8443
Post on : 25 April 2015 01:04:45 [ 183.171.171.184 ]
Detail : Sape nk phone sex call I
i janda anak 1
  Post by : fatin  

8397 of 8443
Post on : 24 April 2015 23:04:14 [ 175.136.19.40 ]
Detail : Hi girls , I betul2 serius nk cari teman sex yg serius , tak kisah umur , tak kisah status dara, janda n isteri org yg horny n sunyi , area kl n Selangor , bleh berkenalan ngan I n berjumpe ngan I , add wechat I eimrider55 , perempuan jer leh add k , I tggu u all girls k , klau bleh kite dpt jumpe sekarang pun bleh
         Post by : eyem  

8396 of 8443
Post on : 24 April 2015 21:04:10 [ 107.167.99.209 ]
Detail : mencari girl horny....bole chat kat 0179515600 sex chat..phonesex...jmpe dpn2 pon bole area kuantan...
  Post by : batangforgirl  

8395 of 8443
Post on : 24 April 2015 20:04:03 [ 113.210.2.162 ]
Detail : nak carik kawan id wechat erikamohamed .
         Post by : rikaaa  

8394 of 8443
Post on : 24 April 2015 19:04:32 [ 168.235.196.240 ]
Detail : sy mncari gurl yg lesbian ..
area penanx ..
wchat id vampireboyz93 ..
lesbian Only ..
  Post by : khai  

8393 of 8443
Post on : 24 April 2015 18:04:43 [ 183.171.167.64 ]
Detail : Hye dear abg/duda yg horny,sape nk noty2 call nurul k...u give me money i give u sex..rm350 per night..
area kuantan or tganu jer..
i chuby n gebu..
         Post by : cik nurul  

8392 of 8443
Post on : 24 April 2015 17:04:49 [ 113.210.6.36 ]
Detail : HAi..4 girls n janda area sabah..jom kenalan.0195282766
  Post by : ben  

8391 of 8443
Post on : 24 April 2015 17:04:36 [ 60.52.80.207 ]
Detail : Cari ppuan nk ajak sembang2..
         Post by : marr  

8390 of 8443
Post on : 24 April 2015 16:04:34 [ 107.167.103.59 ]
Detail : mencari awek..jnda dialukan..area kb..wassapp ijo eh 0139014585
  Post by : ijo  

8389 of 8443
Post on : 24 April 2015 16:04:10 [ 107.167.103.59 ]
Detail : nk cri awek..snyi nih..area kb..jnda dialu2 kn..wasaap ijo eh..0139014585
         Post by : jijo  

8388 of 8443
Post on : 24 April 2015 16:04:23 [ 219.92.177.114 ]
Detail : Hai awek2.. nak fonsex..ringan2.. area Kuantan . 0179450448. msg ckp trs trg ye.. tq.
  Post by : abgsangap  

8387 of 8443
Post on : 24 April 2015 16:04:15 [ 219.92.177.114 ]
Detail : hai awek2..nak fonsex@ ringan2... area Kuantan
         Post by : abgsangap  

8386 of 8443
Post on : 24 April 2015 16:04:30 [ 107.167.103.221 ]
Detail : id wechat sayaencem20
  Post by : jom lancap  

8385 of 8443
Post on : 24 April 2015 15:04:23 [ 107.167.103.221 ]
Detail : bosan.. xde girl yg betul2 serius nk lncap Sma2
         Post by : jom lancap  

8384 of 8443
Post on : 24 April 2015 15:04:33 [ 107.167.103.221 ]
Detail : bosan lah xde girl yg betul2 serius pon nak lancap sama2..
  Post by : jom lancap  

8383 of 8443
Post on : 24 April 2015 14:04:21 [ 203.106.158.197 ]
Detail : saya cari
Awek sex chatting
x kisah pasal paras rupa dan umur 16-19
spoting
open minded
x kisah nk share gmbr private

whatsapp sy atau chat sy kt wechat
Whatsapp:0136056414/01123035467
Wechat:yoseob13
password: jom kita aauummmmm

JOMMM PHONESEX MLMM NII.....I SANGAPPPP.....JOMMMM GIRLL...
i wait u sms or whatapp me......jommm

 
         Post by : abg hornyyy  

8382 of 8443
Post on : 24 April 2015 12:04:30 [ 175.136.19.40 ]
Detail : Hi girls , I betul2 serius nk cari teman sex yg serius , tak kisah umur , tak kisah status dara, janda n isteri org yg horny n sunyi , area kl n Selangor , bleh berkenalan ngan I n berjumpe ngan I , add wechat I eimrider55 , perempuan jer leh add k , I tggu u all girls k , klau bleh kite dpt jumpe mlm ni.....
  Post by : eyem  

8381 of 8443
Post on : 24 April 2015 12:04:23 [ 103.1.71.73 ]
Detail : nk sex service gurl area jb
call me or whatsup 0177503738
         Post by : nazz  

8380 of 8443
Post on : 24 April 2015 10:04:11 [ 115.164.88.118 ]
Detail : sapa2 ada kenalan girls yg boleh lyn sex pm mai sat area kulim...urgent...
  Post by : no name  

8379 of 8443
Post on : 24 April 2015 08:04:00 [ 43.226.225.220 ]
Detail : Untuk puan jnda y open n gersang area sel leh wtup me.01126792801.jntan jng menyebuk.
         Post by : amiruddin  

8378 of 8443
Post on : 24 April 2015 06:04:18 [ 141.0.11.36 ]
Detail : Hi girls sape nk noty atau chat sex add lah id wechat AriffinTao_88 add tau jgn x add.
  Post by : Sangap  

8377 of 8443
Post on : 24 April 2015 05:04:22 [ 110.159.218.37 ]
Detail : Hai kpd gadis nk noti @ lucah chat add sy id wechat mrKAMPUNG.... Bdk sekolah bwh umor dlarang
         Post by : kenal  

8376 of 8443
Post on : 24 April 2015 03:04:59 [ 103.1.70.233 ]
Detail : Wanita2 tak kira wife atau sesiapa aje tanpa mengira umur dn bangsa yg ingin bersembang2 dn bermesra topik2 sex wechat abg ni id abg zAghani1961 wechat segera
  Post by : zuli  

8375 of 8443
Post on : 24 April 2015 02:04:36 [ 175.136.69.164 ]
Detail : sapa2 yg nk awek area2 ipoh. dan sanggup bayar. add id ankerbox. serius saja
         Post by : revenge  

8374 of 8443
Post on : 24 April 2015 01:04:52 [ 175.140.91.28 ]
Detail : On video call noty.. apiet18.. gurl saje add
  Post by : along  

8373 of 8443
Post on : 24 April 2015 00:04:01 [ 103.1.71.110 ]
Detail : nak merase burit girl x kesah bayar atau x kalau ade gurl yg sudi call lah 0177503738

         Post by : nazz  

8372 of 8443
Post on : 24 April 2015 00:04:57 [ 121.121.31.214 ]
Homepage : http://www.bigdick.com
Detail : any girl want to see my naked dance?we also can sex if u want it...please add my wechat id : herryberryy
  Post by : herry  

8371 of 8443
Post on : 23 April 2015 17:04:49 [ 107.167.99.247 ]
Detail : jom wechat .
id : pocoyo__
chat sex boleyh , pic2 x . okay ? suma dilayan
         Post by : balqis  

8370 of 8443
Post on : 23 April 2015 16:04:00 [ 70.39.186.88 ]
Homepage : http://janji ikhlas
Detail : id wechat qasehshahputra.utk gurl sahaja.isteri n janda dialu2 kn.yg penting ikhlas.
  Post by : lelaki kesunyian  

8369 of 8443
Post on : 23 April 2015 15:04:59 [ 113.210.135.221 ]
Homepage : http://yoyo
Detail : Nk carik awek area Klang uat pneman..
Spa2 sudi 0174699684
         Post by : zombie  

8368 of 8443
Post on : 23 April 2015 13:04:33 [ 175.136.19.40 ]
Detail : Hi girls , I betul2 serius nk cari teman sex yg real , tak kisah umur braper , tak kisah status dara, janda n isteri org yg horny n sunyi , yg penting kite masing2 puas , area kl n Selangor , bleh berkenalan n berjumpe , add wechat sy eimrider55 , perempuan jer leh add k , I tggu u all girls k , klau bleh mlm ni kite dpt jumpe ye
  Post by : eyem  

8367 of 8443
Post on : 23 April 2015 13:04:52 [ 107.167.99.227 ]
Detail : nazri-05,,0177425917,,my id and phone waasap,,girl yg gersng tu ad lh,,awek ke janda ke,,girl only kk,,
         Post by : nazri-05  

8366 of 8443
Post on : 23 April 2015 13:04:57 [ 210.195.115.128 ]
Detail : Hi joe sini. Ade tk girl nk phone seks. I free anytime. Kol jer jo mesti layan sampai puas. Tak kira brp lame pn jo leh kol sampai u puas. Mlm jumaat lgi mesti sanggap kn. msg r miskol jer. 0149090136
  Post by : Jo jo  

8365 of 8443
Post on : 23 April 2015 12:04:23 [ 175.140.91.28 ]
Detail : Layan video call noty..mood bosan gile... awekss jandess gadess add lah.. apiet18
         Post by :  

8364 of 8443
Post on : 23 April 2015 12:04:58 [ 103.1.71.149 ]
Detail : wechat- PuteraYusuf
whatsapp- 01128594674

perempuan sahaja contact okay :)
  Post by : Yusuf  

8363 of 8443
Post on : 23 April 2015 11:04:32 [ 175.144.214.34 ]
Detail : Hi girls , I betul2 serius nk cari teman sex , tak kisah umur , tak kisah status dara , janda n isteri org yg horny n sunyi , area kl n Selangor , bleh berkenalan n berjumpe , add wechat sy eimrider55 , perempuan sj bleh add k , I tggu u all girls , klau bleh mlm ni la kite jumpe k
         Post by : eyem  

8362 of 8443
Post on : 23 April 2015 10:04:36 [ 113.210.134.48 ]
Detail : I kat hotel ni sorg2 jer.. Ade x girl nak teman kan i mlm nie.. I lme da x icap cipap... Nak jilat bontot.. Nk kasi u squirt.. Huhuhu.. Id kingofzinge
  Post by : zach n9  

8361 of 8443
Post on : 23 April 2015 09:04:07 [ 141.0.11.216 ]
Detail : girl meh add wc id ibrahim_siraj area kl 19
         Post by : baim  

8360 of 8443
Post on : 23 April 2015 08:04:00 [ 183.171.160.24 ]
Detail : Puki mak dia tak basuh tu bernama Mohd Al Hafiz Bin Amran. No akaun maybank 114209556041. Dia penipu dgn nama samaran Bobby di gadisonline.blogspot.com. Hati2 dgn penipu ini. Kalau nak nora ini web dia malaysia.backpage.com/FemaleEscorts/hai-i-am-local-malay-girl-nora/33. Dia ok layan. Ambik cash bila dah jumpa dlm bilik. Jgn tertipu dgn kata bank-in dulu utk perkhidmatan sex berbayar. Nora hebat sangat2. Try dia ok.
  Post by : shah_pg  

8359 of 8443
Post on : 23 April 2015 07:04:38 [ 124.13.23.95 ]
Detail : no phone bagi la era
         Post by :  

8358 of 8443
Post on : 23 April 2015 07:04:25 [ 115.164.59.248 ]
Homepage : http://eira_ganu
Detail : eira
wechat id * vimaxprogirl
perlu duit
20thun,malay,chubby
area kl,subang,pj
nak btg tua umur 28-40
need money , sex only 11am-6pm
  Post by : eira_ganu94  

8357 of 8443
Post on : 23 April 2015 07:04:23 [ 115.164.59.248 ]
Homepage : http://eira_ganu94
Detail : wechat id - vimaxprogirl
chubby , lubang ketat lagi
nak btg tua,umur 25-40 shj
sex for money, if ad sugardaddy yg sggup jaga sy boleh setia .
area kl,subang shj.
i 20thun ,malay. need money.tak kerja lagi.
         Post by : eira  

8356 of 8443
Post on : 23 April 2015 07:04:11 [ 121.121.31.214 ]
Homepage : http://www.bigdick.com
Detail : any girl want to see my naked dance?we also can sex if u want it...please add my wechat id : herryberryy
  Post by : herry  

8355 of 8443
Post on : 23 April 2015 06:04:47 [ 121.121.31.214 ]
Homepage : http://www.bigdick.com
Detail : any girl want to see my naked dance?we also can sex if u want it...please add my wechat id : herryberryy
         Post by : herry  

8354 of 8443
Post on : 23 April 2015 06:04:28 [ 121.121.31.214 ]
Homepage : http://www.bigdick.com
Detail : any girl want to see my naked dance?we also can sex if u want it...please add my id : herryberryy
  Post by : herry  

8353 of 8443
Post on : 23 April 2015 06:04:33 [ 124.13.23.95 ]
Detail : no nora ada ke bg kat aku 0139971313
         Post by :  

8352 of 8443
Post on : 23 April 2015 06:04:10 [ 103.1.70.83 ]
Detail : Hai,,,i tngah gersang ni,, mencari wanita diluar sana untuk teman melancap bersama... mari la whatapp or kol no ni 0174461750.. Gerenti i layan you sampai puas..
  Post by : fadli  

8351 of 8443
Post on : 23 April 2015 05:04:34 [ 183.171.160.24 ]
Detail : Hati2 dgn perkhidmatan sex berbayar. Byk penipu. Kita bank in duit dan mereka tak ada. Kalau nk selamat cari yg COD. Jumpa n byr tangan mcm nora call girl penang. Servis bagus n tepati janji. Search je nora. Lain2 harap semua hati2 drp penipuan.
         Post by : shah_pg  

8350 of 8443
Post on : 23 April 2015 05:04:27 [ 183.171.160.24 ]
Detail : Sila hati2 dgn Bobby 0126417042 dari gadisonline.blogspot.com. Web ini penipu. Jgn bank in apa2 duit pd dia. I dah kena pd 20 April lalu dgn rm150. Dia tak hantar pun wanita yg kita book. Burit mak dia tak basuh masa lahirkn dia. Nama dia i akan bgtau lain
  Post by : shah_pg  

8349 of 8443
Post on : 23 April 2015 02:04:05 [ 118.100.202.113 ]
Detail : i nak pussy melayu/ cina area kulim, lunas, bm, btworth, penang. wechat id : IT_1109
         Post by : steve  

8348 of 8443
Post on : 23 April 2015 01:04:33 [ 121.121.31.214 ]
Homepage : http://www.bigdick.com
Detail : any girl want to see my naked dance?we also can sex if u want it...please add my id : herryberryy
  Post by : herry  

8347 of 8443
Post on : 23 April 2015 01:04:30 [ 202.75.133.23 ]
Detail : Pada girl yg nk enjoy..nk duit..nk batang..contact I...if pandai amik ati...maybe blh jadi my mistress..
0179986369..kl n phg
         Post by : issacz  

8346 of 8443
Post on : 23 April 2015 00:04:12 [ 118.101.201.197 ]
Detail : Bosan la cuti2 ni...sape nak noty2 add la saye... id apiet18
Gadis janda bini sume on...xkesah...no hipokrit ye...
  Post by : apit  

8345 of 8443
Post on : 22 April 2015 22:04:08 [ 123.136.107.43 ]
Detail : Kepada girls area pendang atau sg ptani..nk duit lebih bole whatsaap no ni..01139023472...girls only..
         Post by : otai  

8344 of 8443
Post on : 22 April 2015 19:04:02 [ 141.0.11.189 ]
Detail : I boy area klang n shah alam...ciko...0176625483...pd pompan yg sngle n sngle mom
  Post by : nay ciko  

8343 of 8443
Post on : 22 April 2015 18:04:48 [ 183.171.170.20 ]
Detail : #service sex
1 malam RM350
Make sure buat payment for booking me first .
*batang besar & panjang only
*for serious only
*gerenti puas , sampai takde air mani I layan korang :* ID wechat : azlinsahaja (0164649558)
         Post by : azliena nana  

8342 of 8443
Post on : 22 April 2015 18:04:36 [ 183.171.170.20 ]
Detail : Hi abg² yg ade btg besar & panjang tuh , Alin ada buat service sex , murah je utk 1 malam . gerenti puas :* putih gebu mantap berair . ID wechat: azlinsahaja
  Post by : azliena nana  

8341 of 8443
Post on : 22 April 2015 17:04:18 [ 175.140.224.250 ]
Detail : Elysha bg phone number bleh?berminat la
         Post by : ali  

8340 of 8443
Post on : 22 April 2015 17:04:47 [ 103.1.71.28 ]
Detail : wechat- PuteraYusuf
whatsapp- 01128594674

perempuan sahaja contact okay :)
  Post by : yusuf  

8339 of 8443
Post on : 22 April 2015 16:04:59 [ 202.75.133.25 ]
Detail : Elysha...BG number...I berminat..nk join blh xnurul..gangbang tu
         Post by : issacz  

8338 of 8443
Post on : 22 April 2015 16:04:08 [ 113.23.179.115 ]
Detail : Ada sesiapa tak yang single? Boleh fonsex dengan i?
  Post by : amir haris  

8337 of 8443
Post on : 22 April 2015 16:04:20 [ 141.0.8.202 ]
Detail : Hi girls , sy nk cari teman sex yg serius , area kl n
Selangor , tak kisah la dara , janda n isteri org yg sunyi and
horny , add wechat sy jiwa_taiki , perempuan jer leh add k ,
klau bleh mlm ni atau secepat mgkn , I tggu u all girls
         Post by : laki cri pompuan  

8336 of 8443
Post on : 22 April 2015 16:04:49 [ 183.171.171.211 ]
Detail : Mencari janda kesepian..add whsup sy.0136868084.yg serius k..
  Post by : fazley  

8335 of 8443
Post on : 22 April 2015 16:04:34 [ 203.106.150.201 ]
Homepage : http://videolucah3gpmelayu.blogspot.com/
Detail : layan plak tgok blue malam2 nie. thorrrbaiklah.
         Post by : haikal  

8334 of 8443
Post on : 22 April 2015 16:04:25 [ 113.210.129.148 ]
Detail : Ade perkhidmatan sex berbayar dan 3some bg yang serius.. 3some akan diberi secara kejutan bg yang tak bnyak helah.. fonsex tak dilayan
  Post by : elysha  

8333 of 8443
Post on : 22 April 2015 15:04:46 [ 175.140.90.111 ]
Detail : waktu gini mesti ada punya gadis ngah gersang. msg ehatsapp je kita layan gersang sama2 013-4291284
         Post by :  

8332 of 8443
Post on : 22 April 2015 15:04:39 [ 115.133.107.237 ]
Detail : ingin mencari teman untuk bermanja-manja di kala sunyi, hubungi 0136745064-wan (untuk wanita dan perempuan sahaja iye)
  Post by : wan  

8331 of 8443
Post on : 22 April 2015 14:04:23 [ 107.167.99.246 ]
Detail : jom lancap... girl sahaja
serius k.. untuk lancap sahaja suka2
add id wechat sayaencem20
         Post by : jom  

8330 of 8443
Post on : 22 April 2015 14:04:05 [ 118.101.201.197 ]
Detail : Hi...saye bosan..umo 20..ade x yg sudi teman..saye open je.. add la id.. apiet18
  Post by : apit  

8329 of 8443
Post on : 22 April 2015 14:04:10 [ 123.136.106.57 ]
Detail : for girl yg gesang. nak buat extra money, nak rasa btg, add me, wechat id:lautbiru22
         Post by : lautbiru22  

8328 of 8443
Post on : 22 April 2015 13:04:23 [ 141.0.11.114 ]
Detail : Hi kpd girls yg nk chat sex dgan sya boleh lah whatsapp no ni 0163697269
  Post by : Boys  

8327 of 8443
Post on : 22 April 2015 13:04:07 [ 180.74.151.211 ]
Detail : hai abg2 semua..mari la knl dgn zeelaa..ni no fon zeelaa.0173886289.sms/whatapps/call ya..
         Post by : zeelaa  

8326 of 8443
Post on : 22 April 2015 13:04:56 [ 141.0.10.7 ]
Detail : Hi girl add lah id wechat sya AriffinTao_88 & whatsapp 0163697269
  Post by : Aman  

8325 of 8443
Post on : 22 April 2015 10:04:49 [ 175.136.19.40 ]
Detail : Hi girls , sy nk cari teman sex yg serius , area kl n Selangor , tak kisah la dara , janda n isteri org yg sunyi and horny , add wechat sy eimrider55 , perempuan jer leh add k , klau bleh mlm ni atau secepat mgkn , I tggu u all girls
         Post by : eyem  

8324 of 8443
Post on : 22 April 2015 09:04:28 [ 203.106.100.103 ]
Homepage : http://Huhu
Detail : Girl je. Wechat izwanyunus
  Post by : Awan  

8323 of 8443
Post on : 22 April 2015 08:04:13 [ 141.0.9.200 ]
Detail : id wechat,Nazri-05,,kite chat sex,,kite tukar pic bogel2,,gadis2 yg sangap je,,wasaa 0177425917,,ahhh,,
         Post by : nazri-05  

8322 of 8443
Post on : 22 April 2015 08:04:21 [ 8.37.228.27 ]
Detail : nurul nk gangbang..xbest men pancut luar.gangbang creampie baru terbaik..id nurul_maklu...sape cpt die dpt..5 org jer.kite gangbang k..
  Post by : nurul  

8321 of 8443
Post on : 22 April 2015 08:04:45 [ 8.37.228.27 ]
Detail : dinkosong ker tinkosong..aduyai,id cam gampang!!!
         Post by : hero  

8320 of 8443
Post on : 22 April 2015 08:04:06 [ 8.37.228.27 ]
Detail : wechat id lisa_burit..sape dpt burit lisa.mmg nk lagi..sedap tauuuu..lisa bleh squirting..
  Post by : lisa  

8319 of 8443
Post on : 22 April 2015 08:04:58 [ 8.37.228.27 ]
Detail : sape2 nk men free..wechat i..tp,mst btg 7inci..klu stakat kote mati pucuk..pg mampus!!!!id mia_tetek_besar
         Post by : mia  

8318 of 8443
Post on : 22 April 2015 08:04:25 [ 203.106.153.233 ]
Detail : Lisa SMS saya 01123364108.....setakat ringan ringan tu ok sy cuma nak belaian.Sy jamin u selamat .I mati pucuk
  Post by : MAN  

8317 of 8443
Post on : 22 April 2015 08:04:23 [ 123.136.107.194 ]
Detail : cari perempuan area dengkil, cyberjaya putrajaya. Boleh wechat sy dinkosong. Sy janji akan puaskan awak
         Post by : Din  

8316 of 8443
Post on : 22 April 2015 07:04:21 [ 110.159.140.177 ]
Detail : lisa kasi no fon or id wechat
  Post by : jack  

8315 of 8443
Post on : 22 April 2015 06:04:08 [ 1.9.101.139 ]
Detail : cr awek area ipoh,bayar laaa...
         Post by : shah  

8314 of 8443
Post on : 22 April 2015 06:04:40 [ 60.51.56.148 ]
Detail : nak cari lelaki horney untk ringan2 sekitar alorstar .
  Post by : lisa  

8313 of 8443
Post on : 22 April 2015 06:04:08 [ 168.235.194.122 ]
Homepage : http://tawau
Detail : Nak cari awek area tawau
         Post by : juan  

8312 of 8443
Post on : 22 April 2015 05:04:33 [ 60.53.105.30 ]
Homepage : http://zack
Detail : sesiapa perempuan yang ingin ketiak dijilat, dicium.. boleh email zackmie931@gmail.com... teringin sangat
  Post by : azmi  

8311 of 8443
Post on : 22 April 2015 04:04:33 [ 103.26.249.224 ]
Detail : Hi girls , sy nk cari teman sex yg serius , area kl n Selangor , tak kisah la dara , janda n isteri org yg sunyi and horny , add wechat sy eimrider55 , perempuan jer leh add k , klau bleh mlm ni atau secepat mgkn , I tggu u all girls
         Post by : eyem  

8310 of 8443
Post on : 22 April 2015 04:04:35 [ 103.26.249.224 ]
Detail : Hi girls , sy nk cari teman sex yg serius , area kl n Selangor , tak kisah pun dara , janda n isteri org yg sunyi n horny , please add wechat sy eimrider55 , I tggu u alls girls , perempuan jer leh add k. ......klau bleh mlm ni I bleh teman kan u all girls
  Post by : eyem  

8309 of 8443
Post on : 22 April 2015 03:04:34 [ 118.100.202.113 ]
Detail : nak jilat pussy melayu.
         Post by : steve  

8308 of 8443
Post on : 22 April 2015 00:04:24 [ 121.121.31.214 ]
Homepage : http://www.bigdick.com
Detail : any girl want to see my naked dance?we also can sex if u want it...please add my id : herryberryy
  Post by : herry  

8307 of 8443
Post on : 21 April 2015 23:04:52 [ 60.50.94.114 ]
Detail : Gadis yg nk share2 gmba meh nk phone sex ke.. meh add abg
zulworld69
         Post by : zul  

8306 of 8443
Post on : 21 April 2015 20:04:58 [ 115.133.107.237 ]
Detail : ingin mencari teman utk manja2 bersama, xkesah umur brape..call 0136745064 wan (girls only) yg tgh sangap bole trus contact.. perempuan sahaja. tq
  Post by : wan  

8305 of 8443
Post on : 21 April 2015 17:04:06 [ 1.9.96.252 ]
Detail : Hye girl..siape yg ske seks n fon sex ke bleh cri sy...klau janda dan istri org pn sy lyn..sy umur 20..ni no 0145181967 ..girl only
         Post by : razman  

8304 of 8443
Post on : 21 April 2015 17:04:25 [ 1.9.96.252 ]
Detail : Hye girl...siape yg ske seks bleh cri sy trmasuk janda2 dan istri org..spe2 sahaje..umur sy 20...area terengganu..girl only..
  Post by : razman  

8303 of 8443
Post on : 21 April 2015 16:04:10 [ 103.1.71.55 ]
Homepage : http://need sex
Detail : need a sex service area jb tampoi 1 jam xkesah bpe 0177503738
         Post by : nazz  

8302 of 8443
Post on : 21 April 2015 16:04:05 [ 113.210.8.181 ]
Detail : Hye... Mencari gadis atau janda sahaja.. Frer for chat sex.. Anytime boleh.. Boleh sms or kol no ni 0174461750
  Post by : Batang Baik  

8301 of 8443
Post on : 21 April 2015 16:04:02 [ 103.26.75.246 ]
Detail : GIRLS ONLY- 01123145267- NAK SEKS
         Post by : Mr.C  

8300 of 8443
Post on : 21 April 2015 16:04:06 [ 46.147.161.86 ]
Homepage : http://download.moy.su/index/models_runetki/0-99
Detail : http://secure.1passforallsites.com/track/djsilver.partnership.1PASSSITES.1PASSSITES.0.0.0.0.0
http://secure.18virginsex.com/track/djsilver.partnership.18VS.18VS.0.0.0.0.0
  Post by : YOUNG PORN  

8299 of 8443
Post on : 21 April 2015 15:04:34 [ 141.0.11.128 ]
Detail : jom lancap... girl sahaja
serius k.. untuk lancap sahaja suka2
add id wechat sayaencem20
         Post by : jom lancap  

8298 of 8443
Post on : 21 April 2015 11:04:58 [ 183.171.168.222 ]
Detail : takde ke girl yg suka nakal2 nk kenal2. ramai kat luar tu tapi segan2 kan. msg or whatsapp jom kat 013-4291284. jom la bosan ni
  Post by :  

8297 of 8443
Post on : 21 April 2015 04:04:10 [ 115.135.232.232 ]
Homepage : http://3gpmelayuonline.blogspot.com/
Detail : video 3gp lucah terbaru dan panas...
http://3gpmelayuonline.blogspot.com/
         Post by : kamal  

8296 of 8443
Post on : 21 April 2015 02:04:38 [ 8.37.227.10 ]
Homepage : http://mencari janda muda dan lain2
Detail : kepada wanita kesunyian mencari teman tapi mesra blh id wechat qasehshahputra.blh sembang apa saja.utkwanita sahaja.yg penting ikhlas.bkn minta topup..
  Post by : kal selangor  

8295 of 8443
Post on : 21 April 2015 01:04:20 [ 113.210.134.191 ]
Homepage : http://3 some
Detail : mencari pasangan suami isteri utk 3some whtapss 0195718081
         Post by : man  

8294 of 8443
Post on : 21 April 2015 01:04:48 [ 113.210.131.136 ]
Homepage : http://3some
Detail : mencari pasangan suami isteri utk 3 some
  Post by : man  

8293 of 8443
Post on : 21 April 2015 00:04:03 [ 121.121.31.214 ]
Homepage : http://www.bigdick.com
Detail : any girl want to see my naked dance?we also can sex if u want it...please add my id : herryberryy
         Post by : herry  

8292 of 8443
Post on : 20 April 2015 19:04:38 [ 202.75.133.43 ]
Detail : nak anak dara and janda bawah 23 tahun,,,,,,,,,,,,,,jgn risau sye ensem nk servis kawasan melaka jer,,,,,,nk noty2 pn bley add wechat sye id ikeysmlk sy jamin awk puas
  Post by :  

8291 of 8443
Post on : 20 April 2015 17:04:19 [ 175.140.88.105 ]
Detail : ramai gadis ngah sangap tapi segan. msg je or whatsapp kat 013 4291284. jom kita layam fon sex ke. sex chat ke. asalkan sporting jom girl.only ok
         Post by : Afiz  

8290 of 8443
Post on : 20 April 2015 16:04:41 [ 113.210.134.93 ]
Detail : SERVIS SEKS BERBAYAR
*RM500 FOR 1NIGHT
-MENCARI YANG SERIUS BUKAN MAIN-MAIN
-PAYMENT BANK IN FULL
(0134167134)
  Post by : SCHA  

8289 of 8443
Post on : 20 April 2015 16:04:30 [ 113.210.134.93 ]
Detail :
-SERVIS SEKS BERBAYAR
-19
         Post by : scha  

8288 of 8443
Post on : 20 April 2015 15:04:47 [ 183.171.173.47 ]
Detail : cari gadis utara for fun yg akan dibayar
jumpa baru bayar bkn bank in dulu
wassup 0147530551 harga blh dibincang
  Post by : aidil  

8287 of 8443
Post on : 20 April 2015 15:04:21 [ 183.171.162.187 ]
Detail : sesiapa nak awek johor....we chat i...mencarisesuatu01....umur i 20.....bayaran per/jam....hotel disediakan...kalau boleh yg berpangkat sikit la...sebab i bg service coz nak duit
         Post by : ain  

8286 of 8443
Post on : 20 April 2015 14:04:30 [ 107.167.102.193 ]
Detail : 0177425917,,jnda2 or awek2 yg nk fonsex kite,antr mesej dulu taw and pic bgel skali,,add wechat skali id:nazru-05,,
  Post by : nazri-05  

8285 of 8443
Post on : 20 April 2015 14:04:35 [ 175.139.213.155 ]
Detail : Swinger couple jom lepak santai2 ..minum susu makan hotdog n beger...dtg umah kami layan sebagai tetamu yg serius yg spoting wasap sy...0173198252
         Post by : jelita  

8284 of 8443
Post on : 20 April 2015 14:04:41 [ 141.0.11.221 ]
Detail : cari awek2 sangap just chat at 0179515600
  Post by : batangforgirl  

8283 of 8443
Post on : 20 April 2015 14:04:28 [ 113.210.131.161 ]
Detail : Finally dapat juga game with your intan(0125173447)..owesome
         Post by : herii  

8282 of 8443
Post on : 20 April 2015 14:04:56 [ 175.142.221.45 ]
Detail : Mencari janda sangap... add my wechat id swan_tacky
  Post by : shaz  

8281 of 8443
Post on : 20 April 2015 14:04:37 [ 219.92.96.106 ]
Detail : mencari gadis2 diluar sana yg igin dipuaskan.. whatsapp 0125429821
         Post by : batang tahan lama  

8280 of 8443
Post on : 20 April 2015 13:04:40 [ 107.167.103.44 ]
Detail : hai gurl,, jom chat add wechat atau whatsapp
0177749941 ikhmal9877
  Post by : garan  

8279 of 8443
Post on : 20 April 2015 12:04:20 [ 8.37.228.43 ]
Detail : add wechat kawan sy ni nama dy natasha
tapy jangan bg taw dy taw pasal sy letak add wechat dy disini
org nya comel
segak
umur 20
add wwcat:ehh_bambam1234
         Post by : NATASHA  

8278 of 8443
Post on : 20 April 2015 12:04:04 [ 141.0.11.170 ]
Homepage : http://hshshs
Detail : awek2 area peneng add sy
rukuys9193
  Post by : sangap cipap  

8277 of 8443
Post on : 20 April 2015 12:04:49 [ 141.0.11.170 ]
Homepage : http://lalalala
Detail : mencari gadis area pineng seberang perai
         Post by : rukuys  

8276 of 8443
Post on : 20 April 2015 11:04:52 [ 107.167.103.55 ]
Detail : any girl,area selangor,kl,,want sex,fon sex,chat sex,also can,juz add my we chat id jiwa_taiki..daaa
  Post by : boy want girl  

8275 of 8443
Post on : 20 April 2015 09:04:42 [ 123.136.106.85 ]
Detail : Pos tu ..nombo dak tu kne jual..xtaw spe jual..tlg padam ye admin..thanks
         Post by : padam pos 8260 tu  

8274 of 8443
Post on : 20 April 2015 09:04:42 [ 123.136.106.85 ]
Detail : Post no 8260 yang nombo telefon 0176167983 tu bukan bohsia macam yamg korang sgka kan..dy tu adik aku..kiteorg nak buat report.tapi klaw admin or sape2 bole padam post gu..kiteorg xkan report polis
  Post by : please padam post 8206 tu  

8273 of 8443
Post on : 20 April 2015 08:04:45 [ 23.236.124.162 ]
Detail : utk aty terluka 0129674640
         Post by : amy  

8272 of 8443
Post on : 20 April 2015 07:04:18 [ 8.37.224.198 ]
Detail : Haii... sy nk cri kwan ppuan yg sprting..tomboy @ lesbian utk j
d kn teman.. xnk lki.. sy ppuan k.. law ada lh bg no wssp k..
  Post by : aty tluka  

8271 of 8443
Post on : 20 April 2015 02:04:33 [ 115.164.190.41 ]
Homepage : http://mencari 3some
Detail : Hai..saya ajai duk area Selangor/Kl mecari suami isteri yg spoting nk 3some..ade x?..kalau x de anak dara janda pun boleh..whatsapp ajai 0136799901
         Post by : ajai19  

8270 of 8443
Post on : 20 April 2015 01:04:27 [ 113.210.1.108 ]
Detail : Sex partner area kajang n semenyih
0123552721
  Post by : abg k  

8269 of 8443
Post on : 20 April 2015 01:04:19 [ 118.100.138.185 ]
Detail : for girls only. laki add aku block.
cari sex partner yg serius area ipoh.
sporting, masuk air, open minded.
1 night stand no commitment
swinger.
whtsapp me 0125276511
         Post by : reza  

8268 of 8443
Post on : 20 April 2015 01:04:15 [ 113.210.132.175 ]
Detail : Jangan lupa tau sapa nk rasa batang tunggu I kat tanjung tokong hari sabtu pukul 9 pagi bawa kereta tau bini orang pun tak apa cina kah india kah melayukah semua pun boleh ok I wait for you baby this saturday I pun nk rasa burit ni
  Post by : Azmir  

8267 of 8443
Post on : 20 April 2015 00:04:47 [ 121.121.31.214 ]
Homepage : http://www.bigdick.com
Detail : any girl want to see my naked dance?we also can sex if u want it...please add my id : herryberryy
         Post by : herry  

8266 of 8443
Post on : 19 April 2015 23:04:54 [ 175.136.19.40 ]
Detail : Hi girls , sy serius mencari teman sex yg serius , area kl n Selangor , tak kisah rupa umur , dara , janda @ isteri org yg horny n sunyi , add wechat sy eimrider55 , perempuan jer leh add k , I tggu u alls girls
  Post by : eyem  

8265 of 8443
Post on : 19 April 2015 22:04:21 [ 1.9.103.63 ]
Detail : saya cari
Awek sex chatting
x kisah pasal paras rupa dan umur 16-19
spoting
open minded
x kisah nk share gmbr private

whatsapp sy atau chat sy kt wechat
Whatsapp:0136056414/01123035467
Wechat:yoseob13
password: jom kita aauummmmm

JOMMM PHONESEX MLMM NII.....I SANGAPPPP.....JOMMMM GIRLL...
i wait u sms or whatapp me......jommm
         Post by : abggg  

8264 of 8443
Post on : 19 April 2015 21:04:33 [ 113.210.132.132 ]
Homepage : http://3 some
Detail : mencari pasangan suami isteri yg serius utk 3 some area penang/ kedah.whatapss 0195718081
  Post by : man  

8263 of 8443
Post on : 19 April 2015 19:04:08 [ 64.233.173.204 ]
Homepage : http://mencari wanita untuk hangout atau seks
Detail : Mencari wanita atau gadis untuk seks dan hangout area selangor dan petalingjaya. Boleh wechat : fawzyjr
         Post by : izuaf  

8262 of 8443
Post on : 19 April 2015 17:04:56 [ 60.48.248.118 ]
Detail : Add Wechat id: rinshf
Girls only! ^_^
  Post by : rinshf  

8261 of 8443
Post on : 19 April 2015 15:04:25 [ 113.210.132.48 ]
Detail : sex chat no limit!! for GIRL only!! add wechat id: zent13 sekarang!! cepat2!! ngah tegak n terpacak ni!!! (lelaki Xyah add)
         Post by : Joker  

8260 of 8443
Post on : 19 April 2015 13:04:21 [ 113.210.135.99 ]
Homepage : http://lalala
Detail : Cri sex prtner 1 nite stand ,, doh lamew tk dpat ,,
0176167983
Fb : rus_gurlz93@yahoo.com
  Post by : rus darine  

8259 of 8443
Post on : 19 April 2015 12:04:34 [ 113.210.135.21 ]
Detail : You pakai baju colour merah seluar jeans colour biru ok I wait for you hari sabtu pukul 9 pagi bawa kereta tau supaya senang nk having seks I wait for you baby
         Post by : Azmil  

8258 of 8443
Post on : 19 April 2015 12:04:31 [ 219.92.177.114 ]
Homepage : http://2015
Detail : nak girl..any time..Fon sex..real sex..ape saje.. 0179450448
  Post by : jejaka sunyi  

8257 of 8443
Post on : 19 April 2015 12:04:36 [ 219.92.177.114 ]
Homepage : http://2015
Detail : nak girl...Fon sex..real sex..ape saje.. sy di Kuantan
         Post by : jejaka sunyi  

8256 of 8443
Post on : 19 April 2015 09:04:13 [ 1.9.96.125 ]
Detail :
  Post by :  

8255 of 8443
Post on : 19 April 2015 09:04:16 [ 1.9.96.125 ]
Detail : less
         Post by :  

8254 of 8443
Post on : 19 April 2015 09:04:17 [ 113.210.132.44 ]
Homepage : http://3some
Detail : mencari pasangan suami isteri utk 3some area kedah/penang whatapss 0195718081
  Post by : man  

8253 of 8443
Post on : 19 April 2015 08:04:09 [ 113.210.128.213 ]
Detail : Mana perempuan yang nak seks boleh call I area Pulau Pinang perempuan melayu kah cinakah India kah boleh punya asalkan umur dia 18 hingga 36 isteri orang pun tak apa minggu depan I tunggu you kat tanjung tokong pukul 9
         Post by : Azmil  

8252 of 8443
Post on : 19 April 2015 06:04:41 [ 175.136.19.40 ]
Detail : Hi girls , sy betul2 serius mencari teman sex , area kl n Selangor , tak kisah rupa , dara , janda n isteri org yg sunyi n horny , add wechat sy eimrider55 , perempuan jer leh add k , I tggu u girls....klau bleh hrni pun bleh deal nk main
  Post by : eyem  

8251 of 8443
Post on : 19 April 2015 06:04:07 [ 175.136.19.40 ]
Detail : Hi girls , sy betul2 serius mencari teman sex , area kl n Selangor , tak kisah rupa , dara , janda n isteri org yg sunyi n horny , add wechat sy eimrider55 , perempuan jer leh add k , I tggu u girls....
         Post by :  

8250 of 8443
Post on : 19 April 2015 03:04:28 [ 115.133.110.230 ]
Detail : Hai...i sunyilah nk teman...sy nk girl yg noty , sporting dan open minded , boleh sembang seks, boleh kuar jalan2 ke nnti, ada rupa skit , okay lah, klu nk fonseks atau webcam ke boleh jgk...add wechat id : EncikZiq ..girls only tau...TQ are : PJ, Puchong , Kelana JAya , Shah Alam dan lain2 tgk tempat..terima kasih

Cepat2 ye..hehe
  Post by : Encik Ziq  

8249 of 8443
Post on : 18 April 2015 22:04:20 [ 113.210.0.151 ]
Homepage : http://fonsex
Detail : Gadis² yg nak fonsex sms je 0179616167
         Post by : boy  

8248 of 8443
Post on : 18 April 2015 21:04:40 [ 1.9.98.60 ]
Detail : Add i ....bg gadis ksunyian..i bolwh hilangkan kebosanan mu..girl only..wechat id ...msyauqie
  Post by : mr .simple  

8247 of 8443
Post on : 18 April 2015 16:04:33 [ 183.171.160.242 ]
Detail : Jum wassap noty2..atau pon sugar mummy yg sudi amik sy..just leave msg at this no 0134409802
         Post by : kesunyian  

8246 of 8443
Post on : 18 April 2015 16:04:58 [ 141.0.9.164 ]
Detail : Mencari janda2 yg gersang tu saya suami yg sgt sangap x puas main seks sama bini. fonsex pun boleh..call wassap 0135400407
  Post by : Die  

8245 of 8443
Post on : 18 April 2015 16:04:19 [ 123.136.106.202 ]
Detail : Kpd prmpuan 2 yg sunyi / horny call/WhatsApp abg 018-2996342
         Post by : azmir  

8244 of 8443
Post on : 18 April 2015 16:04:46 [ 110.159.157.209 ]
Detail : Add my whataap 01128118685 for girls only
  Post by : Az  

8243 of 8443
Post on : 18 April 2015 16:04:19 [ 110.159.157.209 ]
Detail : Hi..,,,if u wish add my whatapp 01128228586. This is untuk girls only
         Post by : Am  

8242 of 8443
Post on : 18 April 2015 14:04:20 [ 141.0.11.36 ]
Detail : jom maen,,rngan2 pn ok jgk,,area slgor,kl,,wassap 0122497523
we chat jiwa_taiki,,,klau leh mlm ni pn ok kgk,,tgh boring ni
  Post by : lelaki mncri gadez  

8241 of 8443
Post on : 18 April 2015 14:04:14 [ 141.0.8.220 ]
Detail : kawasan k.trg
         Post by : abg  

8240 of 8443
Post on : 18 April 2015 14:04:36 [ 141.0.9.150 ]
Detail : hai...untuk gurl sunyi dan bosan senbang2,tidak kira status..hanya wassap sahaja,slepas 11mlm...0139577517.Tq
  Post by : abg.  

8239 of 8443
Post on : 18 April 2015 14:04:00 [ 183.171.175.133 ]
Detail : Hai de gadis y sudi noti noti jom....
De group wechat x nk join....
Add me. : mrKAMPUNG
         Post by : kenal  

8238 of 8443
Post on : 18 April 2015 12:04:48 [ 113.210.128.218 ]
Detail : sex chat no limit!! for GIRL only!! nk tgok i bogel?? add wechat id: zent13 sekarang!! (lelaki Xyah add)
  Post by : Joker  

8237 of 8443
Post on : 18 April 2015 12:04:24 [ 113.210.0.220 ]
Homepage : http://group3gpmelayu.blogspot.com
Detail : hai girl...bohsia pun ok...area mersing,nk main call 0128021760...
         Post by : azman  

8236 of 8443
Post on : 18 April 2015 09:04:46 [ 210.195.240.165 ]
Detail : Girl only.
Add my wechat. HasifYusof
Area kl.
Sexchat. or meet and pay its ok.
  Post by : HasifYusof  

8235 of 8443
Post on : 18 April 2015 08:04:25 [ 141.0.10.206 ]
Detail : hye gurl..jom knal2..0135235330
         Post by : danny  

8234 of 8443
Post on : 18 April 2015 08:04:38 [ 141.0.10.206 ]
Detail : ade awek nk fon sex.jom 0135235330
  Post by : adick  

8233 of 8443
Post on : 18 April 2015 08:04:13 [ 113.210.4.240 ]
Homepage : http://fonsex
Detail : Gadis² yg nak fonsex sms i ok 0179616167
         Post by : boy  

8232 of 8443
Post on : 18 April 2015 04:04:39 [ 203.106.151.232 ]
Homepage : http://-
Detail : WC id:anakalam1040....pada yg sudi
sya lelaki
  Post by : anakalam  

8231 of 8443
Post on : 18 April 2015 03:04:58 [ 103.1.71.71 ]
Detail : wechat- PuteraYusuf
whatsapp- 01128594674

perempuan sahaja contact okay :)
         Post by : yusuf  

8230 of 8443
Post on : 18 April 2015 01:04:46 [ 192.55.14.36 ]
Detail : Ila.. knp call x jawap pun..
  Post by : sham  

8229 of 8443
Post on : 18 April 2015 00:04:32 [ 168.235.194.63 ]
Detail : kt snie dewr gurl2 area penanx x ??
lw dewr add me ..
wcht id vampireboyz93
         Post by : khai  

8228 of 8443
Post on : 18 April 2015 00:04:17 [ 210.195.207.215 ]
Detail : mencari sugar mummy yg cantik menawan mana mana gurl yg nk dijilat and sangap kote pun boleh .. 011-33004587
  Post by : haz  

8227 of 8443
Post on : 17 April 2015 22:04:14 [ 101.114.11.206 ]
Detail : Nak noty2...gurl sje ye...id wechat azri99999
         Post by : ????  

8226 of 8443
Post on : 17 April 2015 19:04:42 [ 107.167.103.193 ]
Homepage : http://awan
Detail : Girl tulen only area cheras ampang. Wechat id: izwanyunus
  Post by : awan  

8225 of 8443
Post on : 17 April 2015 19:04:31 [ 115.164.219.120 ]
Detail : call ila or sms ila kalau ad yg nk blowjob. ila dah kahwin..19 .. main pun ila bg tp deal awal.. nk adjust masa. area jb. pasir gudang. sape2 kenal ila.. n dah pernah puaskan ila. diam2 k..xnk ad prob. pls.. 01136695130. n tlng fhm sape2 yg kuar n ila tlng jgn sngaje nk bwk trlmpau lama. cos ila ad anak kecid n kerja kt rnh. lpas seks n trus hantar . just nk duit2 kopi..per shot
         Post by : baby ila  

8224 of 8443
Post on : 17 April 2015 18:04:01 [ 113.210.129.109 ]
Detail : sex chat no limit!! girl only!! add wechat id: zent13 sekarang!! (lelaki Xyah add)
  Post by : Joker  

8223 of 8443
Post on : 17 April 2015 17:04:00 [ 118.100.39.5 ]
Detail : Girls only wechat id : azhar89
         Post by : Azhar  

8222 of 8443
Post on : 17 April 2015 16:04:45 [ 141.0.11.215 ]
Detail : id : pocoyo__
  Post by : aqish  

8221 of 8443
Post on : 17 April 2015 16:04:34 [ 141.0.11.215 ]
Detail : jom add wechat . chat boleyh . jngn mnx pic ok ?
         Post by : aqish  

8220 of 8443
Post on : 17 April 2015 16:04:08 [ 175.143.237.87 ]
Detail : Hi i jo. De tk yg nk phone seks sampai u puas jo pndai main even dlm hp. Jo leh kol u nk maen lame2 pn leh. Miskol jer jo tak tido lg baru jer 0130. Cpt kol sape cepat dia dapat bes service. 014909136
  Post by : Jo  

8219 of 8443
Post on : 17 April 2015 16:04:09 [ 180.74.49.192 ]
Detail : Hai looking for sex partner for enjoy, pls add we chat ID: lautbiru22
         Post by : oceanblue22  

8218 of 8443
Post on : 17 April 2015 15:04:31 [ 219.92.225.1 ]
Detail : Gril2 mna yg ingin sex ngan abg blh call wchat 019-4350692 era alor setar.polok sena.Jitra.abg umo 23
  Post by :  

8217 of 8443
Post on : 17 April 2015 15:04:17 [ 101.114.9.195 ]
Detail : Nak noty2...gurl sje ye...id wechat azri99999
         Post by : ????  

8216 of 8443
Post on : 17 April 2015 15:04:08 [ 113.210.132.141 ]
Detail : Kt bwh slh no na..ni yg btl=0142552459..tq..hehe..jgn mrh!
  Post by : apit  

8215 of 8443
Post on : 17 April 2015 15:04:33 [ 113.210.132.141 ]
Detail : 0142252459..apit/29/kedah..hehe
         Post by : apit  

8214 of 8443
Post on : 17 April 2015 14:04:42 [ 113.210.132.141 ]
Detail : Hai..i nk cri teman sms boleh x?sms only..hehe..for girl shj girl yg tulen..haha..k bye...apit/29/kedah
  Post by : apit  

8213 of 8443
Post on : 17 April 2015 14:04:17 [ 183.171.161.232 ]
Homepage : http://jande minah rempit wanita perempuan gadis
Detail : Any girl, yang open dan yg boleh wat pe je. Area klang,banting meru,serdang boleh jumpe on the spot. Area lain pun boleh. Sy sentiase keseorangan.
         Post by : Azlan  

8212 of 8443
Post on : 17 April 2015 13:04:22 [ 113.210.133.60 ]
Detail : sex chat no limit!! girl only!! add wechat id: zent13 sekarang!! (lelaki Xyah add)
  Post by : Joker  

8211 of 8443
Post on : 17 April 2015 13:04:37 [ 1.9.96.125 ]
Detail : hello...hii.. damia here..nk kwn blh nk noti2 pn blh..jom add wecht mia..
wecht id: daliayadamia
         Post by :  

8210 of 8443
Post on : 17 April 2015 13:04:29 [ 1.9.96.125 ]
Detail : hi.. nk fonsex jom... ain!
0199787672
  Post by : ain  

8209 of 8443
Post on : 17 April 2015 11:04:10 [ 168.235.194.63 ]
Detail : afina .. u lesbian kewr ?? can add me ..
wechat id : vampireboyz93
         Post by : khai  

8208 of 8443
Post on : 17 April 2015 10:04:47 [ 123.136.106.64 ]
Detail : Nk cari scandal 0132857948
  Post by : Epul  

8207 of 8443
Post on : 17 April 2015 10:04:10 [ 101.114.37.240 ]
Detail : Wanita2 sangap add wechat i....azri99999
         Post by : ????  

8206 of 8443
Post on : 17 April 2015 07:04:15 [ 121.121.31.214 ]
Homepage : http://www.bigdick.com
Detail : any girl want to see my naked dance?we also can sex if u want it...please add my id : herryberryy
  Post by : herry  

8205 of 8443
Post on : 17 April 2015 06:04:27 [ 113.210.5.236 ]
Detail : Cari kenalan area sabah
0178608523
         Post by : encik mimpi  

8204 of 8443
Post on : 17 April 2015 05:04:11 [ 175.144.214.34 ]
Detail : Hi sy serius ingin cari teman sex yg serius , tak kisah janda , dara @ isteri org yg sedang horny n sunyi , yg penting same2 puas , area kl n Selangor , klau serius add wechat sy eimrider55 , perempuan sj bleh add k ....I tuuggu u girls. ...
  Post by :  

8203 of 8443
Post on : 17 April 2015 04:04:06 [ 118.100.89.168 ]
Detail : Untuk wanita / Minah rempit / Bohsia :

Nak saya teman-kan ? Layanan istimewa sikit ?

014 330 2217 .
         Post by : Havoc  

8202 of 8443
Post on : 17 April 2015 04:04:01 [ 183.171.167.69 ]
Detail : W.chat .. Angahlading4214
  Post by : yass  

8201 of 8443
Post on : 17 April 2015 02:04:21 [ 175.139.246.47 ]
Detail : Hai...i sunyilah nk teman...sy nk girl yg noty , sporting dan open minded , boleh sembang seks, boleh kuar jalan2 ke nnti, ada rupa skit , okay lah, klu nk fonseks atau webcam ke...add wechat id : EncikZiq ..girls only tau...TQ are : PJ, Puchong , Kelana JAya , Shah Alam dan lain2 tgk tempat..terima kasih

Cepat2 ye..hehe
         Post by : Encik Ziq  

8200 of 8443
Post on : 17 April 2015 02:04:10 [ 175.140.235.242 ]
Detail : boring nyer....ada tak sape-sape suka kan sex..I will host..dun worry about bayaran..u good u get more
  Post by : adrian  

8199 of 8443
Post on : 17 April 2015 00:04:07 [ 49.199.38.146 ]
Detail : Untuk wanita2 shaje ye..wanita2 yg nk share gambar private dgn i..djamin anda puas...wchat Id I azri99999
         Post by : ????  

8198 of 8443
Post on : 16 April 2015 21:04:02 [ 141.0.11.121 ]
Detail : ingin mencari perempuan yg ghairah seks.area kota bharu
whsapp 01129362332
  Post by : along  

8197 of 8443
Post on : 16 April 2015 18:04:50 [ 183.171.172.249 ]
Detail : Hi ...i boring pls skype me manjalara801 i tgu u la setengah jm g i nak tdo....i lesbian...pls less
         Post by : zila  

8196 of 8443
Post on : 16 April 2015 18:04:44 [ 113.210.134.99 ]
Detail : We chat id:lavahound99 untuk perempuan ea... chat2 nak.. jom.. aweks yg sudi chat boleh la add.. bye..
  Post by : wechat  

8195 of 8443
Post on : 16 April 2015 15:04:45 [ 123.136.107.42 ]
Detail : Rasa macam nak hisap batang dan nak kena jambu. Area dengkil, cyberjaya and putrajaya. Wc sy dinkosong
         Post by : Din  

8194 of 8443
Post on : 16 April 2015 14:04:29 [ 115.135.78.208 ]
Detail : Hi sy serius ingin cari teman sex yg serius , tak kisah janda , dara @ isteri org yg sedang horny n sunyi , yg penting same2 puas , area kl n Selangor , klau serius add wechat sy eimrider55 , perempuan sj bleh add k ....I tuuggu u girls. ...
  Post by :  

8193 of 8443
Post on : 16 April 2015 13:04:24 [ 183.171.166.118 ]
Detail : wanita2 yg nk hlang bosan tu. Blh la add wechat sy hantu_malam92. Blh knl2
         Post by : nk kwn  

8192 of 8443
Post on : 16 April 2015 11:04:21 [ 168.235.194.218 ]
Homepage : http://0176889524
Detail : Hye sy amir umur 20 sy nk crk gurl yg ley ajk main area mlake... law ad jom wassap set tempt... sangap sgt ni
  Post by : melaka  

8191 of 8443
Post on : 16 April 2015 11:04:24 [ 168.235.194.218 ]
Homepage : http://mirul
Detail : Hye sy amir umur 20 sy nk crk gurl yg ley ajk main area mlake... law ad jom wassap set tempt... sangap sgt ni
         Post by : melaka  

8190 of 8443
Post on : 16 April 2015 09:04:25 [ 113.210.128.99 ]
Detail : Lu org manyak busuk hati,,lu org fitnah itu budak intan..duit i hbis 5ribu dekat intan punya budak..bnyak kali i srrvis 0125173447(intan)
  Post by : chan  

8189 of 8443
Post on : 16 April 2015 09:04:17 [ 113.210.128.99 ]
Detail : Call 0127142650 untuk dara janda bohsia..
Cantik punya permainan..rm50 satu malam..
         Post by :  

8188 of 8443
Post on : 16 April 2015 09:04:38 [ 113.210.3.226 ]
Detail : I ade sediakan khidmat urutan badan for girl/jande/wife org..area kl/slangor...outcall only...yg brminat sila. Wasap#0172735404....
  Post by : masseur4women  

8187 of 8443
Post on : 16 April 2015 08:04:00 [ 203.106.117.182 ]
Detail : Minah rempit, Bohsia, gadis melayu :

Nak layanan istimewa? atau pun nak saya teman-kan ?

contact : 014 330 2217
         Post by : Havoc  

8186 of 8443
Post on : 16 April 2015 05:04:10 [ 113.210.4.30 ]
Detail : hai ad x mne2 perempuan yg sangap kongkek area pd atau seremban add la wc sy aljawari_97
  Post by : teruna sangap  

8185 of 8443
Post on : 16 April 2015 05:04:55 [ 113.210.128.130 ]
Detail : I xsabar game dgn u intan...u sporting..sabah pun nak dtg..kali ni kali ke 2 akurepeat game sama kau..aku nak promote kau...0125173447..sapa caya bankin saja wasap sama intan..
         Post by : samm  

8184 of 8443
Post on : 16 April 2015 02:04:31 [ 175.136.207.97 ]
Detail : Sesiapa berminat berskandal call sms whataspp saya. 01133065848
  Post by : Riduan  

8183 of 8443
Post on : 16 April 2015 01:04:33 [ 113.210.7.36 ]
Detail : Lelaki lelaki yg sangap cipap,,cer try awek nie,wechat id:nurzara_azahar ayt power mst dpt....
         Post by :  

8182 of 8443
Post on : 16 April 2015 00:04:55 [ 175.138.99.13 ]
Detail : 01116418485 or wechat id pngboy_22
  Post by : pngboy  

8181 of 8443
Post on : 16 April 2015 00:04:19 [ 175.138.99.13 ]
Homepage : http://ONLY FOR GIRLS
Detail : saya mencari wanita area penang please whatsapp me
         Post by : pngboy  

8180 of 8443
Post on : 16 April 2015 00:04:38 [ 219.92.227.109 ]
Detail : slm,mane2 awek yang bosan blh lh wechat i.chelsia_15
  Post by : sabri  

8179 of 8443
Post on : 16 April 2015 00:04:20 [ 121.121.31.214 ]
Homepage : http://www.bigdick.com
Detail : any girl want to see my naked dance?we also can sex if u want it...please add my id : herryberryy
         Post by : herry  

8178 of 8443
Post on : 15 April 2015 22:04:26 [ 141.0.10.117 ]
Detail : -male,19,sandakan sabah
saya ingin sangat cari adik angkat,kakak angkat,mama angkat sesiapa sudi jgan malu2 add saya idwechat-nizam595
whatsap-0145611073
teringin sangat mau ada kakak2 nii tolong add ya yang sudi layan saya.....

  Post by : syahruk nizam  

8177 of 8443
Post on : 15 April 2015 21:04:22 [ 141.0.10.117 ]
Homepage : http://nizam
Detail : -male
-19
-sandakan sabah
saya ingin sangat cari adik angkat,kakak angkat,mama angkat sesiapa sudi jgan malu2 add saya idwechat-nizam595
whatsap-0145611073
teringin sangat mau ada kakak2 nii tolong add ya yang sudi layan saya.....
         Post by : syahrul nizam  

8176 of 8443
Post on : 15 April 2015 19:04:48 [ 203.106.159.3 ]
Homepage : http://017-3998311
Detail : kegersangan area melaka.. wanita yg berumur 18-57 tahun sahaja..
  Post by : akie  

8175 of 8443
Post on : 15 April 2015 18:04:29 [ 183.171.170.60 ]
Detail : ( menyediakan perkhidmatan sex berbayar.. pm 0174615169 )
         Post by : elysha  

8174 of 8443
Post on : 15 April 2015 18:04:10 [ 175.136.85.58 ]
Detail : For girls or mommy only whatapp 01128118685.
  Post by : Amzal  

8173 of 8443
Post on : 15 April 2015 14:04:01 [ 8.37.226.14 ]
Homepage : http://kenalan yg ikhlas
Detail : kepada wanita kesunyian mencari teman tapi mesra blh id wechat qasehshahputra.blh sembang apa saja.utkwanita sahaja.yg penting ikhlas.bkn minta topup..
         Post by : kal selangor  

8172 of 8443
Post on : 15 April 2015 13:04:44 [ 1.9.96.177 ]
Detail : hello ! hi ! juz nk inform dat please do not disturb dis num anymore.. 9765059.. i know her well ! shes jus a nice girl . ade org cuba aniaya dya.. kalau skt nk fren bole but klo psl sembng laen2 i dont think so.. if dat she will make police report.. tlg ek . thanks yup !
  Post by : unknown  

8171 of 8443
Post on : 15 April 2015 13:04:30 [ 168.235.195.53 ]
Detail : Hye... Call me ieyha... Aummmmmm... 0179182103.. Am waiting.. Hehehe.....
         Post by : gadizxxx  

8170 of 8443
Post on : 15 April 2015 12:04:24 [ 203.106.159.211 ]
Detail : saya cari
Awek sex chatting
x kisah pasal paras rupa dan umur 16-19
spoting
open minded
x kisah nk share gmbr private

whatsapp sy atau chat sy kt wechat
Whatsapp:0136056414/01123035467
Wechat:yoseob13
password: jom kita aauummmmm

JOMMM PHONESEX MLMM NII.....I SANGAPPPP.....JOMMMM GIRLL...
i wait u sms or whatapp me......jommm

           

  Post by : abgggg sangapp  

8169 of 8443
Post on : 15 April 2015 11:04:36 [ 141.0.11.136 ]
Detail : girl yg serius je nk lyn sex add wechat id sayaencem20
         Post by : lelaki  

8168 of 8443
Post on : 15 April 2015 04:04:15 [ 203.106.117.11 ]
Detail : SY ZUE...MENCARI KENALAN...AREA KLANG
  Post by : 60192817047  

8167 of 8443
Post on : 15 April 2015 04:04:59 [ 203.106.117.11 ]
Detail : HAI SAYA DARI SABAH INGIN MENCARI SEORANG LELAKI YANG MATANG DAN OPEN.DAN TERIMA KEKURANGAN DIRI SAYA UNTUK LELAKI BUJANG SAJA..SESIAPA YANG SUDI
MENCARI TEMAN HIDUP LELAKI BUJANG
         Post by : 0109427902  

8166 of 8443
Post on : 15 April 2015 03:04:26 [ 203.106.117.11 ]
Detail : SY AMAR DARI BANGI.. SESAPA GIRLS LINGKUNGN 20-30 YG BOSAN NAK AJAK SEMBANG, BLH WHATSAPP/SMS/CALL 0145409379.
  Post by : Konek yea  

8165 of 8443
Post on : 15 April 2015 03:04:40 [ 203.106.117.11 ]
Detail : HAI BLEH KENALAN.SYA NUR RAHMAH DR SARAWAK.UMR 28THUN.KLU SUDI MSG LH NUR.

60135622477
         Post by : NUR  

8164 of 8443
Post on : 15 April 2015 03:04:24 [ 70.39.185.253 ]
Homepage : http://yg ikhlas sahaja
Detail : kepada wanita kesunyian mencari teman tapi mesra blh id wechat qasehshahputra.blh sembang apa saja.utkwanita sahaja.yg penting ikhlas.bkn minta topup..
  Post by : kal selangor  

8163 of 8443
Post on : 15 April 2015 03:04:54 [ 203.106.117.11 ]
Detail : HAI..SY AYU.. AYU BOSAN LA.. AYU MENCARI TEMAN YG SUDI BER SMS DGN AYU..
         Post by : 60192931534  

8162 of 8443
Post on : 15 April 2015 02:04:54 [ 203.106.117.11 ]
Detail : Couple swinger - JOM SWING :

Wassap je - 017 319 8252
  Post by : Shah Alam  

8161 of 8443
Post on : 15 April 2015 02:04:44 [ 203.106.117.11 ]
Detail : Nak sembang sembang lepak jom

012 335 7898
         Post by : Amin  

8160 of 8443
Post on : 15 April 2015 02:04:05 [ 121.121.31.214 ]
Homepage : http://www.bigdick.com
Detail : any girl want to see my naked dance?we also can sex if u want it...please add my id : herryberryy
  Post by : herry  

8159 of 8443
Post on : 15 April 2015 02:04:58 [ 113.210.131.19 ]
Detail : Kepada girl2 yg buat services seks,incall area2 pj, puchong dan tempat yg berhampiran i datang tempat u,yg nk webcam ke, ringan2 ke pun boleh, boleh add wechat i: EncikZiq.TQ
         Post by : Encik Ziq  

8158 of 8443
Post on : 14 April 2015 22:04:43 [ 203.106.148.181 ]
Detail : hai saya zaki kulim ingin mencari wanita atau awek 2 yang kesepian di kawasan kulim ,bm,perda,atau yg berhampiran lah sila msj no 0194521035 yang bolih noty2 lagi bagus........yang lelaki jgn duk call plak
  Post by : zaki kulim  

8157 of 8443
Post on : 14 April 2015 20:04:49 [ 60.50.142.170 ]
Detail : hai ade sape2 single tak rara nak bf la ade bf pun layan mcm bangang buat ape kan ra boleh puasakan sape yg jd bf cuma bukan laki orng la so please jgn call rara kalau rase dia tu suami orang n piilihan ra nak yang pakai kereta ade kerja n senang ajak shoping ke harap ade la ek area klang o banting je sb senang nak meet la kalau boleh nak yg cm tu ape2 hal trus jea mcj nbr rara 0182692280/0193105085 kalau boleh rini kite jumpa
         Post by : rarra  

8156 of 8443
Post on : 14 April 2015 18:04:52 [ 107.167.103.202 ]
Detail : mncri gurl x kesh umo brpa,yg leh ajk wt sex,,area slngor,kl
we chat jiwa_taiki,,yg nk noty2 pn ok,,nk ringan2 kn,,,
  Post by : sunyi  

8155 of 8443
Post on : 14 April 2015 15:04:27 [ 183.171.170.154 ]
Detail : Hai...sy sunyi la...sy nk girl yg noty dan sporting...nk fonsex dan sexchat dgn korg...msg/whatsapp 0134965422
         Post by : Boy_sunyi  

8154 of 8443
Post on : 14 April 2015 15:04:30 [ 183.171.168.116 ]
Homepage : http://Yd
Detail : Malay couple..Cari pasangan swinger area kota bharu..wsup no.0168691782
  Post by : hazwady  

8153 of 8443
Post on : 14 April 2015 15:04:25 [ 113.210.2.108 ]
Detail : Gadis gersang bini org or janda suke kne jilat atau
Suke 3some pm me...add wechat : superbzam69
Lelaki tidak dilayan...tq! Rupa ada kote pon besar hehee
         Post by : zam  

8152 of 8443
Post on : 14 April 2015 13:04:49 [ 183.171.168.116 ]
Homepage : http://Yd
Detail :
  Post by : hazwady  

8151 of 8443
Post on : 14 April 2015 10:04:23 [ 203.106.159.251 ]
Detail : saya cari
Awek sex chatting
x kisah pasal paras rupa dan umur 16-19
spoting
open minded
x kisah nk share gmbr private

whatsapp sy atau chat sy kt wechat
Whatsapp:0136056414/01123035467
Wechat:yoseob13
password: jom kita aauummmmm

JOMMM PHONESEX MLMM NII.....I SANGAPPPP.....JOMMMM GIRLL...
i wait u sms or whatapp me......jommm
         Post by : abg hornyy  

8150 of 8443
Post on : 14 April 2015 08:04:25 [ 180.74.88.115 ]
Homepage : http://ila.com
Detail : Ila gersang sangat ni..ada tak abg2 yg sudi ..puaskn ila.ni no fon ila.0133466925.semua ila akn layan..
  Post by : ila  

8149 of 8443
Post on : 14 April 2015 07:04:20 [ 113.210.5.71 ]
Homepage : http://gymjunkie
Detail : male,21,melaka...borak2 jom...prmpuan only....
         Post by : k  

8148 of 8443
Post on : 14 April 2015 06:04:48 [ 14.1.193.90 ]
Detail : Hi Gurls im guy From melaka ctc me or wataspp at 0149354886.. need notty gurls only tq..
  Post by : MelakaGuys  

8147 of 8443
Post on : 14 April 2015 03:04:19 [ 203.106.100.120 ]
Detail : untuk wanita atau puan only,

014 330 2217
         Post by : Dara4kiss  

8146 of 8443
Post on : 14 April 2015 03:04:49 [ 115.164.61.52 ]
Detail : Stim lar,nk cari awek leh layan fonsex,share pic blue,layan sex,scandal...ada x?wassup 01126049825 ok syg sume
  Post by : kingkocak  

8145 of 8443
Post on : 14 April 2015 03:04:36 [ 115.164.61.52 ]
Detail : Nk cari scandal jer,wat hilang puas area terengganu,kuantan
         Post by : abg ganu  

8144 of 8443
Post on : 14 April 2015 02:04:23 [ 113.210.129.61 ]
Detail : Sapa gadis nak berkenalan dengan saya sms saya 012-5152988
  Post by : muhamad  

8143 of 8443
Post on : 14 April 2015 01:04:32 [ 203.223.139.130 ]
Detail : any lady to escort in labuan today?
         Post by : baxter  

8142 of 8443
Post on : 14 April 2015 01:04:14 [ 183.171.163.225 ]
Detail : kyra ingin lelaki yg sporting, best, tahu fonsex, video call, dan bole buat kyra squirt... add wechat kyra... cahaya-dunia
  Post by : kyra lydia  

8141 of 8443
Post on : 14 April 2015 01:04:32 [ 113.210.129.222 ]
Detail : Aumm,,intan(0125173447) awesome,,aku ingat pnipu,,sbb bankin,,tapi tak..aku sex semalam..,aummm
         Post by : izul  

8140 of 8443
Post on : 14 April 2015 01:04:21 [ 107.167.99.211 ]
Homepage : http://watcha
Detail : hye all utk girl pantai timur perlukan teman bbual just hint mi at 0199339118
  Post by : riqki  

8139 of 8443
Post on : 14 April 2015 00:04:51 [ 113.210.133.84 ]
Detail : Gewe gewe ter meh la teme bual nga poksu joe tgh puas ni..whtsap 0139658733..wchat js2120
         Post by : poksu joe kota bharu  

8138 of 8443
Post on : 14 April 2015 00:04:17 [ 121.121.31.214 ]
Homepage : http://www.bigdick.com
Detail : any girl want to see my naked dance?we also can sex if u want it...please add my id : herryberryy
  Post by : herry  

8137 of 8443
Post on : 13 April 2015 22:04:02 [ 120.141.233.176 ]
Detail : jom fonsex...add no 0125980712...gurlz only
         Post by : putera sunyi  

8136 of 8443
Post on : 13 April 2015 18:04:37 [ 113.210.128.88 ]
Homepage : http://add miee
Detail : Hai ada gurl , janda yg nak fonsex tk ngn miee
  Post by : miee  

8135 of 8443
Post on : 13 April 2015 16:04:37 [ 1.9.103.251 ]
Detail : Sy x penah buat.. Tp nk sagat rasa la... Klu ade yg nk tolong sy tu add wechat sy:khairiammar...area melaka la...
         Post by :  

8134 of 8443
Post on : 13 April 2015 15:04:52 [ 183.171.172.163 ]
Detail : Nk fonsex dan sexchat...girls only...msg/whatsapp 0134965422
  Post by : Boy_sunyi  

8133 of 8443
Post on : 13 April 2015 15:04:00 [ 1.9.97.214 ]
Detail : fonsex jom... >mia<
0139765059
         Post by :  

8132 of 8443
Post on : 13 April 2015 13:04:13 [ 1.9.102.208 ]
Detail : saya cari
&#149;Awek sex chatting
&#149;x kisah pasal paras rupa dan umur 16-19
&#149;spoting
&#149;open minded
&#149;x kisah nk share gmbr private

whatsapp sy atau chat sy kt wechat
Whatsapp:0136056414/01123035467
Wechat:yoseob13
password: jom kita aauummmmm
  Post by : abg sangappp  

8131 of 8443
Post on : 13 April 2015 13:04:05 [ 60.51.29.34 ]
Detail : Id wechat cangihbeb for noty2 untuk wanita sahaja
         Post by : lantodak  

8130 of 8443
Post on : 13 April 2015 08:04:46 [ 121.121.31.214 ]
Homepage : http://www.bigdick.com
Detail : any girl want to see my naked dance?we also can sex if u want it...please add my id : herryberryy
  Post by : herry  

8129 of 8443
Post on : 13 April 2015 08:04:56 [ 123.136.106.61 ]
Detail : Hye sy Din. Sy seorang bisex. Tp bontot sy ni masih virgin lg, belum pernah kena jolok Saya nak cari pasangan lelaki atau pompuan yg boleh buat sex. Mana2 je sy sapu. area Dengkil, Cyberjaya and Putrajaya.
Yg berminat boleh wc sy dinkosong
         Post by : Din  

8128 of 8443
Post on : 13 April 2015 06:04:10 [ 175.142.110.33 ]
Homepage : http://Jdhsneusnshs.com
Detail : Semua acah2 prempuan dalam ni semuanya laki nk duit....dh test hmpir stiap no...soo laki2 jaga2 laaa jgn kena tipu
  Post by : Boss  

8127 of 8443
Post on : 13 April 2015 06:04:11 [ 103.27.105.46 ]
Detail : Ade sape2 girl yang sunyi..jom knl2..chat...gersang ni...dpt pancut jadi r... add skype exdie_87...wasssup 0133261887
         Post by : eddie  

8126 of 8443
Post on : 13 April 2015 06:04:52 [ 121.121.31.214 ]
Homepage : http://www.bigdick.com
Detail : any girl want to see my naked dance?we also can sex if u want it...please add my id : herryberryy
  Post by : herry  

8125 of 8443
Post on : 13 April 2015 05:04:16 [ 115.164.90.233 ]
Homepage : http://azira
Detail : female
22 years old
need money urgent
no limit sex, anything can if pay
area kl & terengganu only
whatssapp only - 01123261448
         Post by : azira  

8124 of 8443
Post on : 13 April 2015 05:04:05 [ 123.136.106.69 ]
Homepage : http://www.dfy.com
Detail : berminat buat i/c kad , spm /diploma/degree sila hubangi 011-21218990
  Post by : sanju  

8123 of 8443
Post on : 13 April 2015 04:04:29 [ 183.171.174.228 ]
Detail : jom sembang2 seks..add girl kat wechat iera_8782
         Post by : girl  

8122 of 8443
Post on : 13 April 2015 02:04:49 [ 107.167.103.6 ]
Detail : ad x mne2 perempuan yg sangap batang area pd seremban klau ad meh add sy wc- aljawari_97 ws:0177400351
  Post by : jawa  

8121 of 8443
Post on : 13 April 2015 01:04:42 [ 175.139.211.89 ]
Homepage : http://for big dick
Detail : hai abng2 batang bsar,col&msj i k.0138105844/0135480895
         Post by : seks partner  

8120 of 8443
Post on : 13 April 2015 01:04:56 [ 124.13.137.252 ]
Detail : Dear Wanita berumur yang kesunyian ,
Mencari teman atau nak saya teman-kan ?

014 330 2217 , area Ampang .
  Post by : HilangNaluri  

8119 of 8443
Post on : 13 April 2015 01:04:29 [ 121.121.31.214 ]
Homepage : http://www.bigdick.com
Detail : any girl want to see my naked dance?we also can sex if u want it...please add my id : herryberryy
         Post by : herry  

8118 of 8443
Post on : 13 April 2015 01:04:20 [ 70.39.186.106 ]
Detail : kepada wanita kesunyian mencari teman tapi mesra blh id wechat qasehshahputra.blh sembang apa saja.utkwanita sahaja.yg penting ikhlas.bkn minta topup..
  Post by : kal selangor  

8117 of 8443
Post on : 12 April 2015 23:04:33 [ 183.171.161.216 ]
Detail : #Hi I cari guy yg perlukan perkhidmatan seks..sekali pncut rm300
#i cari guy yg boleh tanggung I.. per month rm1500-rm2500
#boleh add id wechat I mis_zatiey
         Post by : mis zetty  

8116 of 8443
Post on : 12 April 2015 21:04:07 [ 175.141.41.74 ]
Detail : mne yg sunyi tu blh la add wechat id xxsilentxx....
gurlz only plss....
i just simple.......
  Post by : satria  

8115 of 8443
Post on : 12 April 2015 21:04:11 [ 103.1.70.208 ]
Detail : Wanita atau isteri orang yg kesunyian boleh wechat abg dgn id ini zAghani1961 kita boleh chat apa saja .wechat tau
         Post by : zuli  

8114 of 8443
Post on : 12 April 2015 14:04:51 [ 183.171.177.126 ]
Detail : Nahh whatsapp 0198157094..for girls only
  Post by : Pat  

8113 of 8443
Post on : 12 April 2015 14:04:23 [ 175.136.70.232 ]
Detail : 0125173447 penipu intan..
         Post by :  

8112 of 8443
Post on : 12 April 2015 14:04:18 [ 1.9.102.220 ]
Detail : saya cari
&#149;Awek sex chatting
&#149;x kisah pasal paras rupa dan umur 16-19
&#149;spoting
&#149;open minded
&#149;x kisah nk share gmbr private

whatsapp sy atau chat sy kt wechat
Whatsapp:0136056414/01123035467
Wechat:iyoseob13
password: jom kita aauummmmm
  Post by : abg sangapp  

8111 of 8443
Post on : 12 April 2015 13:04:11 [ 107.167.103.45 ]
Detail : Sedang mencari:
•Awek sex chatting
•x kisah pasal paras rupa dan umur
•spoting
•open minded
•x kisah nk share gmbr private

whatsapp sy atau chat sy kt wechat
Whatsapp:0177749941
Wechat:ikhmal9877
password: jom kenal
         Post by : haip  

8110 of 8443
Post on : 12 April 2015 13:04:40 [ 64.233.173.204 ]
Detail : I am a good looking mix guy seek for :

Sugar Mommy / Sex Partner,
Female Only,
Cheras Area,

Do WhatsApp me at :
01123777959.
  Post by : Qarl  

8109 of 8443
Post on : 12 April 2015 12:04:08 [ 64.233.173.209 ]
Detail : Looking for :
Sugar Mommy /
Sex Partner.
Female Only.

WhatsApp me :
01123777959
         Post by : Qarl  

8108 of 8443
Post on : 12 April 2015 09:04:22 [ 175.139.138.30 ]
Detail : SYA JANDA GERSANG SIAPA NAK SILA HUB SASHA DI NO INI 0163160400
  Post by : SASHA  

8107 of 8443
Post on : 12 April 2015 05:04:33 [ 168.235.194.234 ]
Detail : Swinger couple jom lepak2 santai2 . yg spoting je dtg la umah
For fun happy2 enjoy2 ....wasap la kami 0173198252
         Post by : shah alam swinger  

8106 of 8443
Post on : 12 April 2015 04:04:26 [ 60.53.217.38 ]
Detail : for girls only.
cari awek utk main or ringan2 area ipoh.
whatsapp me 0125276511

p/s: intan bukan x buat dh ke service dia tu ?
  Post by : reza  

8105 of 8443
Post on : 12 April 2015 02:04:43 [ 113.210.134.216 ]
Detail : Korang g amik no intan(0125173447) buat apa...aku bukan jual no dia..aku tanya ja..dia amik paymnt bankin...so jgn sapw2 chat dia yg tak caye..tak pasai2 aku kne marah
         Post by : arip  

8104 of 8443
Post on : 12 April 2015 01:04:58 [ 115.133.110.230 ]
Detail : Kpd awek2 yg sangap nak ringan2 saje...no sex , klu nk sex jgk boleh kot...keluar skali...sy spend...enjoy & ringan2.....wechat saya cpt , hari ini je, malay only, ada rupa skit, bolehlah, wechat id : EncikZiq .Area Puchong , Shah Alam , Petaling Jaya dan lain2 tgk tempat..
  Post by : Encik Ziq  

8103 of 8443
Post on : 12 April 2015 00:04:29 [ 115.133.110.230 ]
Detail : Hai...hari ni sape free?sunyilah nk teman...sy nk girl yg noty , sporting dan open minded , boleh kuar jalan2 , ada rupa skit , okay lah...add wechat id : EncikZiq ..girls only tau...TQ are : PJ, Puchong , Kelana JAya , Shah Alam dan lain2 tgk tempat..terima kasih

Cepat2 ye..hehe
         Post by : Encik Ziq  

8102 of 8443
Post on : 11 April 2015 23:04:24 [ 183.171.164.222 ]
Detail : Hai....sy sunyi la...sy nk girl yg noty dan sporting....msg/whatsapp 0134965422
  Post by : Boy_sunyi  

8101 of 8443
Post on : 11 April 2015 23:04:14 [ 203.106.149.102 ]
Detail : hai saya zaki kulim ingin mencari wanita atau awek 2 yang kesepian di kawasan kulim ,bm,perda,atau yg berhampiran lah sila msj no 0194521035 yang bolih noty2 lagi bagus........yang lelaki jgn duk call plak
         Post by : zaki kulim  

8100 of 8443
Post on : 11 April 2015 23:04:03 [ 175.141.41.74 ]
Detail : add wechat id ; xxsilentxx...puaskan kaum wanita
  Post by : satria  

8099 of 8443
Post on : 11 April 2015 19:04:35 [ 113.210.1.105 ]
Detail : Kami mencari couple/single girl/boy....untuk swing&3some....area Kl/Selangor....whatsapp#0172735404...
         Post by : KL Swinger  

8098 of 8443
Post on : 11 April 2015 16:04:20 [ 175.142.43.164 ]
Detail : Hii..mencari teman fonsex dgn awek jande wife yg gersang..0179263853 zul..
  Post by : Zul  

8097 of 8443
Post on : 11 April 2015 16:04:48 [ 103.26.198.6 ]
Detail : wanita sabah area kk yng sudi melakukan seks sama saya, weechat 0142705838. girl only
         Post by : amir  

8096 of 8443
Post on : 11 April 2015 15:04:41 [ 183.171.164.222 ]
Detail : Hai...sy sunyi la...sy nk girl yg sporting dan noty...nk sexchat dgn korang...msg/whatsapp 0134965422
  Post by : Boy_sunyi  

8095 of 8443
Post on : 11 April 2015 14:04:21 [ 107.167.103.216 ]
Detail : Saya bosan ar,, awek2 jom chat,, x kisah paras rupa asalkn bley layan.. add sy ikhmal9877
         Post by : hashh  

8094 of 8443
Post on : 11 April 2015 14:04:38 [ 107.167.103.216 ]
Detail : mana awek2 noty jom lha chat ngan sy.. yg sanggup antar gmbr or sight ngan sy,, add wechat sy ikhmal9877
  Post by : hash  

8093 of 8443
Post on : 11 April 2015 12:04:51 [ 115.133.110.230 ]
Detail : Hai...terasa sunyi la...sy nk girl yg noty , sporting dan open minded , boleh bwk kuar jalan2 ,cari port noty2, hehe, ada rupa skit , okay lah...add wechat id : EncikZiq ..girls only tau...TQ are : PJ, Puchong , Kelana JAya , Shah Alam dan lain2 tgk tempat..Hai...sy sunyi la...sy nk girl yg noty , sporting dan open minded , boleh kuar jalan2 , ada rupa skit , okay lah...add wechat id : EncikZiq ..girls only tau...TQ are : PJ, Puchong , Kelana JAya , Shah Alam dan lain2 tgk tempat..terima kasih

Cepat2 ye..hehe
         Post by : Encik Ziq  

8092 of 8443
Post on : 11 April 2015 12:04:47 [ 113.210.132.107 ]
Detail : Ada tak awek yang nak 3some dgn i n my bf. Area kl. Bf i bayar. Add me. Wechat Ashah1990
  Post by : sha  

8091 of 8443
Post on : 11 April 2015 10:04:35 [ 202.184.111.90 ]
Detail : perlukan wanita o132495oo2
         Post by : am area pj  

8090 of 8443
Post on : 11 April 2015 10:04:03 [ 202.184.111.90 ]
Detail : perlukan wanita o132495oo2
  Post by : am  

8089 of 8443
Post on : 11 April 2015 10:04:49 [ 183.171.177.212 ]
Detail : Perempuan yang sanggup anta sight,gmba,fonsex,voice message dalam wechat..ni id wechat sy : Pat332
         Post by : laki 15 tahun gersang  

8088 of 8443
Post on : 11 April 2015 09:04:22 [ 113.210.132.107 ]
Detail : Mana2 awek yang nak duit n join 3some dgn i and my bf boleh wechat sha at ashah...area kl sahaja.
  Post by : ashah  

8087 of 8443
Post on : 11 April 2015 06:04:49 [ 113.210.134.84 ]
Detail : Intan(0125173447) u still buat servis ke klu buat reply wasap i pleasee
         Post by : arip  

8086 of 8443
Post on : 11 April 2015 05:04:40 [ 60.52.5.183 ]
Detail : Nak rasa sejuk yang aman dan lega sikit ?
21, ampang, Male . hanya wanita berminat :

014 330 2217

Terima Kasih .
  Post by : Dara4kiss  

8085 of 8443
Post on : 11 April 2015 05:04:22 [ 113.210.132.133 ]
Detail : hai..i nk cari teman wanita area kedah..bole sms i 0142552459..umo i 29..tggi 166..brt 59..brkulit kuning lgsat...hnya wanita tulen shj i terima..tq
         Post by : Apit_ej20_turbo  

8084 of 8443
Post on : 11 April 2015 04:04:33 [ 113.210.130.77 ]
Detail : Ada tak awek2 yang nak join 3s dengan mybf. Bf i bayar. Wechat i ashah
  Post by : azshah  

8083 of 8443
Post on : 10 April 2015 19:04:47 [ 183.171.172.187 ]
Detail : Mencari awek kelantan wc id:flurtgirl
Tel wasap:0199336607
         Post by : klateboy  

8082 of 8443
Post on : 10 April 2015 17:04:52 [ 115.134.182.44 ]
Homepage : http://syila
Detail : area downtown cheras - yang besar sahaja- boy yang sangap + nak pancut dalam. 0183201814
  Post by : shila  

8081 of 8443
Post on : 10 April 2015 17:04:48 [ 60.53.38.37 ]
Detail : Gadis-gadis, janda-janda or isteri orang area Manjung Lumut Seri Iskandar n Ipoh. kalau sudi jom kuar ngan saya... Bole gak hilangkan Boring.. call/wasap/wechat 0146886301
         Post by : Manjungboys  

8080 of 8443
Post on : 10 April 2015 17:04:03 [ 183.171.178.199 ]
Detail : Saya sunyi dan takde gf..meh lha add wchat sy : Pat332
  Post by : virginkiller  

8079 of 8443
Post on : 10 April 2015 16:04:54 [ 118.101.215.154 ]
Homepage : http://www.facebook.com/aiman.strike.754
Detail : seremban girl needed
         Post by : superstrike  

8078 of 8443
Post on : 10 April 2015 16:04:08 [ 203.106.153.233 ]
Detail : mana mana girl nak main dgn lelaki yg batangnya mati pucuk area penang.......hehe kalau takut buritnya robek atau hilang dara.nak rasa sex saja boleh ler....tenyeh luarsaja.......01123364108.......perempuan saja tau.lelaki boleh blah....
  Post by : man  

8077 of 8443
Post on : 10 April 2015 14:04:17 [ 113.210.161.5 ]
Detail : wanita yang free esok, gersang nak maen area Ipoh,seri iskandar,manjung dan lumut........sms 010 3783748 .......bilik disediakan dan diberikan ganjaran berbentuk wang (sms kalau nak tau berapa)
         Post by : karl  

8076 of 8443
Post on : 10 April 2015 14:04:25 [ 141.0.9.45 ]
Detail : kepada wanita kesunyian mencari teman tapi
mesra blh id wechat jiwa_taiki..blh sembang apa
saja.utk wanita sahaja,,area slngor,kl...
  Post by :  

8075 of 8443
Post on : 10 April 2015 14:04:21 [ 203.106.148.66 ]
Detail : Mencari Awek -alor star/perlis yg free klau ada wassap sy 019-554-6964 girl only
         Post by :  

8074 of 8443
Post on : 10 April 2015 14:04:56 [ 141.0.11.173 ]
Detail : PERKHIDMATAN SERVIS SEKS BERBAYAR
*SCHA
-RM300 2HOUR
-RM500 4HOUR
-RM800 8HOUR
-0134167134
  Post by : SCHA  

8073 of 8443
Post on : 10 April 2015 12:04:46 [ 141.0.11.71 ]
Detail : jom add we chat jiwa_taiki,,nk borak2 ilangkn kesunyian ni,sangap pn ada jgk ni,,spe yh sudi jomm....area rawang,kl,selangor,
         Post by : sunyi...  

8072 of 8443
Post on : 10 April 2015 12:04:23 [ 183.171.167.173 ]
Detail : Hai....sy sunyi la...sy nk girl yg noty dan sporting...nk swxchat dgn korg...msg/whatsapp 0134965422
  Post by : Boy_sunyi  

8071 of 8443
Post on : 10 April 2015 10:04:22 [ 113.210.130.204 ]
Detail : Wechat : iskndrjr . Whatsapp 0123380894 . Girl only . Jgn mintak top up sudah
         Post by : Iskandar  

8070 of 8443
Post on : 10 April 2015 10:04:18 [ 8.37.227.53 ]
Detail : kepada wanita kesunyian mencari teman tapi mesra blh id wechat qasehshahputra.blh sembang apa saja.utk wanita sahaja.yg penting ikhlas.bkn minta topup..
  Post by : kal  

8069 of 8443
Post on : 10 April 2015 08:04:02 [ 113.210.136.76 ]
Detail : area kedah / utara
lelaki lingkungan 20-25
malam nie boleh pick up
puas kan i
wc id afinanadira6220
         Post by : die  

8068 of 8443
Post on : 10 April 2015 08:04:34 [ 113.210.139.62 ]
Detail : mencari lelaki area kedah / perlis
umor 20- 25
y bole puaskn i
malam nie
  Post by : die  

8067 of 8443
Post on : 10 April 2015 08:04:29 [ 118.100.89.118 ]
Detail : KL, AMPANG - 014 330 2217 .

wanita only .
         Post by : Kesah-ape  

8066 of 8443
Post on : 10 April 2015 06:04:43 [ 103.27.105.2 ]
Detail : area johor - yang besar sahaja- boy yang sangap + nak pancut dalam. 0177353159
  Post by : byeda  

8065 of 8443
Post on : 10 April 2015 06:04:20 [ 14.192.208.245 ]
Detail : I laki gay. Nak cari partner main je. Only melayu. Jika ada interest cal sy kat 0146379774. No strings attached. Only for fun k? I boleh on col area KL or TTDI.
         Post by : Syam  

8064 of 8443
Post on : 10 April 2015 06:04:29 [ 175.139.246.47 ]
Detail : Hai...sy sunyi la...sy nk girl yg noty , sporting dan open minded , boleh bwk kuar jalan2 , ada rupa skit , okay lah...add wechat id : EncikZiq ..girls only tau...TQ are : PJ, Puchong , Kelana JAya , Shah Alam dan lain2 tgk tempat..
  Post by : Encik Ziq  

8063 of 8443
Post on : 10 April 2015 06:04:16 [ 175.139.246.47 ]
Detail : Hai...sy sunyi la...sy nk girl yg noty , sporting dan open minded , boleh bwk kuar jalan2 , ada rupa skit , okay lah...add wechat id : EncikZiq ..girls only tau...TQ
         Post by : Encik Ziq  

8062 of 8443
Post on : 10 April 2015 06:04:24 [ 121.121.31.214 ]
Homepage : http://www.bigdick.com
Detail : any girl want to see my naked dance?we also can sex if u want it...please add my id : herryberryy
  Post by : herry  

8061 of 8443
Post on : 10 April 2015 03:04:10 [ 149.129.146.32 ]
Detail : 0125429821.. for girl only.. lki, shemale, gay blh jauh2
         Post by : batang tahan lama  

8060 of 8443
Post on : 10 April 2015 02:04:04 [ 141.0.10.117 ]
Detail : Saya mencari lelaki utk buat 3 some dgn isteri sy. Jika berminat boleh wechat sy.
ID : dinkosong
  Post by : Din  

8059 of 8443
Post on : 10 April 2015 02:04:54 [ 118.100.89.118 ]
Detail : Area Ampang, 21, Male .

I could be your best friend <3

014 330 2217 .

Muaaahss
         Post by : KalisCinta  

8058 of 8443
Post on : 10 April 2015 00:04:48 [ 183.171.172.60 ]
Detail : Hai...sy nk girl yg noty dan sporting...msg/whatsapp 0134965422....nk fonsex...
  Post by : Boy_sunyi  

8057 of 8443
Post on : 10 April 2015 00:04:22 [ 121.121.31.214 ]
Homepage : http://www.bigdick.com
Detail : any girl want to see my naked dance?we also can sex if u want it...please add my id : herryberryy
         Post by : herry  

8056 of 8443
Post on : 09 April 2015 16:04:11 [ 115.164.187.88 ]
Detail : Wechat id: sangap_janda
  Post by : mr prince  

8055 of 8443
Post on : 09 April 2015 16:04:41 [ 115.164.187.88 ]
Detail : Jom noty2.. ws 011 31369186..semua layan..janda anak dara, wife org..looking for female only
         Post by : mr prince  

8054 of 8443
Post on : 09 April 2015 15:04:43 [ 183.171.173.98 ]
Detail : Smua bapuk2 jer kt sni,xpyah lyn
  Post by : haha  

8053 of 8443
Post on : 09 April 2015 15:04:08 [ 183.171.171.112 ]
Detail : Hai....sy nk girl yg noty dan sporting...nk fonsex je...msg/whatsapp 0134965422
         Post by : Boy_sunyi  

8052 of 8443
Post on : 09 April 2015 14:04:44 [ 115.132.169.193 ]
Detail : Add wc : rinshf
(GIRLS ONLY)
  Post by : rinshf  

8051 of 8443
Post on : 09 April 2015 13:04:52 [ 64.233.173.214 ]
Detail : kalu ade girl yg nak syok layan, we chat brader ni, abg zek id wakiesdg
gerenti puas, ima dh selalu sgt..
         Post by : ima  

8050 of 8443
Post on : 09 April 2015 10:04:40 [ 107.167.99.176 ]
Detail : Sy mencari pompuan area dengkil, cyberjaya and putrajaya untuk melakukan sex. Atau nak buat threesome pun boleh..
sesiapa berminat boleh chat sy kat WeChat id : dinkosong
  Post by : Din  

8049 of 8443
Post on : 09 April 2015 10:04:20 [ 113.210.5.157 ]
Detail : Sape kat cni yg sangap....ma suke boy tau swing couple...wasap ma @ 0172735404....kl..
         Post by : mama ema  

8048 of 8443
Post on : 09 April 2015 09:04:26 [ 168.235.194.234 ]
Homepage : http://mirul
Detail : Hye janda2x yg sangap n girl yg sangap area mlake jom jmpe hihi... yg nk wat phonesex pon blh 0176889524 wassap je
  Post by : wassap  

8047 of 8443
Post on : 09 April 2015 08:04:32 [ 118.100.89.242 ]
Detail : Hi 21, Ampang, Male . Any mummy or Minah ?
Kalau nak saya teman-kan ? sila sms : 014 330 2217
         Post by : Dara4kiss  

8046 of 8443
Post on : 09 April 2015 08:04:34 [ 113.210.136.203 ]
Detail : lesbian only..just add wc afinanadira6220 area utara..sty perlis
  Post by : afina  

8045 of 8443
Post on : 09 April 2015 08:04:48 [ 203.115.228.98 ]
Detail : kalau ada wife pregnant , mengandung inginkan bantuan kewangan boleh contact sy dgn syarat boleh tmnkan saya sejam. suami yg ade wife pregy pun bleh contact, saya juga boleh mengurut org mengandung. thanks 0.1.2.6.6.8.9.4.9.5
         Post by : abg KL  

8044 of 8443
Post on : 09 April 2015 07:04:43 [ 175.139.248.18 ]
Detail : Cari kawan perempuan yg sudi bkwan dg sye kwsan kl x kira status janji ok jer janji sporting ws astakam 786
  Post by : mamu  

8043 of 8443
Post on : 09 April 2015 07:04:01 [ 210.186.54.3 ]
Detail : gurl yg noty2..bleh add line or wechat ID:drazenx
         Post by : Drazenx  

8042 of 8443
Post on : 09 April 2015 06:04:13 [ 202.162.25.178 ]
Detail : saper yg gersang2 tu bg wanita..xkira janda ker anak dara ker..awek ker..blh contact wechat saya.. mjsyed101
  Post by : mj  

8041 of 8443
Post on : 09 April 2015 05:04:32 [ 70.39.185.212 ]
Detail : awek jee...add wc eahh mudman501...noti notii yee...kikikikj
         Post by : habynckkal  

8040 of 8443
Post on : 09 April 2015 03:04:11 [ 115.164.63.239 ]
Detail : Mencari kakak @ mak angkat.. ad dok mne2 girl yg sudi jdi kakak @ mak angkt..yg blh ajr sy noty2.. nk kkak n mak angkt yg sporting yg blh nkal2.. yg nk ase climaks mleleh n pncut msg sy k.. area ganu.. tk nk men nk suh jilat2 n hsap saje pn blh.. smpai air nkmat pncut.. bia sy hsap smpi kering.. ahhhhhhh just msg sy k 0169509174
  Post by : haikal  

8039 of 8443
Post on : 09 April 2015 03:04:35 [ 183.171.165.210 ]
Detail : kyra cari lelaki yg kurus je...hensem blkg kira...sporting...klu ada add wechat kyra k.... cahaya-dunia
         Post by : kyra lydia  

8038 of 8443
Post on : 09 April 2015 00:04:17 [ 121.121.31.214 ]
Homepage : http://www.bigdick.com
Detail : any girl want to see my naked dance?we also can sex if u want it...please add my id : herryberryy
  Post by : herry  

8037 of 8443
Post on : 08 April 2015 18:04:11 [ 113.210.131.120 ]
Detail : Memula i tak percayakan gurl ni.. I nak Overnight dan diminta bank in rm500, semua dia tanggung.. Rupanya lepas bank in, terus dia hntar nombor bilik.. I drive dari bank smpai hOtel.. Tak henti-henti dia hantar picx dia sangap kat i.. Layanan dia memang A lah.. Kalau tak percaya cubalah.. Ws 0134167134
         Post by : bOy  

8036 of 8443
Post on : 08 April 2015 16:04:44 [ 107.167.102.191 ]
Detail : ad awek2 shah alam yg nk hv fun x?..
msg no ni ye..0124926044 jgn malu
sporting la..
girl only...open minded..
  Post by : khai  

8035 of 8443
Post on : 08 April 2015 16:04:16 [ 128.199.173.225 ]
Detail : Cari kawan perempuan yg sudi bkwan dg sye kwsan peneng x kira status janji ok jer klu ada mis cll no ni 0124959762
         Post by : zaki  

8034 of 8443
Post on : 08 April 2015 15:04:44 [ 113.210.130.190 ]
Homepage : http://freelance
Detail : rm250 1 hour.rm450 1 nite. unlimited include hotel. whatsapp 0176037941 . tq
  Post by : dielasunway  

8033 of 8443
Post on : 08 April 2015 15:04:36 [ 123.136.107.77 ]
Detail : mencari awek2 jb tuk teman i mkn n ngok wayang..kol je 0183719903..girl only
         Post by : sham88  

8032 of 8443
Post on : 08 April 2015 13:04:00 [ 168.235.195.44 ]
Detail : Yg spoting yg open Minded for fun n happy2 cari kelainan
.jom swinger ...jujur ..iklas...gentle man...area shah alam
Umah selesa kondo maniam...wasap 017 3198252
  Post by : jelita  

8031 of 8443
Post on : 08 April 2015 08:04:48 [ 141.0.9.100 ]
Homepage : http://..
Detail : Ada siapa2 tak yg mahu di kol..sila add saya..0145960042.. mana2 girl yg single tu blh lah whatsapp saya..
         Post by : Fadz  

8030 of 8443
Post on : 08 April 2015 08:04:32 [ 115.164.218.198 ]
Detail : Mna2 girl yg bosan,wassp me now..xkira usia,xkira cntik atau x 0169840856
  Post by :  

8029 of 8443
Post on : 08 April 2015 07:04:19 [ 183.171.161.137 ]
Homepage : http://wecht
Detail : Boy dr tganu.. jom add wechat.. id : kristallff
         Post by : ekaa  

8028 of 8443
Post on : 08 April 2015 07:04:33 [ 183.171.161.137 ]
Homepage : http://x
Detail : Mana2 yg sporting n open minded dr tganu jom wassup or add wechat 01116944833 k..
  Post by : izganu  

8027 of 8443
Post on : 08 April 2015 07:04:25 [ 175.139.248.18 ]
Detail : yaa phone no pls
         Post by : mamu  

8026 of 8443
Post on : 08 April 2015 07:04:08 [ 113.210.7.228 ]
Detail : Ade x awek2 area kuantan nak realsex ataupun fonsex msj sy k.. umur sy 24.. pnggil sy along je.. yg nak fonsex tu blh je msj nanti sy call.. ni no sy 0179599137
  Post by :  

8025 of 8443
Post on : 08 April 2015 07:04:39 [ 175.139.248.18 ]
Homepage : http://mann
Detail : cari awek gersang
         Post by : mann  

8024 of 8443
Post on : 08 April 2015 05:04:17 [ 121.121.31.214 ]
Homepage : http://www.bigdick.com
Detail : any girl want to see my naked dance?we also can sex if u want it...please add my id : herryberryy
  Post by : herry  

8023 of 8443
Post on : 08 April 2015 04:04:15 [ 175.144.255.200 ]
Detail : hai ade sape2 single tak rara nak bf la ade bf pun layan mcm bangang buat ape kan ra boleh puasakan sape yg jd bf cuma bukan laki orng la so please jgn call rara kalau rase dia tu suami orang n piilihan ra nak yang pakai kereta ade kerja n senang ajak shoping ke harap ade la ek area klang o banting je sb senang nak meet la kalau boleh nak yg cm tu ape2 hal trus jea mcj nbr rara 0182692280
         Post by : rarra  

8022 of 8443
Post on : 08 April 2015 04:04:49 [ 115.164.57.16 ]
Detail : Ada girl yg sudi chat,sedang ke bosanan ni wassp me 0169840856
  Post by :  

8021 of 8443
Post on : 08 April 2015 04:04:51 [ 175.139.211.89 ]
Homepage : http://untuk swingger club
Detail : ada kaple area kuching sarawak,yg nk swing ke,klu ada col&msj k,01123534921.yg serius nk swing je k.kapel lesbian pn blh join.
         Post by : swingg  

8020 of 8443
Post on : 08 April 2015 02:04:55 [ 175.143.28.68 ]
Detail : mencari kenalan wanita.. xkisah area mne pon.. haniff duk jb.. haniff single lg.. mencari yg sudi berkawan hope sgt ade yg sudi call me 0127609320
  Post by : tengku haniff  

8019 of 8443
Post on : 08 April 2015 02:04:40 [ 183.171.168.105 ]
Detail : Hai...sy sunyi la...sy nk girl yg noty atau sporting...msg/whatsapp 0134965422...girls only tau...
         Post by : Boy_sunyi  

8018 of 8443
Post on : 08 April 2015 02:04:17 [ 175.143.14.48 ]
Detail : Siapa nak kena 4D selalu join membership. Call atau whatspps 012-437 8101....Real punya... Jadi membership berbayar.
  Post by : Matrix4D  

8017 of 8443
Post on : 08 April 2015 01:04:53 [ 113.210.129.75 ]
Detail : Girl/woman area Kuantan-Kuala Terengganu yg open minded dan noti boleh add wechat; amadkery.
         Post by : Aqim  

8016 of 8443
Post on : 08 April 2015 01:04:56 [ 115.164.190.128 ]
Detail : Jom chat,wassp me 0169840856
  Post by : bosan_girl only  

8015 of 8443
Post on : 08 April 2015 00:04:22 [ 141.0.8.134 ]
Detail : jom spe yg sudi,,yg open minded,area selangor,kl,,add we chat jiwa_taiki
         Post by : pencinta wanita  

8014 of 8443
Post on : 07 April 2015 16:04:29 [ 168.235.195.149 ]
Detail : kepada gadis mana nak sex guna kondom add wechat azwan5385 (penang)
  Post by : ewan  

8013 of 8443
Post on : 07 April 2015 14:04:59 [ 183.171.170.221 ]
Detail : Hai...sy sunyi la...sy nk gurl yg sporting...fonsex pun boleh...msg/whatsapp 0134965422
         Post by : Boy_sunyi  

8012 of 8443
Post on : 07 April 2015 13:04:55 [ 113.210.131.199 ]
Detail : Hai awek2 yag sporting tu add la sy k. Sy hanye wujud dalm wechat sahaja,nk jumpa ke ape sory x minat. Cuma chatsex n fonsex sahaja.. awek2 add sy ye. Id wechat sy Abg_Ganaz
  Post by : Id wechat Abg_Ganaz  

8011 of 8443
Post on : 07 April 2015 12:04:13 [ 203.106.158.226 ]
Detail : hiii....nk awek soranggg....sangappp niiiii...ni no i 0136056414..nk umur 16-18tahunn....i want nowwww
         Post by : sangappp  

8010 of 8443
Post on : 07 April 2015 09:04:20 [ 115.164.208.218 ]
Detail : mncari sugar mummy..or wanita yg mmerlukn sex..i bole puaskn nafsu u..just wassap me 0149810763
  Post by : ..  

8009 of 8443
Post on : 07 April 2015 09:04:47 [ 115.134.19.197 ]
Detail : Rissha5876 sangap kote
         Post by : .  

8008 of 8443
Post on : 07 April 2015 09:04:41 [ 183.171.162.104 ]
Homepage : http://www.kurakuracomel.com
Detail : Ada x gadis stim kt Sungai Petani?kalau ada, Jon buat sex.. abg bg suit poker n hand phone sebijik.. msj no abg ni k.. 01114644876

Tag:
Seks Sungai Petani
Lelaki Sungai Petani
Gersang sungai petani
kote sungai petani
sungai petani
  Post by : wan sangap  

8007 of 8443
Post on : 07 April 2015 05:04:21 [ 175.140.162.17 ]
Detail : add we chat aku......mencarisesuatu01
         Post by : danial  

8006 of 8443
Post on : 07 April 2015 05:04:00 [ 175.140.162.17 ]
Detail : dato dan tan sri area jb...sape nak girl umur 21....aku ada...dia ni awek aku...aku dgn dia buat job sebab nak cari duit lebih...cas mmg mahal sebab aku dapat dia pon dara lagi....3jam or overnight je ada...harga dalam 500-1k
  Post by : danial  

8005 of 8443
Post on : 07 April 2015 03:04:51 [ 8.37.226.222 ]
Homepage : http://mencari teman
Detail : jom id wechat qasehshahputra.area kl selangor dialu2 kn.wanita sahaja.
         Post by : kal